Pamflet: Logan II MCV Laureate 0.9 TCe vs Seat Toledo Reference 1.2 TSI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uite ca in film arata la fel si Dacia.
    Welcome to AutoMotoTube!!! On our channel we upload every day short, (2-5min) walkaround videos of Cars and Motorcycles. Our coverage is from Auto and Moto s...

@aproximativ, dar nu prea. Loganul e mai inalt cu 57 mm.
    E mai lat cu 27 mm
    Are ampatamentul mai mare cu cu 32 mm.
    E mai lung cu 12 mm.
    Deci, e mai mare in toate
    Last edited by Cezar; 10 July 2014, 13:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cat de saracacios arata interiorul la MCV...

Comment

• Bre, ce vreau eu sa zic: daca ai de dat 1500 euro in plus, merge sa iei TOledo.
        Daca n-ai, atunci iei lighean.
        Insa nu povestile de aici: "sunt la acelasi pret domne. Uite factura".

Originally posted by mr.K View Post
        Cat de saracacios arata interiorul la MCV...
        Ori am eu probleme cu ochii, ori esti prea pretentios.
        Fata de Toledo nu e diferenta asa mare. Exista o diferenta, insa nu asa mare.

Logan mcv 2 spatiu util: 1513 l. (logan 1 avea 2350!!!!)
        Toledo 1480 l.

Pana la urma daca n-ai 3 copii si 3 caini, nici n-ai nevoie de un combi.
        Last edited by Cezar; 10 July 2014, 13:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• E mai lat cu 27 mm
          Are ampatamentul mai mare cu cu 32 mm.
          E mai lung cu 12 mm.
          Deci, e mai mare in toate
          Milimetri.
          Daca erau 12 cm, stateai mai nu stiu cum, 1.2 cm in lungime e fix pix.
          E mai lat un pic, are ampatamentul mai mare si atat, ca in curba...stiti voi. Numai pe Transalpina sta bine am auzit, unde soferii "montani" se descurca excelent comparativ cu astia de oras.

Pana una alta, un sofer "montan" n-a observat ieri ca in Iasi exista si semafoare, unele chiar pe rosu, a intrat in intersectie provocand fum de la cauciucurile alora ce veneau pe verde, care ca dracu, au avut reflexe si nu i-au indoit portierele, chiar de erau "oraseni" sau "mitici" cum le mai zic astia "montanii".
          Ghiniunul lui, s-a intersectat fix cu masina de politie , degeaba le-a explicat el ca pe marginea prapastiei face drifting la milimetru cu rabla lui, aia i-au saltat permisul pentru patrundere in intersectie pe culoarea rosie a semaforului.
          Last edited by mr.K; 10 July 2014, 13:21.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
            Fata de Toledo nu e diferenta asa mare. Exista o diferenta, insa nu asa mare.
            Haidi bre da-o-n pastele ma-sii de treaba. Adica da, am inteles ca ai plecat pe-o idee, ca trebuie sa fii consecvent si sa-ti sustii ideea, dar asta deja e prea de tot. N-ai cum sa zici ca sunt la fel. Pe bune acum.

Ideea e ca masina expusa de Seat face peste 20000E, iar cea expusa de Dacia este maxim 13500E.

Noi discutam aici doar de ce e scris in titlul therad-ului. Adica versiunea de baza de la Seat fara nicio dotare extra vs versiunea full de la Logan fara nicio dotare in plus.
            Last edited by vitriol; 10 July 2014, 13:27.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• De aia trebuie sa comparam pozele pe care, daca vrea, o sa le posteze mumus, cu masina lui.

Comment

• O sa le postez cu placere, dar numai dupa ce ma voi intoarce din concediu, ca sa va si povestesc de masina un pic. Ca poate o mai vrea careva sa isi ia in loc de mcv-u
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                  Ca poate o mai vrea careva sa isi ia in loc de mcv-u
                  Şi eventual să luăm topic-ul de la capăt
                  Concediu plăcut şi drumuri cât mai faine!

Comment

• De cand cu comparatia asta am devenit paranoic , toata ziua ma uit pe strada poate poate vad ai eu un Toledo daca tot la luat mr.k asa in bratze.
                    Dar nimic , cred ca am sa dau fuga la reprezentatza sa ma conving de calitatile lui.
                    Last edited by stoicanu; 10 July 2014, 17:16.
                    sigpic

Comment

• Si in brasov sunt rare. INCA...
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Totusi are mai bine de un an de zile de cand a aparut sa nu mai zic ca nici Seat nu prea mai vezi pe strada si ma refer la modelele noi.
                        In schim Octavii , Rapide si Passat la tot coltul.

mr.K am aflat de ce iti place, are aeratoarele dreptunghiulare.
                        Last edited by stoicanu; 10 July 2014, 17:33. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

• Daca erau bune de ceva, avea toata lumea. Asa si cu Ferrari, Porsche sau Lamborghini - daca era ceva de capul lor asa cum sunt laudate, le vedeai la fiecare colt de strada.

Comment

• Deja intri la alta categorie
                            Nu vorbim de masini sport.
                            Vad zilnic Ferrari si Porche si o data pe saptamana un Lamborghini.
                            Cei drept ca sunt aceleasi.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                              Haidi bre da-o-n pastele ma-sii de treaba. Adica da, am inteles ca ai plecat pe-o idee, ca trebuie sa fii consecvent si sa-ti sustii ideea, dar asta deja e prea de tot. N-ai cum sa zici ca sunt la fel. Pe bune acum.

Ideea e ca masina expusa de Seat face peste 20000E, iar cea expusa de Dacia este maxim 13500E.

Noi discutam aici doar de ce e scris in titlul therad-ului. Adica versiunea de baza de la Seat fara nicio dotare extra vs versiunea full de la Logan fara nicio dotare in plus.
                              Eu sunt mai pragmatic, si chiar nu vad diferente asa de mari. Poate sunt cu nasul pe sus si de aceea. A, stai. Daca eram asa, vedeam invers
                              Eu unul nu vad diferente mari.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                                [...]chiar nu vad diferente asa de mari. Poate sunt cu nasul pe sus si de aceea. A, stai. Daca eram asa, vedeam invers [..]
                                Invers, adica cum? Nu vedeai diferente asa mici?

Bine dom'le, am inteles. Deci, toti astia de le place sa aiba o masina care sa nu scartaie interiorul dupa 5k ("greieri"), care nu vor sa tina masina in service cate o saptamana pentru ca apar pete de rugina, carorara le displace ideea ca usile se deschid in mers si in ciuda acestor neajunsuri platesc aceeasi bani pentru intretinere (revizii), sunt - prin urmare si prin deductie logica - cu nasul pe sus.
                                Daca asta este noua definitie a sintagmei "cu nasul pe sus", atunci da, recunosc, sunt cu nasul pe sus.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google