Pamflet: Logan II MCV Laureate 0.9 TCe vs Seat Toledo Reference 1.2 TSI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Despre consum o sa confirm doar cand fac plinul, sa vad daca se pupa consumul cb-ului cu ve arata pompa.

In rest daca motorul va fi prost, peste 5 ani o schimb cu alta noua la buyback, momentan ma bucur enorm si nu imi vine sa cred cum un polizor de 1.2 cu o turbinuta mica fuge asa frumos si sta decent pe drum, tempomatul e un must have in schimb, facea calatoria si mai frumoasa.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by Ionut.11 View Post
      la logan se plang de rugina nu de lanturi si de intizatoare stricate, postu tau e ca si cum ai spune apa e uda chiar nu inteleg de unde atata frustrare.
      cazuri concrete pt motorul 1.2 tsi sunt cu sutele si problema este cunoscuta dar cand nu mai sunt argumente facem posturi de dragul de a scrie.
      De ce lanturi sa se planga, cand 0.9tce e de putin timp la vanzare? Iar la cate s-au vandut prin Romania, trebuie sa asteptam sa vedem, sa parcurga km. Deocamdata, singurul ce are niste km cat de cat semnificativi la bord e loganul lui stoicanu.
      Cat despre restul aprecierlor la adresa mea, te agiti inutil. Iar posturile astea nu se platesc, daca le poti converti in bani, iti asigur procent.

Dupa cum puneti problema, nu exista 1.2tsi bun, e gata stricat din fabrica,, nu rezista niciunul 100k. In schimb, sunteti gata sa pariati ca 0.9 tce va rezista mai mult decat tabla Logan-ului. Subiectivism, 2 unitati de masura folosite in aprecierea celor 2 marci.

pana acum ceva vreme il tinea in sus si lat ca e masina buna
      Sa-mi arati si mie unde il sustineam in sus si lat ca e masina buna.
      Eu privesc totul cu moderatie, in niciun caz nu faceam pe dracu in 4 sa conving lumea ce masina e Loganul, cum vad zilnic pe aici.
      Am zis doar ca e o masina potrivita anumitor scopuri.

Nu-si face mumus griji de motorul lui si s-au gasit deja unii care sa se ingrijoreze. OMG!
      Last edited by mr.K; 14 July 2014, 22:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nu ne ingrijoram deloc,ii spunem omului la ce se poate astepta ca pana la urma te gandesti la binele unui om,si da acest motoare 1,2 tsi pica ale naibii si la 20000,da poate nu sunt multe 0.9 dar am exemplu pe a lui stoicanu cu aproape 80000 curand depasiti si merge tun

Comment

• Si ce poate mumus sa faca sa impiedice stricarea motorului?

Comment

• Poti sta linistit cat ai garantie la orice masina. Apropo , diferente de garantie intre logan si toledo?
            Poate schimba uleiul la timp sau mai devreme decat in fisa tehnica.
            Last edited by Costi-bc; 14 July 2014, 23:19.
            o/____\o
            (i)
            .........

Comment

• Din cate am inteles Toledo 4ani sau 100.000 km.
              La Dacia era mult revizia la 20.000 km la Toledo l-au dat la 30.000 km
              sigpic

Comment

• Sau un an , deci pentru un utilizator normal e acelasi lucru.

Si sa nu uit , eu nu cred ca valoarea de revanzare dupa cativa ani va fi egala. Clar seatul va valora mai mult.
                Aici poate a gresit mumus , trebuia sa ia metalizata si ce mai era in plus in oferta. Desigur fiecare isi stie buzunarele...
                o/____\o
                (i)
                .........

Comment

• La ulei e 30000 sau 2 ani...la an se svhimba filtru de polen si de aer, iar uleiul este long life. Oricum voi face schimburile anual, iar despre, tsi, tot ce sa scris, exceptand golful 7 din 2014, stiam deja, din aceasta cauza stiu si ca daca am probleme in primi 2 ani am tractare, sau cazare si transport in toata europa, iar in urmatorii 2 ani doar in romania. Dar stati linistiti ca lantul imainte sa se rupa se lungeste, si se aude... Iar probleme nu au fost la toate...
                  Chiar nu vad motive de ingrijorare relare, la logan la tabla in schimb da.
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Rugina Loganului nu te lasa subit in drum. Deci nu e tot aia. ;)

De ce sa nu faci schimbul la 2 ani daca nu faci 30.000km in timpul asta? Si nu vreau sa aud argumentul: pt. ca Romania ca ti-l dau pe ala cu Grecia. Uleiul de prima umplere e mai bun decat orice ti-ar pune la prima revizie.
                    Intrebare: un neamtz ar schimba uleiul mai repede de 2 ani sau 30.000km?

Comment

• Originally posted by madhorsefuzzy View Post
                      Intrebare: un neamtz ar schimba uleiul mai repede de 2 ani sau 30.000km?
                      Niciodată

Comment

• Eu l-as schimba doar ca sa stiu ca nu vou avea depuneri in motor. In rest, ma voi sfatui si cu cei de la seat cand va veni momentul, la sosire la mare, dupa cateva ore am verificat joja, uleiul este impecabil de curat si la nivel.

In masina estr castrol 5w30 longlife, denumirea exavta nu o stiu, a folosit cineva asa ceva ?

Comment

• Care stie, cunoaste (aluzia)

Link
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                            Eu l-as schimba doar ca sa stiu ca nu vou avea depuneri in motor. In rest, ma voi sfatui si cu cei de la seat cand va veni momentul, la sosire la mare, dupa cateva ore am verificat joja, uleiul este impecabil de curat si la nivel.

In masina estr castrol 5w30 longlife, denumirea exavta nu o stiu, a folosit cineva asa ceva ?
                            Pai ce sa zica aia de la seat ... uleiul la 6 luni bo$$ ca e mai safe asa. Frica asta ...

Pe Logan-uri long life ... nu prea cred. Pe aici se schimba uleiul la maxim 15.000km desi unii au in carte 20.000km sau 2 ani.

Uleiul din fabrica nu o sa iti faca depuneri in cei 30.000km. Garantat. In plus daca ti-e frica de depuneri poti face un engine flush la revizia de 60.000km sau aia de 90.000km.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                              Care stie, cunoaste (aluzia)

Link
                              Bine maaaa

E pă motorină, dupa 200.000 incepe sa se rodeze .\

fuzzy, de ce un ulei de prima umplere e mai bun ca celelalte ?
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Pai in primul rand are calitatile controlate (cand cumpara vagoane fabrica il verifica).
                                In al doilea rand toate fluidele si consumabilele sunt top quality la masinile care ies din fabrica (lichidul de frana de ex. se tine 3 ani si apoi se schimba la fiecare 2 ani, cauciucurile de prima echipare au cea mai mare durata de viata, placutele de frana ca de fabrica nu pot fi egalate de altceva de pe piata, etc.).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google