Pamflet: Logan II MCV Laureate 0.9 TCe vs Seat Toledo Reference 1.2 TSI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tu ti-ai luat medicamentele? Initial credeam ca doar faci pe prostul, acu incep sa ma razgandesc

Originally posted by stoicanu View Post
    @mumus de cand ai venit cu super,extra, mega masina nemtzeasca facuta prin nu stiu ce fabrica ai provocat debandada pe aici
    Nu e mai bine sa te duci sa postezi la fratii tai pe Toledo club ca e cam saracie pe acolo si cred ca trebuie sa le mai populezi si lor forumul ca ori cum sunt pe cale de disparitie.

Am fost rugat sa imi prezint masina, asta am facut.

Acest thread cu vs nu eu l-am facut...

Daca am cumparat o masina mai buna la aceiasi bani, cred si eu ca provoc ceva daune pe aici

Dar daca tu doresti, nu am sa mai postez nicaieri din acest moment... ca sa ramai tu cu imaginea ca cel mai ieftin lowcost si cel mai bun low cost este LOGANUL.

ps: la my ride am sa mai postez... ca poate mai sunt curiosi.
    Last edited by mumus; 19 July 2014, 11:12. Reason: Automerged Doublepost
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• http://oferteskoda.ro/, in partea de jos a paginii, va scrie mare: Skoda Rapid Spaceback, de la 8600 euro.

Deci, hatch vs hatch

PS: sa nu introducem prostia in discutie, mai ales cand unul dintre interlocutori nu si-a terminat studiile.

Comment

• eu ma refeream la logan SEDAN ... din comparatiile tale..

iar skoda de 8600 este spaceback...are portbagaj mic.
        Last edited by mumus; 19 July 2014, 11:17.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Deci accepti ca este o comparatie nereusita logan sedan vs seat hatch, insa hatch vs MCV nu. Bune duble standarde mai ai.

Acum, la modul serios, vad ca Skoda Rapid la 8600 (tva inclus) chiar este un concurent serios pentru Logan.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post

Acum, la modul serios, vad ca Skoda Rapid la 8600 (tva inclus) chiar este un concurent serios pentru Logan.

Aici ai perfecta dreptate, dar inclin sa cred ca portbagajul la logan sedan este mai mare... dar asta chiar nu mai conteaza.

Comment

• Deci pana la urma comparam capacitatea portbagajelor. Asadar, logan sedan vs toledo e ok.
              Sau comparam hatch-urile?
              Sau comparam de fapt cum iti place tie sa iasa

Spaceback are 415 l si 1380 cu scaunele rabatate.
              Toledo are 550 si 1490 cu scaunele rabatate.
              Loganul sedan tot pe acolo.
              Loganul MCV nu-si are rostul in comparatia asta.

Dintre toate, as alege Skoda.
              Last edited by Cezar; 19 July 2014, 11:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu am comparat portbagajele, ptr ca de asta aveam eu nevoie.

Sportback in schimb il poti compara la pret si cu logan sedan, ca sunt pe acolo.

Eu sunt convins ca tu stii foarte bine ce am comparat eu, ce cautam eu, doar ca faci pe prostul...sau asta sper...

PS: ma retrag din discutii, comparati voi ce doriti, nu doresc sa fiu off topic.
                Last edited by mumus; 19 July 2014, 11:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Bine, pa..

Comment

• Cezar, de acord cu tine. Dar poate colegul mumus s-a referit, pe langa capacitatea portbagajelor, si la deschiderea portbagajului. Intr-un hatchback poti introduce lucruri mai voluminoase in portbagaj fata de un sedan, care are o gura de intrare mai mica.

Am vazut Rapid-ul acela de care ai pomenit, arata foarte bine.

Comment

• Dragilor, pentru a cara mobila exista firme specializate. De ce sa dai bani in plus pt a cara ocazional o mobila?
                      Sa zicem ca in 5 ani fac 10 drumuri cu o mobila ce nu poate fi carata intr-un sedan.
                      Un drum (bucuresti, nu brasov sau alte orase mai mici), costa cel mult 100 lei.
                      Da, mi se pare o idee buna sa iau o masina cu care as putea cara ceva voluminos, sa dau mai multi bani, decat sa dau ocazional cate 100 lei.

