If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pamflet: Logan II MCV Laureate 0.9 TCe vs Seat Toledo Reference 1.2 TSI
Sa ma duc sa fac plangere scrisa ?
Da acu ma gandesc ca, cand am ridicat masina mi-au pus un bradut la oglinda, deci a mea are mai multi cai acum, sau egali
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
foarte tare ! cum ma? acelasi motor pe rapid e cu un cal in plus ?
si la logan 1.6 mpi E5 scria 90 de gloabe si avea deabia 85 .
problema e ca da cu virgula : 85.68 din 63 de kw.
sa ai grija mumus sa cauti calul mort prin motor , altfel ti-i inbolnaveste si pe ceilalti ...
Da chiar asa e , pana la urma daca dai 7500 , hai 9000 pe un logan full mai ziceam ,dar 10.500 sau 11.500 de euro pe un logan, chiar ca e aiurea, adica a ajuns sa coste loganul la fel ca un seat , sau polo(grup vag) sau fluence care nici nu incape termen de comparatie intre fluence si logan , de polo nu mai zic.... Sau mai sunt unii care spun ca la 10.000 de euro cat e un logan mai rasarit, nu.ti poti cumpara altceva.. Si stiti ce nu mai inteleg eu? De ce vw sau cum este acest fluence, pot lasa la pret si au materiale si finisaje mai de calitate , iar dacia nu poare lasa atat de mult la pret, cu niste finisaje mai slabe..de ce? Eu chiar nu.i inteleg pe cei care dau 10.000/11.000 de euro cash pe un logan , cand au alte alternative..si nu mi.o spune.ti pe aia cu intretinerea ieftina ca la motorul 0.9 tce nu mai este nici macar revizia ieftina..
Imi place, numai la lamborghini/ ferrari pleaca acele de la ora 6.... si e doar 1.2 TSI.
Per ansamblu parere proprie e mai misto bordul la seat decat la logan 2.
Vitriol- raspunsul e DA, arata ce usa e deschisa sau portbagaj sau capota, temperatura exterioara, consum mediu, instant, autonomie, postul de radio si bininteles functiile de check control : nivel antigel, ulei, pipi parbriz, placute frana consumate sau alte avertizari( baterie in scurt, plecat cu frana de mana trasa)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment