Logan vs Peugeot 206 Sedan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La pretul vehiculat un Logan 1,6 16V pentru caracteristici tehnice. Ca aspect mie imi place m-ai mult Peugeot. La Peugeot dieselul era(este) punctul forte dintotdeauna nu stiu de ce nu il pun si pe modelul asta.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Eu zic ca la exterior este reusit, nu are capota porbtagajului asa mare in inaltime ca a Logan-ului, parca seamana un pic cu 607, designul e interesant.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
        Eu zic ca la exterior este reusit, nu are capota porbtagajului asa mare in inaltime ca a Logan-ului, parca seamana un pic cu 607, designul e interesant.
        designu foarte misto mai tare ca logan...dar dupa cum spunea si altii de pe aici decat sa ti-l ei si sa te de paseasca un logan mai bine ....logan
        sigpic
        astra h 1,7 cdTI

Comment

Eu masina daca o iau nu o iau pentru liniute, masina e facuta sa te duca din punctul A in punctul B, nu ca sa ii dai "fum" lu' ala cu Peigeot-ul sau cu Golf-ul.

Comment

si numai ala scump are abs? pai la pretul ala iti tragi un logan de-ti sta mintea-n loc. singura chestie faina e caroseria complet galvanizata... cat despre aspect, e ok dar nu superba... si e mica fratilor, e macar cat clio symbol?

Comment

E mai mare decat Symbol-ul, si amandoua au ABS.

Comment

...tot loganu-i fruncea

Comment

On-topic: Urata mai e Doamne!! Intre asta si Logan as alege..hmmm.. probabil Logan desi nici cu aspectul lui nu mi-e rusine.

Eu masina daca o iau nu o iau pentru liniute, masina e facuta sa te duca din punctul A in punctul B, nu ca sa ii dai "fum" lu' ala cu Peigeot-ul sau cu Golf-ul.
                  Gandesti ca taicamiu. :p
                  numar secundele

Comment

Am mers 2 km in spatele la un 206 Sedan (prin oras). Urat, mergeam si din ce in ce mai urat mi se parea (nu ca Loganul ar fi un model de frumusete). A si seamana din spate si cu Albea (acu' care s-o fi luat dupa care).
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Si mie mi se pare urat rau, dar urat rau de tot. Imi place 206 foarte mult, am vrut sa-mi cumpar intr-o perioada dar nu sedan, e nereusit.

Comment

plus ca-i fabricat in iran. ziceauceva ziaristi ce l-au testat ca asamblarile si finisarile interioare cam lasa de dorit (masina cica ar avea "greierasi" emigranti de la varu' renault). in rest ar fi o masina ok. aia de la design nu prea i-au "nimerit" portbagaju, dar cum nici golanu' nu-i top model.... si mai are si dezavantaju' pretului mai mare decat al loganului. dintre astea doua, eu as alege logan.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

In primul rand pe Logan n-ai climatronic, iar diferenta de 1000 euro dintre Prestige si Sedan Plus nu e mare, avand in vedere ca totusi e un Peugeot. El nu e facut in Iran, e doar asamblat acolo, cu piese frantuzesti si unele iraniene (putine la numar). Intre un Megane din Turcia, un Peugeot din Iran si un Logan din Romania as alege clar Peugeotul.

Comment

[QUOTE=1.5 DCI]
                            Motor: Peugeot 206 Sedan 1.4 E
                            - Capacitate cilindrica (cmc): 1360
                            - Cutie de viteze: 5M
                            - Putere maxima(CP@RPM): 75@5500
                            - Cuplu maxim (NM@RPM): 120@5500
                            - Viteza max (km/h): 170

CE???? Cum adica cuplul maxim 120 NM la 5500 rot/min? Nu cumva e o turatie MUUULT mai mica??
                            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Ca design exterior nu mi se pare reusit,e cam uratel , cred ca s-au cam grabit de data asta.
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Intre un Megane din Turcia, un Peugeot din Iran si un Logan din Romania as alege clar Peugeotul.
                                oricat de made in turkey ar fi meganul nu se poate compara cu celelalte 2, e cu cel putin o clasa peste la orice capitol.
                                si acum am o mica urma de parere de rau ca nu am luat un megane sh in locul loganului dar...asta e
                                pejo sedan nu as lua nici puscat in organ, marca asta numa de la 307 in sus mi-as achizitiona

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google