Comment

• Ce-i mai roade pe unii ca ti-ai luat seat si nu logan la aceeasi bani :-))
                        Daca ti-ai fi luat logan , cel putin doua persoane de aici ar fi fost mai "fericite" .
                        Si care-i faza cu mutatul pe Seat club? Daca ai sectiune speciala dedicata altor marci, de ce ar trebui sa se mute pe seat club? Adica toti cei care au alte masini si au postat pe aici, ar trebui sa se mute fiecare la renault club, vw club, opel club, fiat club,kia club, etc?
                        Cezar, eu inteleg ce spui tu ..ca el face comparatie intre pret de seat luat cu voucher si pret de logan mcv luat fara voucher, ca daca ar fi fost luat si loganul cu voucher , ar fi fost mai ieftin decat seatul ..ai dreptate, dar pana la urma omul si-a luat ce si-a dorit, ce i-a placut, si ce a considerat el ca are nevoie :-)

Comment

• Pai da, f bine ca si-a luat ce i-a placut. Eu n-am atacat asta.
                          Ci doar comparatia incorecta.
                          De banii aia isi putea lua si un carucior de butelii. Nu-i treaba mea

Comment

• Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mariusgny View Post
                              Ce-i mai roade pe unii ca ti-ai luat seat si nu logan la aceeasi bani :-))
                              Daca ti-ai fi luat logan , cel putin doua persoane de aici ar fi fost mai "fericite" .
                              Si care-i faza cu mutatul pe Seat club? Daca ai sectiune speciala dedicata altor marci, de ce ar trebui sa se mute pe seat club? Adica toti cei care au alte masini si au postat pe aici, ar trebui sa se mute fiecare la renault club, vw club, opel club, fiat club,kia club, etc?
                              Cezar, eu inteleg ce spui tu ..ca el face comparatie intre pret de seat luat cu voucher si pret de logan mcv luat fara voucher, ca daca ar fi fost luat si loganul cu voucher , ar fi fost mai ieftin decat seatul ..ai dreptate, dar pana la urma omul si-a luat ce si-a dorit, ce i-a placut, si ce a considerat el ca are nevoie :-)
                              Eu nu am zis cu rautate sa se duca pe forumul specific masini dar de la noi majoritatea "fraieri" cu Loganuri nu are ce afla de spre masina lui ca are 10 clase peste de exemplu cum sa faca deschiderea selectiva a unsilor cum sa se incuie dupa ce se pune in miscare.
                              Sau mai bine pe Loganclub.ro sa facem o sectiune Toledo club.
                              A cam ramas un urma cu postarile acolo .
                              Eu zic ca s-a comparat destul.
                              Attached Files
                              Last edited by stoicanu; 19 July 2014, 13:23.
                              sigpic

Comment

• "Ps in ambele aveam inclus vousher... Deci pretul chiar pe bune a fost egal. La 10700 imi dadeau una metalizata la 105 cp si proiectoare cu cornering si parca si cruise control, dar nu m-am putut intinde asa mult fara sa ma imprumut..."

Mumus, stai putin ca eu sunt bata, am uitat cand ai specificat lucrul asta.
                                Am crezut ca tu compari pretul seatului cu voucher, cu pretul loganului fara voucher..dar daca la ambele marci preturile FINALE cu voucher inclus erau Logan-10.300 de euro, Seat toledo-10.050 de euro , atunci comparatia preturilor este corecta.
                                Cezar de ce spui ca loganul ar fi iesit mai ieftin? Mumus a si specificat ca preturile finale erau la ambele marci cu vouchere incluse .. deci din punct de vedere al pretului, comparatia este aproximativ buna..daca spui ca nu se compara pentru faptul ca loganul este break si seatul hatchback, din punct de vedere al volumului portbagajului, atunci te cam inseli, pentru ca si aici se cam aseamana , pentru ca seatul are portbagajul aproximativ la fel de mare ca si loganul :-)
                                Daca spui ca seatul nu se compara cu loganul din punct de vedere al dotarilor...hai sa fim seriosi..ce dotari are loganul in plus ? Geamuri electrice spate, neaccesibile datorita amplasarii aiurea in spatele cotierei, sau vestita navigatie ?? :-) Am mai spus, si navigatia este ok, insa eu as renunta la navigatia inclusa in bord pentru altele enumerate cu o pagina in urma :-)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google