Logan vs Geely

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by csebalyn View Post
    off-topic: orice maina, in primul an de productie, se vinde la "test-driveri" involuntari problemele se rezolva dupa 6-18 luni de la lansare).
    ai dreptate, dar cu logan-ul uite ca nu se pupa... am un prieten care si-a luat loganu printre primele 2-3000 ... pe vremea cand majoritatea componentelor se importau nu erau produse inca la mioveni si are aproape 100.000km de hinghereala fara nici cea mai mica problema (nici schimbat sonda de marsharrier de care toti s-au plans)

gata cu offtopic... vorbim de geely si eu chiar vreau sa vad una! ... toata lumea vede in trafic la showroom etc ... eu nema si bat zilnic bucurestiul in lung si-n lat ... poate ca pe vreme nasoala geely sta in garaj.

Comment

Originally posted by CAnnabYS View Post
      ai dreptate, dar cu logan-ul uite ca nu se pupa... am un prieten care si-a luat loganu printre primele 2-3000 ... pe vremea cand majoritatea componentelor se importau nu erau produse inca la mioveni si are aproape 100.000km de hinghereala fara nici cea mai mica problema (nici schimbat sonda de marsharrier de care toti s-au plans)

gata cu offtopic... vorbim de geely si eu chiar vreau sa vad una! ... toata lumea vede in trafic la showroom etc ... eu nema si bat zilnic bucurestiul in lung si-n lat ... poate ca pe vreme nasoala geely sta in garaj.
      vorbim de acele logan-uri cu probleme la scaunul soferului, cricuri, cabluri elctrice neizolate...? al meu e din iunie 2006 si n-am multe din problemele ce se discuta pe forum. ce-i drept, are numai 34500km. a lu' nasu-meu e din 2005 si parca zdrangane mai tare si caraie si ba una ba alta si n-are si el decat vreo 40000km...
      adevaru-i ca si eu vreau sa vad n geely, chiar sa vb cu soferul cum se simte masina, ca de dat pareri, ne pricepem toti. acu' nu ca soferul ala o fi musai vreun expert si mai e si corect... dar in principiu ar trebui sa stie pe ce tabla sta zilnic.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Se cunoaste ca nu ati vazut "jeleul" in realitate. Sigla seamana cu cea de Skoda. De aia a spus nenea ala ca e fabricata de Skoda(fals).
        Mult noroc.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by CAnnabYS View Post
          unde pot sa vad si eu o asemenea minunatie?
          Pai la dealer, daca nu ma insel e un dealer pe Floreasca, putin dupa fostul sediu Dacia, in partea opusa Spring Time. Parca acolo vazusem niste Geely inauntru.
          Sau suna la 031.22.90.000 si intreaba unde e dealerul, pe ce strada. Sa ai de ce sa razi, du-te acolo...
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Hai mai ca masina nu sa deformat f tare la impactul frontal, jumatate a ramas intreaga), o fi ea proasta la siguranta si la nu stiu ce dar din poze are unele chestii pe care totusi loganul nu le va avea niciodata, si sa nu sariti pe mine ca iar zic nu stiu ce despre logan pt ca am dreptate, si anume(poti sa inchizi usa bine pt ca nu iti scapa din mana k la logan,comenzi pe usa, banchete rabatabile, antena pozitionata in spate, si poate mai sunt cateva dar nu am stat sa studiez prea bine). O fi ea chinezarie dar totusi lucrurile astea minore cateodata te fac sa te simti mai bine si mai confortabil eu asa consider.

