Logan vs Geely

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Stiti cum e geely,inca e nou pe la noi si treb sa invete de la honda,toyota,ma refer la calitate siguranta .....dar am vazut ce site la ei....stii oferta e tentanta acuma depinde de fiecare .....mie unul miar placea o masina ca geely FC....lux la pret mediu.....ai fi unikat in oras)
    sigpic
    astra h 1,7 cdTI

Comment

unicat......daca la capitolu siguranta sta mai bine o caruta ca jeleul .......unicata e senzatia care o ai cand stii ca te aflii intr-o masina de 1 stea
      sigpic

Comment

Originally posted by dorutz View Post
        unicat......daca la capitolu siguranta sta mai bine o caruta ca jeleul .......unicata e senzatia care o ai cand stii ca te aflii intr-o masina de 1 stea
        totusi daca e sa faci accident si in x 5 sau s clas daca e sa faci accident si sa mori mori si in astea)
        sigpic
        astra h 1,7 cdTI

Comment

bodyn ... corect dar in s-class macar mori in anumite conditii ... scaunul se baga in podea si se trage in spate cu cateva fractiuni de secunde inainte de impact, centura se blocheaza si ea tot asa inainte, iar moartea vine cu o duzina de baloane albe umflate prin toata masina.

Comment

Originally posted by suru View Post
            8-nu este specificat demarajul cea ce inseamna ca probabil e pe undeva in jurul a 20sec
            Demarajul 0-120 km/h se face in 35 sec., deci apreciez eu, ca 0-100 km/h se face in 25-27 sec.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by bodyn View Post
              totusi daca e sa faci accident si in x 5 sau s clas daca e sa faci accident si sa mori mori si in astea)

DOAMNE FERESTE de asa ceva! nu doresc la nimeni. Dar sa presupunem ca e iarna si al 5- derapezi si intri intr-un stalp ......un picior il rupi sigur.......la logan s-ar putea sa ramai doar blocat intre fiare :| Doar PRESUPUNERE ...DOAMNE FERESTE de asa ceva
              sigpic

Comment

Originally posted by CAnnabYS View Post
                bodyn ... corect dar in s-class macar mori in anumite conditii ... scaunul se baga in podea si se trage in spate cu cateva fractiuni de secunde inainte de impact, centura se blocheaza si ea tot asa inainte, iar moartea vine cu o duzina de baloane albe umflate prin toata masina.
                daca e sa fie oricum, atunci de ce intr-un q7/s-klasse/m5, etc, cand finalule tot ala ?
                chiar conteaza chestiile astea daca, Doamne fereste, e sa se intample ? e drept ca cu baloanele alea si alte sisteme de siguranta, moartea poate fi alungata, in multe cazuri. si ca sa creasca sansele de supravietuire, mai bine logan decat geely...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

am vazut si eu jeleul asta la reprezentanta de la mine din iasi....am oprit la reprezentanta aia pt ca aveau si autoutilitare GAZelle acolo, (e tata interesat de furgoneta) ....si am zarit jeleul......la prima vedere arata acceptabil...dar la o analiza mai buna...incepi sa vezi ca e o masina copiata....si facuta de niste "profesionisti" ...faza tare cat ne uitam noi acolo vine paznicul si se baga in vorba si zice ) ca jeleul e facut de SKODA ...cand l-am auzit am inceput sa rad si am plecat...el nu o tinea tare ca asa i-o zis nush cine ca skoda le face si ca is bune....
                  0.9 tce SL plus

Comment

skoda le face ce? o fi uitat sa puna ghilimele cand o zis ca skoda il "face". s-o fi referind omul la sprint, consum, siguranta, etc... asa ,da, il "face" skoda pe jeleu
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

) ) ...nu s-a referit ca skoda le fabrica ))
                      0.9 tce SL plus

Comment

sa nu uitam de testul de siguranta, nu e le "jeleu" dar e aceasi tara, uite aici.
                        oricum, pentru pretul corect m-ar bate si pe mine gindul. era acel chiezism de 2000$
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

unde pot sa vad si eu o asemenea minunatie?

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
                            ...oricum, pentru pretul corect m-ar bate si pe mine gindul. era acel chiezism de 2000$
                            adica te referi sa dai 2000$ pe un jeleu? ca altfel, nu inteleg ideea cu "pretul corect". mi se pare mai corect 9900 un "prestij" decat 8000 fara tva un "jeleu"...

unde pot sa vad si eu o asemenea minunatie?
                            Doamne fereste!, dar cred ca-n curand (daca o sa aibe vanzari mari) o sa le vezi la stirile de la ora 5 de la p...tv....

Comment

sincer nu cred ca PREA curand ... totusi ca sa cumperi o masina nu conteaza doar ochii frumosi ... si pana acum n-am auzit de nici un drive-test la vreo revista mai importanta de profil (ori dealerii nu vor, ori revistele nu vor, ori dealerii n-au bani sa dea spaga ptr un review mai bun) ... dar daca scapa macar una pe mana cuiva sa faca un test ca lumea sigur o sa gaseasca pe net un review obiectiv.

cand a aparut loganu stiu sigur ca toata lumea o lua la teste si o critica pe toate partile ... dar totusi s-a vandut si inca se vinde ptr ca nu e o masina proasta ptr banii pe care ii dai

Comment

sincer nu cred ca PREA curand ... totusi ca sa cumperi o masina nu conteaza doar ochii frumosi ... si pana acum n-am auzit de nici un drive-test la vreo revista mai importanta de profil (ori dealerii nu vor, ori revistele nu vor, ori dealerii n-au bani sa dea spaga ptr un review mai bun) ... dar daca scapa macar una pe mana cuiva sa faca un test ca lumea sigur o sa gaseasca pe net un review obiectiv.

cand a aparut loganu stiu sigur ca toata lumea o lua la teste si o critica pe toate partile ... dar totusi s-a vandut si inca se vinde ptr ca nu e o masina proasta ptr banii pe care ii dai
                                in presa auto loganul avea totusi review-uri bunicele. geely n-are deloc. nu conteaza motivele.
                                loganul se vinde pt ca a demonstrat ca-i o masina noua ok la banii aia. geely inca n-a demonstrat nimic.
                                apropo, caracotasii vorbesc si despre m5, s-klasse, q7, db9, impreza...deci, deocamdata,hai sa-i lasam pe altii sa incerce "jeleul", asa cum am facut dealtfel si cu loganu' (eu cel putin asa am procedat, de-aia am luat-o dupa doi ani de la lansarea in productie; off-topic: orice maina, in primul an de productie, se vinde la "test-driveri" involuntari problemele se rezolva dupa 6-18 luni de la lansare).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google