Logan vs Geely

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by rata_ucigasa
    bai da invidiosi sunteti. care are tupeu sa se dea la o liniuta cu mn ca am geely (am si logan si stiu de ce en-stare)
    eu personal nu-s invidios (si cred ca nimeni nu e invidios). eu am tupeu sa ma dau cu tine, logan vs geely, dar am si suficienta minte cat sa n-o fac pt ca nu vreau sa ne facem praf jucariile sau sa ne punem noi in prea mare pericol... poate ma faci pe pista daca incercam stabilitatea pe viraje, tu avand esp si eu nu. alftel, din datele tehnice, parerea mea e ca nu are cum sa "faca" jeleul un lighen...
    personal, n-o sa mai continui polemica asta, pt ca am impresia ca devine iritanta si chiar n-are rost sa ne apucam de discutii genul "care are tupeu"...o fi si geely vreun pui de bmw...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ce pacat ca nu mai am datele tehnice la "jeleu", ca acolo scria demarajul. Parca imi aduc aminte ca era peste 20 de secunde, de aia a fost si scos de pe site.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

De fiecare data cand intru aici mi se face pofta de jeleuri ))).Chinezii si masinile baba si mitraliera
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Originally posted by rata_ucigasa
          care are tupeu sa se dea la o liniuta cu mn ca am geely (am si logan si stiu de ce en-stare)
          Pick me, pick me!!
          Last edited by Marius; 24 December 2007, 15:43.
          numar secundele

Comment

0-120 km/h Accelerate Time (s) 35
            sursa de aici:
            Captain of the black pearl

Comment

fara suparare acum am vazut topicul dar masina o stiu de mult asa ca nici nu stau sa citesc topicul
              stiti cum e cu gelly asta...
              e ca si cu SONY sau SOUNY
              PANASONIC sau PAMANSONIC
              REBOK sau RIBOK
              NIKE sau NYKE
              asta e parerea mea cine se supara sa-i fie de bine cine nu se supara sa-i priasca carnatii de craciun

sigpic

Comment

0-100 km/h cred ca face in vreo 25 sec.

Comment

Mai tare ia 100 tractoru lu' bunicu.)
                  numar secundele

Comment

Iti dai seama ce senzatie ai cand pleci de pe loc si vezi ca te face orice, pana si un Trabant.)

Comment

hai sa fim seriosi... eu cred ca datele sunt eronate daia le-au si scos dupa site recalculeaza ca le da cu virgula...
                      eu unu asa cred , si eu cred ca faptu ca-i o masina asiatica , ma face sa cred ca are o fiabilitate ceva mai mare ca nemuritoru din serialu de la pro tv...
                      PS. eu cred si in moscraciun

sigpic

Comment

Datele alea sunt reale. Au aparut si pe stie-ul din Romania si le-au scos, sa nu vada lumea.

Comment

In Constanta doar vreo 3 jeleuri am vazut.Sa vedem acum fiabilitatea in timp dar orice ar fi tot la Logan raman sau daca am banuti mai multi pt o alta masina mai buna dar in niciun caz geely.Sa auzim numai de bine
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

nu se supara nimeni . da ideea e ca asa zicea lumea si d logan cand a aparut si ma oftica f tare. ca ii auzeam p aia ``domne eu nu iau logan nici daca mil da mocca`` si acum fraerii se lauda cu masina aia.

Comment

Da. Dar intre Logan si Geely e o diferenta enorma. Mai ales la siguranta. Si totusi e o masina facuta in China, fiabilitatea nu e bune deloc.

Comment

am vazut geely in iulus mall timisoara si in afara ca sunt posesor de logan as plange daca as primi chiar si cadou una mai bine matiz.
                                1-parbrizul pare pus de pe alta masina gen dacia 1300 parca nu sta la locul lui
                                2-tabla parca ar fi conserva mult mai slaba ca cea de logan
                                3-bord facut din topor
                                4-rotile gen aveo inguste si mult in interior
                                5-grila fata copie mercedes
                                6-faruri copiate dupa BMW
                                7-motorul mai mult ca sigur este un kitch care consuma mult
                                8-nu este specificat demarajul cea ce inseamna ca probabil e pe undeva in jurul a 20sec
                                9-sa va fereasca dumnezeu de un accident in asemenea conserva.
                                garantez eu ca loganul e un tanc pe langa geely,aveo si albea dar totusi geely e un rateu total
                                consider o jignire aparitia acestei marci in romania pentru romani

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google