If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Doresc să lansez o comparație între MCV și Duster 4X2 cu dotare de top diesel 2013 ce merită?
MCV un portbagaj generos, mai ieftin
Dustrul mai arătos cu un portbagaj minuscul, consum mai mare și mai scump
eu as prefera Duster 4X4 diesel, chiar daca nu ar fi dotare de top.
Fiecare are nevoi diferite de la o masina. Daca ar fi sa aleg intre astea doua, dar nu as mai lua niciodata Dacia
Ca o paranteza, Skoda Rapid Spaceback 1.2TSi nivel dotari Ambition + jante aluminiu 16" = ~13000euro ... bate loganul MCV la orice ora, la orice capitol.
Doresc să lansez o comparație între MCV și Duster 4X2 cu dotare de top diesel 2013 ce merită?
MCV un portbagaj generos, mai ieftin
Dustrul mai arătos cu un portbagaj minuscul, consum mai mare și mai scump
Portbagaj minuscul ? Nu cred.
Eu as lua duster intre astea 2 .
Ca o paranteza, Skoda Rapid Spaceback 1.2TSi nivel dotari Ambition + jante aluminiu 16" = ~13000euro ... bate loganul MCV la orice ora, la orice capitol.
De ce ai lua un jeep 4x2 ?! cel mai ok din astea ar fi un Duster 4x4 indiferent de motorizare,si nu neaparat full ,nu este nici f mare ,arata si f bine cel cu facelift mai ales, iar referitor la portbagaj nu este atat de mic dar daca vrei mai mare se rabateaza bancheta spate si ai rezolvat ,iar suspensia este f confortabila si te vei bucura de ea pe deplin pe strazile din Romania,fie ca mergi pe la munte sau in oras
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment