Logan vs Peugeot 206 Sedan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

No offence e doar o parere personala: 206 mai ales ala sedan e cutie de conserve...o fi Logan-ul frigider, dulap, dar 206 e cutie de conserve
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

este logan de 1.6 si cu 105 cai...ala cred ca i-o cam da la pejo
      Last edited by Seba; 5 February 2009, 12:05.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba ai PM.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Cei 110cp de la Pejo` sunt de fapt 107 (78Kw) si sunt cam omorati si batuti . Am mers cu motorizarea asta pe 206CC inainte si dupa un tuning relativ agresiv si tot nu stiu de ce "se zice" ca are 110 cai . Dupa tuning (Ax cu came, filtru sport , camasi sport , ecu lev2 , evacuare (ziceau din germania ca va avea 140cp - eu cred ca erau mai degraba 120-125) dar nu depasea 205 orice ar fi dupa tuning (inainte 190max)
          1.6 MPi Icy White

Comment

de multe ori se intampla sa platesti numele.e Peugeot .a e masina.Dacia !noi stim ce este dar afara cine e Dacia cantareti de manele sau cine stie ce mai zic unii.renault logan e altceva .e renault.poate calitativ nu e cu mult peste logan dar se poate sa se dea mai bine.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ca firma e ok Peugeot si imi place modelele lor. O data pe saptamana conduc un 207 Hdi 1.6 90 de cai si masina e misto rau la toate capitolele...ma rog, e masina de dama ...in schimb 206 sedan e de toata jena si interior si exterior
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ca si stabilitate loganul meu sta mult mai bine decat peugeot-ul 206,(cel putin varianta scurta) asta sedan nu am condus...inca dar banuiesc ca diferenta mare nu e. cu [ejoul ma simteam ca o pana pe sosea...nici loganul nu e chiar foarte departe....dar la viteze normale....sta bine pe sosea
                http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
                жалюзи плиссе

Comment

Logan-ul sta mai bine decat peugeot 206 hatchback? ..Ma faci sa rad pe cuvantul meu.
                  sigpic

Comment

sso, mai da-te o data cu pejo-ul, ca ai incurcat masinile cand ai tras concluziile ala are o tinuta de drum exemplara fata de logan, cum dracu sa stea mai bine loganul? daca le duci pe amandoua la limita, acolo o sa vezi diferenta. am condus ambele masini, iar loganul cu suspensii normale e praf; de-abia cu suspensii sport, se apropie de 206 hatchback. il faci poate pe demaraj, dar pe viraje ii da la logan de nu se aduna.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

off-topic: Seba ai avut tu loc in 206 ?!? :-))

on-topic: am condus Peugeot 206 HDI 1.6 110CP hatchback. Acum motorizarea asta nu o poti compara cu vreuna din gama Logan in schimb daca vorbim de stabilitate ... chiar nu poti face o comparatie cu Logan; sta cu mult mai bine pe sosea fata de Logan. Iar la celelalte capitole iarasi este cu ceva peste Logan (finisaje, interior).
                      Un minus mare in schimb la spatiu (e cam mica) dar probabil din cauza ca si eu sunt mai voluminos ...
                      Iar pretul mi se pare cam mare pentru ce ofera; dar cum se spunea si mai sus: platesti si marca; si nu e marca de neglijat.

S.

da, cu greu, dar am avut loc...incredibil, nu?
                      Last edited by Seba; 5 February 2009, 17:40.
                      I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

eu zic ca nu e nevoie de comparat loganul cu peugeot la stabilitate..sincer mie imi place mai mult ph 2 decat 206 sedan...
                        TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Originally posted by Pacco View Post
                          Logan-ul sta mai bine decat peugeot 206 hatchback? ..Ma faci sa rad pe cuvantul meu.
                          sa nu-ti scapi limba pe gat...

e parerea mea si atat ..asta am simtit eu in bucium (pt cei ce cunosc iasul)

@seba chiar crezi ca am incurcat masinile? nu am mers la limita cu ele dar simt cand ma expun unui pericol si cand nu
                          Last edited by SSO; 5 February 2009, 22:03.
                          http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
                          жалюзи плиссе

Comment

glumeam, dom'le.... dar chiar ma mir ca ti se pare loganul mai stabil. ma rog, chestie d eperceptii si de obisnuinta pana la urma

Comment

Unde se vind 206(de orice fel cu exceptia CC-ului) cu motoare de 1,6(de orice fel)? Ca eu nu am gasit nicaieri.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

@SSO:scuze.Fiecare cu parerea lui normal,ti-o respect.Am mers cu 206 hatchback de foarte multe ori(masina ex-ei mele),si tin sa zic,ca am scos-o si in afara orasului,si chiar am luat niste viraje de pff,scartaiau si rotile,dar nicio chestie sa simt ca ies de pe sosea sau ceva.Cu Logan-ul daca era mai mult ca sigur o rasturnam.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google