Comment

1...portiera nu inteleg cum o scapi tu din mana ca eu unu nu am scapat-o nici o data ...
              2....s-a dovedit ca acele comenzi de pe portiera pt geamuri inchidere usi si ce o mai fii sunt periculoase....spunea si pe forum cineva chestia asta...deci logan iar are + iar restul sunt mici detalii cu exceptia banchetei spate care nici mie nu imi place... ....numai bine
              0.9 tce SL plus

Comment

Cred ca aceasta pseudomasina va fi la fel ca o cometa,acum apare,acum dispare de pe piata auto.Romanul se va lamuri repede de acest "ghiveci".Cred ca este vreun Lastun chinezesc.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by Rocri View Post
                  Se cunoaste ca nu ati vazut "jeleul" in realitate. Sigla seamana cu cea de Skoda. De aia a spus nenea ala ca e fabricata de Skoda(fals).
                  Mult noroc.
                  vai ce m-ai "ars" aici...! pai n-am zis eu ca se poate vedea in mall timisoara cateva posturi mai devreme? si sa-mi bag piciorul daca aia seamana cu sigla de skoda...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Oare exista Forum Geely?
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by doio77 View Post
                      Hai mai ca masina nu sa deformat f tare la impactul frontal, jumatate a ramas intreaga), o fi ea proasta la siguranta si la nu stiu ce dar din poze are unele chestii pe care totusi loganul nu le va avea niciodata, si sa nu sariti pe mine ca iar zic nu stiu ce despre logan pt ca am dreptate, si anume(poti sa inchizi usa bine pt ca nu iti scapa din mana k la logan,comenzi pe usa, banchete rabatabile, antena pozitionata in spate, si poate mai sunt cateva dar nu am stat sa studiez prea bine). O fi ea chinezarie dar totusi lucrurile astea minore cateodata te fac sa te simti mai bine si mai confortabil eu asa consider.
                      deci la logan nu tre sa tii de usa ca de barele din autobuz ca s-o inchizi. la geely asa e ?
                      butoanele din usa, sa le foot, pt ca ori de cate ori imi puneam mana pe cotiera la kktul ala de cielo, megane sau accent, se deschideu geamurile. sa ma pish pe studiul de ergonomie al alora de le-au pus acolo. mai bine ca la lighean
                      bancheta rabatabila, de acord. contra: masina aia imi da senzatia ca e varza la capitolul rezistenta. apai daca la logan nu s-a pus bancheta rabatabila ca sa nu se deformeze coaja fara traversele alea din portbagaj, geely cum s-o fi comportand la o rasturnare sau impact lateral ?
                      tu te simteai confortabil, copiil fiind, cand jucaria chinezeasca era mai frumoasa decat aia nemteasca dar se strica intr-o juma' de ora si alea nemtesti mai merg si-acu, chit ca-s mai urate? (de ex masinutele mele chinezesti s-au dus naibii, iar trenuletul electric inca functioneaza).
                      plus mare la gely, unele versiuni au piele pe interior. designul plansei de bord e totusi superior loganului...
                      dar eu fiind inginer si nu pictor, nu mi-as lua geely doar pt ca e mai frumos de lighean sunt multumit de partea tehnica deocamdata, iar aspectul nu e ceva important pt mine (nici eu nu-s frumos, asa ca ce dracu...?)

Comment

• vai vai incredibil cum sa deformat.kamikaze
                        are -5 stele.nu credeam sa vad asa ceva.
                        au forum de jeleu am id dar nu a postat nimeni nimic decat posturi false cu reclame erotice :-)))))))))))))))))

Comment

• Am vazut si eu forumul ala, vai de capul lor...
                          Si mai au si o sectiune pentru posesorii de Geely, cine stie ce o mai fi si pe acolo.

Comment

• Totusi ... fie Geely CK, Hyundai Accent, Chevrolet Aveo sau orice alta masina in afara de Dacia Logan, nu se gasesc comenzile pt geamurile electrice aruncate undeva pe plansa de bord. Este mult mai simplu (comod) si lipsit de vre-un pericol imaginat intentionat de vre-un posesor de Dacia Logan, ca cele "n" butoane sa se gaseasca pe usile autoturismului care (partea care urmeaza se adreseaza exclusiv celor care nu poseda cunostinte in domeniul automobilelor) au in componenta lor si geamurile deservite de acele butoane.

Comment

• Da, pana si asta au copiat chinezii de la masinile straine...
                              In alta ordine de idei, e plin Bucurestiul de carute... pardon, masini din astea.

Comment

• De Geely? .
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google