Pamflet: Logan II MCV Laureate 0.9 TCe vs Seat Toledo Reference 1.2 TSI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vitriol, banuiesc ca stii ca nu-i chiar bine sa se invarti directia usor doar cu degetul la viteze mari. Eu conduc zilnic masina de serviciu, o Jetta, si directia este foarte foarte usoara. La viteze mari cam imi tremura degetele pe volan. Mi-ar fi placut sa fie mai tare la viteze mari. La pretul asta mic, sunt sigur ca directia nu se intareste la viteze mari pt Seat Toledo. La Logan au facut directia mai tare din prima, sa nu ai emoti prea mari la viteze ridicate. Oricum directia, in special caseta, la Dacia este o MIZERIE.
    Rugina si directia sunt calcaiele lui Ahile pt Dacia.

Comment

• Caseta de direcţie la Dacia este dintr-un alt film

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
        Ai uitat de AFU
        Si continuand din ciclul las fierbinti: Volan- NU
        http://www.automarket.ro/masini-noi/...cificatii.html
        E multe lipsa acolo e sub 50.
        Navigatie -NU
        Senzori parcare -NU
        Piele -NU
        sigpic

Comment

• Originally posted by Archangel80 View Post
          Vitriol, banuiesc ca stii ca nu-i chiar bine sa se invarti directia usor doar cu degetul la viteze mari. Eu conduc zilnic masina de serviciu, o Jetta, si directia este foarte foarte usoara. La viteze mari cam imi tremura degetele pe volan. Mi-ar fi placut sa fie mai tare la viteze mari. La pretul asta mic, sunt sigur ca directia nu se intareste la viteze mari pt Seat Toledo. La Logan au facut directia mai tare din prima, sa nu ai emoti prea mari la viteze ridicate. Oricum directia, in special caseta, la Dacia este o MIZERIE.
          Rugina si directia sunt calcaiele lui Ahile pt Dacia.
          Eh, oricum loganu nu a fost gandit pentru viteze mari, desi se comporta foarte bine la viteza mare, atat caroseria in sine cat si directia. Mi se pare destul de precisa dar parca dormeam mai mult feedback de la ea.
          La peugeotul 107 de l-am condus inainte, directia era moale, roteam pe loc de ea cu un deget, dar la viteze mari nu mi se parea prea moale sau instabila, totusi imi oferea si precizie si feedback. Mentionez ca aceea era electro-hidraulica

Comment

• La 150 nu mi se parea directia instabila, cei drept si la megan se intarea, dar nu imi dadeam eu seama, ca nu ma apuc sa trag de volan la 150...
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• @hassero: ce stii tu tata la 18 ani ce-i aia feedback / precizie? AI rulat cel mult 4000 km si gata, ai experienta mai ceva ca un pilot. Mai copiii mosului, mai coborati din pomul ala si nu mai consumati dulciuri ca o luati razna.

Seat Toledo vs MCV = cretinatate!

Comment

• cezarica... nu esti nici batran nici intelept...
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Mai dragutzule, vezi de treaba dumitale. Poate ai de plimbat niste pistoane de 1.2 si eu am uitat.
                  Poate ai de dat la manivela sa cobori geamurile din spate.
                  Poate ai sa ne mai spui cat de fioros se aude basina aia sinistra de 1.2.
                  Poate mai ai de facut comparatii stupide
                  Hai cu consumul in oras de 5.4, si acceleratiile uriase in treapta a 2 a pana la 120.

Comment

• Decat sa stau ca tine in fata tastaturii si sa astept sa fiu debanat ca sa mai pot scrie ineptii, mai bine merg sa ma plimb ciaules

Comment

• Clio estate - 8500 euro

Comment

• ia 8 dealea eu am luat ce mi-am dorit

Comment

• Skoda octavia 85 cp - 12.100
                          Skoda Rapid 85 cp- 10.200
                          Seat Toledo 85 cp - 10.100
                          Dacia Logan sedan 0.9 90 cp- 8500
                          Dacia logan sedan 1.2 75- 7300

TOate sunt oferte cu voucher.

PS: mama ei de gramatica. Cand sari peste gimnaziu, asa se intampla. Nu stii sa vorbesti, nu stii sa articulezi si sa folosesti corect cratima, si nu stii sa faci comparatii. Acum inteles problema E ok. De aici, eu nu mai continui.
                          Last edited by Cezar; 19 July 2014, 11:03.

Comment

• imposibil... iar mergi la deruta... seatul este mai ieftin decat rapid chel cu AC cu 1000E

Sau sa zic invers, rapidul mai scump cu 1000E, am intrebat si la skoda inainte sa ma bag la seat.

si iar comparam sedan cu hach...

pai nu mai continua, ca esti penibil... si cred ca toti sau dat seama ca tu de fapt intri doar asa...sa mai faci misto de unii de altii...

Esti lipsit de credibilitate.
                            Last edited by mumus; 19 July 2014, 11:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @mumus de cand ai venit cu super,extra, mega masina nemtzeasca facuta prin nu stiu ce fabrica ai provocat debandada pe aici
                              Nu e mai bine sa te duci sa postezi la fratii tai pe Toledo club ca e cam saracie pe acolo si cred ca trebuie sa le mai populezi si lor forumul ca ori cum sunt pe cale de disparitie.
                              sigpic

Comment

• Bre, tu nu stii sa faci calcule. Imi e foarte clar.
                                Hai pa. Mergi sa-ti termini clasele primare.

Inainte de pa, am uitat: skoda rapid hatch 8600 euro. Gasesti informatiile pe net. Putere de butonat si IQ cat al unei maimute cu sifilis sa ai, ca informatia abia asteapta sa fie gasita.
                                Last edited by Cezar; 19 July 2014, 11:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google