Logan vs Peugeot 206 Sedan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Cristi_LCD: Acum nu se mai vand Sedanuri cu 1,6 E, decat ce mai sunt pe stoc. Anul trecut s-au vandut, ca o editie limitata (), la pret fiind cu 200-300 euro mai scumpe decat 1,4 E si aveau numai echiparea Sedan Plus.

Alte plusuri la 206 ar fi modularitatea si confortul interior.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu sunt atat de rele 206 sedan-urile.Sunt ok.E masina.Are roti si covrig.E cam uratica ea,dar nici Logan-ul nu o fi vreo miss.Interiorul imi place,confortabil,doar ca in spate nu prea e loc pentru persoane de genul meu,cu picioare lungi,masura 45 la picior .
      sigpic

Comment

Dupa parerea mea loganul bate cu mult 206 la pret si la alte capitole.

Comment

Iote ca mai este o masina fara discuri pe spate. Sau ESP. Ce dezamagire .
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Stau si ma minunez la ce scriu uni!!! Nici nu stiu ce sa fac sa rad sau sa plang!!!! Hai sa fim putini realisti stimatilor!! Loganul este o masina buna pentru Romania fara dubiu. Cand vad ce comparatii se fac mi se inclesteaza degetele pe tastatura!!
            In primul rand intre Logan si 206 este diferenza de volume. Citeam ca, cutia de la pgt este naspa!! Oare la o masina motorul este singurul lucru important,dar uitam cutia de viteze.La pgt este zgomotoasa dar precisa!! Mai citeam ca pgt este mai putin stabil decat un logan,imi vine sa plang!!! Cititi stimatilor ce suspensi sunt pe pgt 206. Cineva scria ca suspensia de pe 206 este mai buna decat pe sedan: este aceasi!!Dimpotriva puntea spate de pe sedan este cea de pe 206 sw care este mai buna ca la 206 hatch.
            Se mai compara logan vs 206 vs megan!!! Ce sa zic iar volume complect diverse,masini din categorie diversa.
            Citeam iar ca daca vrei sa te lauzi ca ai masina straina si vrei sa te depaseasca un logan iti iei pgt 206 sedan,iara imi vine sa plang!!! Stimatilor nu ai sa vezi vezi un motor de 1.4 logan sa il iei pe unu cu 206 1.4 si la fel si la versiunea 1.6 . Aici isi spune cuvantul si cuplul motor si cutia de viteze.
            Citeam ca sunt facute in Iran si nu sunt bune si ca pe undeva ai economisit de au pus pretul asta!! NU ii vorba ca sa economisit ci doar ca mana de lucu este mai ieftina acolo. Multe marci de prestigi sunt facute in tarile occidentale dar asta nu inseamna ca sunt de proasta calitate,ci doar ca producatorilor le convine ca este ieftina mana de lucru.
            Citeam ca service-ul de la pgt sunt scumpe,eu zic ca tot pe acolo suntem. Apropo cat costa o revizie la Dacia filtre,ulei buji,placute frana?

Comment

Stimabile, da-mi voie sa ghicesc: Ai avut, sau ai, sau vei avea Peugeot 206 Sedan.
              Apropos: Nu suntem singurii care "lauda" "frumusetea" debordanta...abstracta de-a dreptul a struto-camilei 206 Sedan...or fi gusturile subiective, dar de la un anumit nivel chiar se discuta gusturile, d-aia s-a inventat stilul
              Last edited by darksid3; 15 May 2009, 15:19.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Dark Sunt posesorul unui sedan,logan,si swift adica 3 masini in familie. Sti cum se zice gusturile nu se discuta,fiecare alege ce ii place. Dar cum poti sa scri lucruri de genu ca loganul bate toate masinile din clasa ei si la pret si la tot,tre sa fim putin subiectivi.
                Last edited by claudiuraz; 15 May 2009, 15:27.

Comment

Pai unii sunt mai infierbantati dupa masinile lor...nu e cazul sa-ti faci griji...cam pe toate forumurile de masini, cand e vorba de 206 Sedan tendinta de "apreciere" a designului e aceeasi...chiar e o masina urata. Cu mult peste e hatch-ul si versiunea breack...cat despre pret, cam asta este adevarul...are un pret f bun Logan-ul...acum au mai aparut oferte si din alte ograzi si poti alege gramada, dar sa nu uitam ca fabrica de la Mioveni a ajuns sa lucreze si sambata in timp ce limuzinele se prafuiesc in magazine.Deci e o masina bunicica pt pretul ei.
                  Cel mai mare minus la 206 Sedan e designul. Punct
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
                    Care domne ?.. Care sunt "alte capitole"? ( sa nu'mi zici garda inalta si portbagaj mai mare )

Comment

Nu inteleg un singur lucru ca vine atacat pentru design cand are o linie fluida,pariu ca daca iesea inainte hatch sau sw nimeni nu avea nimic de zis. Atunci ce sa zic de symbol,sau albea. Nu contrazic ca nu este o masina buna pentrul pretul ei,dar se putea pune 1000euro in pus si sa se foloseasca ceva materiale mai de calitate. Oricum eu sper pentru Romania si pentru dacia ca vor avea schimbari radicale, si sper ca pe urmatoarele vor modifica si putin interiorul pentru ca bordul este plictisitor nu s-au chinuit destul. Acum clar ca si cei de la reno nu sunt prosti sa faca pentru dacia masini mai bune decat cele de la reno ca astfel ar cam pica vanzarile.

Astept si eu pe domu Radu sa ne zica si noua toate capitolele alea!! Repet am si 206 sedan si logan si am mers destul cu amandoua.
                      Last edited by darksid3; 15 May 2009, 15:42. Reason: post consecutiv

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
                        Bine spus radu2008, si arata mult mai bine,206 sedan asta este de femei spatele este dezgustator si bordul este super naspa...in concluzie , Loganul arata mult mai bine decat peugeot 206 sedan!!!

Comment

Stimate Ion-daniel am o curiozitate dar fi sincer te rog. Ce varsta ai si ce cunostinte despre masini ai, si cate marci ai condus de masini?

Comment

In afara de pretul ridicat, si designul care mi se pare urat, nu vad cu nimic mai prejos Peugeotul.
                            Intr-adevar topaie si ea, insa e superioara ca stabilitate loganului.

Comment

Logan Facelift versiunile Laureate si Prestige sunt mult peste numeroase modele de masini. Cel putin cele cu motor 1,6 16V sau dCi 85 sunt beton, si ca design, si ca multe altele. Motoare bune, fiabilitate. Dacia sufera din pct de vedere al marcii, dar lumea trebuie sa stie ca nu se mai produc masini ca pe vremuri.

Comment

Eu as alege LOGAN. Ofera mai multe la un pret mai mic decat 206 Sedan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google