geely parca aduce prea mult a jelly (jeleu) )
Logan vs Geely
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
La braila zilele astea este un targ(expozitie) auto. Vazut Geely, exteriorul deste destul de dragut, iar pe hirtie (dotari) are destul de multe. E mai scump decat Loganul iar motorul arata jalnic. Si sigla tipic chinezeasca adica creeaza confuzie depoarece seamana putin cu cea de Skoda. De altfel am auzit eu un vizitator spunind ca este Skoda. Curind cred ca or sa apara urmatoarele marci: Renaul, Volsvagen, Oudi, Mertedes sau Doamne fereste Lolan by Tacia .Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Modelul CK l-am vazut si eu in Buzau. Pare a fi o copie de plastic a Mercedesului e Klasse (farurile si grila) de prin 96. La spate, pare a copia C-Klasse (primul, de prin 94, cu stopuri triunghiulare). O copie ieftina. O incercare penibila. Si ii mai zice si CK. Adica aluzie la CLK. Pfui. Marketingul asta de inceputul anilor '80 (vezi Pioneer si Pionear), e suficient sa te respinga. Merge absolut desucheat (daca nu ai pasager in dreapta, se lasa pe stanga), e joasa si stramta. Nu poate fi un concurent serios pentru Logan. Apoi, Geely... sa fim seriosi. Marca asta nu are sanse prea mari pe piata, deoarece este recunoscuta drept producatoare de motoscutere (foarte proaste, dealtfel).
Comment
-
Originally posted by RocriRenaul, Volsvagen, Oudi, Mertedes sau Doamne fereste Lolan by Tacia .
Originally posted by SUPERCARCei cu acceleratiile astea de caruta...0-100km/h in 18 sec?...numar secundele
Comment
-
Originally posted by MariusCe mi-e 18, ce mi-e 15.
Foarte simplu... cu trei secunde in plus faci o depasire...
In plus, chiar as fi curios cum se comporta geely asta la teste... cate stelute cu minus ia. Cred ca stiti cu totii de Brilliance... nu? Marele rival al lui Mercedes E-Klasse...
Deci prefer Loganu' cu 3 stele decat geely cu minus trei.
Astia nici motoscutere nu fac cum trebuie.
Comment
-
Imi place..."Passatu" asta Cat costa????
PS: mi-ar fi rusine sa ma plimb cu o masina din asta
PS: o sa fie o adevarata bomba data constructorilor europeni
Oare farurile de pe passt by china merg pe passatu de la nemti????...de doi lei :p
Comment
-
Originale Made in CEAINA
Originally posted by mishu_wrcImi place..."Passatu" asta Cat costa????
PS: mi-ar fi rusine sa ma plimb cu o masina din asta
PS: o sa fie o adevarata bomba data constructorilor europeni
Oare farurile de pe passt by china merg pe passatu de la nemti????
Ati auzit de DEPO sau de TYC? Sunt primii 2 producatori de faruri/stopuri aftermarket LA NIVEL MONDIAL... Surprise - surprise: SUNT CHINEZI. Desigur, au reprezentante in Cehia, Polonia, Franta... dar produsele tot la CEAINA se fac. Credeti ca daca va busiti Passatu' si il bagati in service cu faru' spart, vi-l inlocuieste cu unu' made in Wolfsburg, Germany? HAHAHA... voi nu stiti ce e prin service-uri... musteste de Made in China pe acolo. Filtre, bujii, lampi, bare (adica toata bara de pe fata, cu masca cu tot, cu elemente de prindere lipsa de te trezesti ca iti cade in mers), cablaje... Daca va spun ca la Bora si la Golf, cablajele se fac in China, ma credeti? Stiu sigur pentru ca pana in 2003 se faceau la Contactoare Buzau, dar ieseau prea scumpe si si-au gasit furnizori in China, pe cei mai ieftini. Sunt producatori de piese si accesorii buni in Romania care nu sunt bagati in seama de producatorii de autovehicule pentru productia de piese de origine, pentru ca nu au cel mai redus pret. Calitatea nu prea mai are importanta.
Comment
-
Vreo 9 service-uri in toata tara...
Comment
-
Sunt asa de bune incat nu am vazut niciunu pe stradaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment