Originally posted by stoicanu
View Post
Pamflet: Logan II MCV Laureate 0.9 TCe vs Seat Toledo Reference 1.2 TSI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
La 120000 se inlocuieste filtrul de benzina si lichidul de racire? Si lantul chiar daca are garantie pe viata, el tot se va lungi, intinzatorul il va intinde, dar orice lant mai lung afecteaza setarile motorului, se poate ajunge idem ca la tsi.
Nu vreau sa cobesc, doar ca nu cred ca reno a inventat lantul care nu se intinde...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Nu are de unde hartie cu garantie. Asa zic pliantele si filmuletele de lauda. In realitate garantia lantului e cat a motorului. Plus ca asta vine de la producatorul singurului motor la care am auzit de lanturi care se intind pana calca peste dinti. Ra|-|@t. Motorul de2.5 de pe navara a avut un lot de lanturi din malai / mamaliga
Alea acolo sunt vrajeala cu programul de intretinere. Intre program de intretinere si garantie e o mica - mare diferenta
@torque am eu impresia sau dai cam multe din casa?
Comment
-
@skd_ozenel excelul e la liber pe daciagroup, trebuie doar sa stii unde sa cauti
Intinzatorul e 23
Last edited by t0rquemada; 16 July 2014, 10:08.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Multumesc darkside. Chiar e o masina ok, si la relanti e fff silentioasa, amicul cu care sunt la mare spunr ca si de afara e silentioasa. Mie nu mi se pare.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Da , e diferenta mare intre ele , diferenta de constructie , de calitate, comfort, etc...
Se face comparatie intre ele , pentru ca loganul este la acelasi pret cu seatul, de aia se face..ca un logan a ajuns sa coste 10.000/11.000 de euro cat o masina care este mai bine facuta ;)
Comment
-
Unde traiti bah, daca toledo e masina adevarata atunci mercedes, bmw, audi, clasele de lux ce dracu mai sunt?
E doar un cotetz la fel ca loganul, va imbatati cu apa rece ca o fi si aia vreun mic seria 5 de la bmw...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
sam ataca subiectu` tata! alea enumerate de tine sunt cu totul alta mancare de peste!
comparatiile se fac intre masini de aceeasi clasa/segment de pret.
cum unde traim?! in realitate! tu unde traiesti?! ...de vii sa ne arunci noua clase de lux pe topic?!
comparatia intre toledo si logan este in regula si justificata. sunt apropiate ori chiar egale ca pret...si se cam bat in aceeasi clasa !
cand ii aud pe astia...precum Sam... ca toledo e cotetz...loganu e cotetz... dar ei umbla cu dacia din 95 a lu` tata sau per`pedes... si sunt atat de critici vizavi de o masina pe care nu o detin si au visuri cu bmw/mercedes ori rayton fissore! Putem, eventual, sa te intrebam noi pe tine...unde traiesti Samael?!
o sa te intreb direct: Sam tu ai masina? e pe numele tau? ca sa stim si noi cu cine stam la masa....Last edited by jonnie007; 16 July 2014, 12:27.Keep walking...
Comment
Comment