care vrea o moarte sigura sa-si cumpere geely
Logan vs Geely
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
frate eu m-am c**** pe mine:
nu prea e de glumit cu asa ceva ...
Last edited by crististreulea; 31 March 2008, 07:39.
Comment
-
bah, ideea e ca masina saraca a vrut sa deschida o usa, ca sa scape mamechinul.... cum dracu sa dai bani pe asa ceva? cred ca bicicleta e mai sigura, daca porti casca.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Asta se poate compara cu Trabantul, dar cred ca pana si ala e mai rezistent...
Comment
-
Originally posted by rata_ucigasabai fratilor c aveti voi cu masinuta aia. ca si d logan se zicea la fel la inceput. mai asteptati putin si o sa vedem c o sa fie d capu eiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@rata_ucigasa: cate "masini" de-alea crezi c-o sa vezi pe strada in urmatorii doi ani? 10? 20? 100? 200? la asa "vanzare" normal ca n-o sa aflam nimc despre masina aia. tii minte vechiul accent? ala de 1.3, relativ ieftin, il stricau taxele vamale...e, la ala am reusit sa strang de pragul lateral si s-a ondulat ca un plastic. exact aceeasi senzatie o ai si cand strangi jeleul ala chinezesc...de aia am eu niste retineri...si ar mai fi cateva, airbaguri care se'ntampla sa nu functioneze la bmw, daramite la geely? gandeste-te ca la 7900 euroi, cam 20% e banu' dealerului, deci sa faci masina buna (chiar si la costurile de productie din china) cu piele, abs, ebd, esp, o gramada de electronica...ceva tre' musai sa fie "subred".Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Nu stiu daca e cineva invidios aici ,fara suparare.Masina nu prezinta incredere.Geely...macar daca o lua sub aripa vreun concern mai acatari,ma mir ca n-au show-room la Dragonul Rosu,sau are?Stie cineva?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
In primul rand e vb de siguranta.Nu se compara 1 stea cu 3 cat a primit Loganul.Sa ne fereasca Dumnezeu sa n-avem parte de accidente.Mie unul nu-mi place geely ( parerea mea ).Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment