Logan vs Peugeot 206 Sedan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu daca as avea banet mi-as lua un Megane Sedan,are design ca lumea,e robust,bine legat,cred ca se aseaza frumos la drum.Chiar daca e facut la turci,e sub licenta.Mai degraba ai nostri lucreaza de mantuiala...
    Last edited by D-FENS; 5 November 2007, 13:59.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by CLC
      oricat de made in turkey ar fi meganul nu se poate compara cu celelalte 2, e cu cel putin o clasa peste la orice capitol.
      si acum am o mica urma de parere de rau ca nu am luat un megane sh in locul loganului dar...asta e
      pejo sedan nu as lua nici puscat in organ, marca asta numa de la 307 in sus mi-as achizitiona
      Si dupa 2 ani i-ti cadea alternatorul - adica pica jos efectiv- caz real in care s-a rupt sistemul de prindere la mine la munca.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

urat de tot.....foarte nereusita ca masina.si am vazut portbagajul la hatchback.ca la oltcit

Comment

Nu mi-as lua 206, nu mi-as lua peugeot in principiu. Are niste scoruri in service de te da pe spate. + asigurarea casco pe an de doua ori mai mare decat la logan. Si pentru ce? Doar sa vada lumea ca te dai in peugeot?

1,6 16v clar!
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

zic si eu ....

N-am condus 206 Sedan, ci doar 206 (atat benzinarul de 1.4 cat si HDI de 1.4), de aceea nu stiu daca comparatia este cea mai fericita dar sa incercam totusi:

Bile albe 206:

- masina este foarte stabila in curbe (chiar uimitor de stabila); am citit insa ca aceasta calitate nu se pastreaza in totalitate la sedan;
            - calitatea materialelor din interior (comparativ cu cele din Logan);
            - calitatea echipamentelor audio (masinile pe care le-am condus eu aveau linie Clarion in Standard, (cd player ,2 /4 boxe si comenzi audio la volan);
            - cu motorizarea pe benzina de 75 cp se obtine un comportament de drum mult peste Loganul de 1.4 si cred ca asta se datoreaza si transmisiei, mult mai elastica.

Bile negre, 206:

- spatiul interior. Si daca de obicei cand vorbesti de spatiu pui problema locurilor din spate, la 206 si locul din dreapta - fata este vitregit. Eu nu sunt foarte inalt (1.83) si totusi mi s-a parut ca pozitia pasagerului din dreapta este cat se poate de inghesuita - am ocupat si pozitia aia ca drumul a fost destul de lung - Budapesta - Constanta (Vama);
            - franele. Desi are ABS pedala se intareste foarte tare si ai senzatia ca nu te mai opresti/
            -cutia de viteze mi s-a parut usor nesigura si are si acel zgomot specific Pgt.

Dieselul nu am cu ce sa-l compar pentru ca nu am condus Logan diesel. In schimb este mult sub Clio dci 85 cp (de fapt intreaga masina este sub Clio, dar deja e alta poveste).

Eu as merge pe Logan Prestige - pentru raportului calitate pret si pentru ca mi se pare ca mi se potriveste mai bine.

Comment

Chiar daca as fi francez tot loganu'l la's alege clar.... Fata la este cum este dar spatele )

Ura rau din spate ! Mai urat volvo s30 sau c30 nu mai stiu exact !

Comment

E uraaata, din spate vreau sa zic, e hidoasa rau.

Comment

Nu`i prea reusit sedanu la 206...hatchback-u e frumos..iar daca ar fi sa aleg intre logan peugeot 206 si megane sedan clar megane sedan..nici nu se compara..

Comment

E nasoala tare, are un spate de fugi in lume!
                    1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Clar nu imi place deloc 206 sedan. Inainte sa iau golanu am vrut sa iau un peugeot 206 normal, hatchback. Dar pana la urma m-am razgandit din cauza costurilor enorme la peugeot, piese, service si altele. Si era si mai scump, dar pana la urma am ales Logan. Oricum intre 206 sedan si 1.6 16v, clar as alege 1.6 16v
                      sigpic

Comment

Sa stii ca si intre un Ambition de 1,6 si Peugeot 206 Sedan as alege tot Loganul. Nu se compara doar cu Prestige-ul.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
                          Nu`i prea reusit sedanu la 206...hatchback-u e frumos..iar daca ar fi sa aleg intre logan peugeot 206 si megane sedan clar megane sedan..nici nu se compara..
                          206 se compara cu clio symbol si logan. normal ca megane e peste ele alta clasa.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eee nasol rau pgt asta sedane. Si-o facut marca de ras astia cu kitchul asta de spate ce i l-au tras. Nici loganu nu e mai reusit dar daca ii schimbi stopurile il mananca pe peugeot. Raport calitate pretz as alege 16.16v.
                            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Nu cred ca s-au facut de ras... E masina fabricata in Iran, pentru tarile in curs de dezvoltare si care data fiind faima marcii s-ar putea sa de vanda. Deocamdata vad ca in timp ce Loganul s-a scumpit un pic de cand a aparut la Pgt pentru modelul asta sunt reduceri... Concluzia? Romanii n-au prea pus botul la savarina....

Comment

sal

Peugeot 206 sedan a aparut si cu motor de 1.6 E care dezvolta 110cp si dupa cate stiu eu Loganu de 1.6 are 90cp :P

de ce nu compari peugeot 206 sedan cu motor de 1.6 E loganu de 1.6 MPI SI AI SA VEZI CA TE INSELI IN PRIVINTA MASINI
                                Last edited by alex31bv; 5 February 2009, 11:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google