Logan Vs. Sandero - Intrebare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Vs. Sandero - Intrebare

Buna ziua tuturor,

Nu stiu daca e potrivit sa postez aici insa risc
    Intrebarea mea e urmatoarea:
    Ce merita mai mult? Un Sandero aproape chel sau un Logan 2 cu optiunile pe care le vreau (airbaguri sofer si pasager, abs, aer, geamuri electrice fata etc.)?

Multumesc anticipat pentru raspuns,

MD

Depinde ce vrei de la masina... Adica o masina de familie cu portbagaj mare (logan) sau o masina de plimbare (sandero)

Comment

Sandero = plimbare ??...Pana la servici si inapoi, piata etc..Nu plimbare la munte, mare, etc

Nu se merita Sandero ! Dece sa dai 500 euro in plus, cand poti sa iei la bani mai putin o masina mai spatioasa si mai frumoasa.
      Poti sa iei Sandero, ce ti trebuie abs,airbaguri,aer, geamuri fata.

Comment

Sandero 2 si logan 2 au aceasi tehnologie si aceeasi mecanica si electronica difera doar forma exterioara si spatiu interior...
        deci normal ca un logan 2 cu optiuni decat un sandero chel...
        sau ia-ti sandero... Si o in maxim o luna , pe pariu, vii si faci topic : Cum se poate pune AC dupa cumparare , Ce modificari trebuie facute pentru a-mi pune ABS , Cine are macarale de geamuri electrice...
        Deci clar ca LOGAN

sigpic

Comment

Din cate stiu eu Sandero are ABS in dotarea standard. Deci acel Sandero chel are ABS.
          sigpic
          Play ManagerLeague

Comment

Si cu restul ce faci ? Ac , geamuri electrice , airbage ? Acum 2 ani gasisem o firma in Pitesti care monta AC pe Logan cu 500 euro . Acum este mai mult , undeva la 6-700 sigur . Doar de aici te scoti + diferenta de aspect .

Deci LOGAN 2 .
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Are Sandero chel ABS dar nu are servodirectie. De altfel nu are cam multe.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Eu zic sa alegi Loganul cu optiuni.....
                GL-22-TOF

Comment

Multumesc pentru raspunsuri. Nu ma asteptam sa fiti asa de prompti.
                  Singurele motive pentru care as fi ales Sandero erau designul exterior si bancheta spate rabatabila.
                  In rest, sunt fan Logan.
                  Tinand cont ca interiorul e identic acum la Logan 2 si Sandero, nu stiu ce sa zic...As merge pe Logan...
                  Totusi, aveti idee cum sunt una fata de cealalta? Manevrabilitate, fiabilitate, stabilitate...Etc.

Multumesc inca o data pentru raspunsuri,

MD

Comment

Manevrabilitate: intre un Sandero chel si un Logan cu dotarile pe care le vrei este mai manevrabil Loganul. La dotari similare probabil Sandero ar fi castigator ca-i mai scurt.
                    Fiabiliate: identice
                    Stabilitate: in principiu Sandero ar trebui sa fie mai stabil. In realitate nu stiu.
                    Preturi: avantaj Logan
                    Consum: practic identic.
                    Un alt avantaj al Loganului pentru moment ar fi motorizarile diesel respectiv 1,6 16v pe care varul Sandel nu le are.
                    Vizibilitate: avantaj Sandero.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Clar alege Logan, pentru ca interiorul e identitc, exteriorul e inspirat de pe Sandero, dar ai dotari pentru siguranta si comfort la acelasi pret.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

E as alege logan fara sa stau pe ganduri.
                        @Cristi_LCD an vorbit cu cineva si zice ca sta mai rau decat loganul pe curbe.

Comment

Logan, fara discutie.

Comment

Multumesc!
                            Ok! Then, Logan it is
                            Astept sa termin scoala si ma duc sa il comand
                            Aveti idee cam in cat timp vine?

MD

Comment

@alex86 probabil pentru ca este mai inalt. Nu stiu nu ma pronunt.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google