Audi Q7 Versus FIAT 500 din ciclul "Din putul gandirii"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu sti ce pierzi seba )
    asta e pentru tine, e o "masina" cu 2 locuri si dupa cum te stiu nu-ti trebuie mai mult de 10 secunde sau 10m ca sa o pui cu roatele in sus
    ups, sunt offtopic
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Uite aici un articol si ceva poze despre ce e prezentat in filmuletul de mai sus
      sigpic
      ...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...

Comment

O dai cu roatele in sus si intr-un metru daca te misti cu talent .
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

bah ia lasati-ma'n pace... am vazut filmuletul pana la urma. al dracu cotarita, o rastorn si fara sa ma sui in ea...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Degeaba ziceti voi...e pui de Mig...are mansa, n-ati vazut?
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

aia este o ''cotarca'' sau masinuta cu care se joaca fiul meu...
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

vrei sa-l invat s-o rastoarne in sant? sau stie deja !?
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

trebuiau sa tranteasca q 7 de o masina pe masura.de un mitsubishi outlander,renault koleos,peugeot 4007 sau ceva de genul asta.sa vedeti atunci ce sifonate o sa fie cerculetele de la audi.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

n-as zice. e totusi mai grra si mai inalta decat celelate si are un avantaj in asta.

Comment

Eu n-as zice ca testu acesta va scadea numarul cumparatorilor de Fiat 500. Si asta pentru ca acestia sunt oameni practici, dornici de mobilitate, de cele mai multe ori tineri si care pe deasupra mai si urasc hardughiile! Fiat 500 (care nu e nici pe departe o masina ieftina !) nu iti decat daca ITI PLACE. Nu e o masina gen Logan, Megane Sedan, Golf etc ... pe care sa o alegi pe criterii de pret, fiabilitate, spatiu de depozitare etc . Mie unul mi-ar placea un 500 ..... ABARTH ...

Comment

bravo, sambo cui nu i-ar place un f500 abarth?

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google