am avut 2.0 tdi pe octavia...si nu a crapat nimic!
Pamflet: Logan II MCV Laureate 0.9 TCe vs Seat Toledo Reference 1.2 TSI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am vazut un test comparativ si la unguri cu loganul si peugeot 301, loganul a iesit invingator la pret, ca dotari, ambele erau fara mocheta la portbagajUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View Post@ einstein Din cati am intalnit eu pana acum, toti oamenii inteligenti sunt modesti. Ti-am raspuns elegant la intrebare
Cat priveste fiabilitatea loganului , consider loganul o masina fiabila pana la ph2 cu motoarele 1.4 si 1.6 aspirate. LA 1.6 16v sunt deja probleme dupa 70-80000 km. IAr rugina nu o mentionam, ca nu este chiar la toate loganurile.
Originally posted by enervantul View Post
Comment
-
Originally posted by mumus View Post@ einstein Din cati am intalnit eu pana acum, toti oamenii inteligenti sunt modesti. Ti-am raspuns elegant la intrebare
Cat priveste fiabilitatea loganului , consider loganul o masina fiabila pana la ph2 cu motoarele 1.4 si 1.6 aspirate. LA 1.6 16v sunt deja probleme dupa 70-80000 km. IAr rugina nu o mentionam, ca nu este chiar la toate loganurile.
Iar daca nu ai argumente pentru ce spun si faci remarci legate de nickul meu (de parca al tau ar fi vreun motiv de mandrie) in mod "elegant" inseamna ca am terminat discutia.
Dar repet, explica altcineva de ce comparam capsuni la reducere cu pere in sezon?Last edited by einstein1984; 21 July 2014, 13:25.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by mumus View PostLA 1.6 16v sunt deja probleme dupa 70-80000 km. IAr rugina nu o mentionam, ca nu este chiar la toate loganurile.
De unde le scoti? Ai auzit undeva? Vorbiti pe date sigure, nu pe ce zice nea gigi de la garaje.Last edited by Archangel80; 21 July 2014, 13:27.
Comment
-
"Bre eu atat am dat. Iti arat factura!"
sunt 2 probleme:
1. comparatia intre 2 masini diferite
2. comparatia intre 1 cu ceva mai multe dotari (dacia) vs una cu dotari mai putine (toledo) - mumuselul a pus optiuni pe mcv, dar pe seat nu.
Loganul cu voucher, 0.9 laureate este 9400 (daca voucherul este 1600).
3. comparatia intre o masina la reducere, si alta nu.
Daca iau un toledo si il echipez, va ajunge la pret de skoda octavia mai cheala.
Daca iau o skoda octavia si o echipez, ajunge la pret de honda accord mai cheala.
Si tot asa.
Mai departe, cine gandeste si poate, o face. Cine nu, "uite factura domne!!!!!!"
@arhangel: am un mcv rulat de ii sar capacele, masina efectuand undeva la 10.000 lunar in Romania!!!! Ba mai mult, masina a fost luata SH cu un istoric dubios.
Foarte putine lucruri schimbate pana acum la ea. Eu unul sunt impresionat de capacitatea acestei masini de a indura abuzuri intr-un mod in care nu stiu cate ar putea suporta asa ceva!
Pentru o masina low-cost, ACESTA este principalul atuu: costuri infime pentru fiecare km rulat.
Comment
-
L-am avut pe un megane 2, masina avea 80000 km reali, cu carte, istoric, etc, mi-au picat in 2 ani toate bobinele (sagem), senzorul axelor cu came, facea figuri deja electrovalva si totodata cu ea si fulia defazoare... astea toate sunt un fel de consumabile la ei, am vorbit si cu prieteni, si cu unii de pe reno, si cu oameni de la service autorizat.
Toti mi-au confirmat ca astea pica dupa 70000 in general.
Acum nu poti generaliza, dar au spus ca sunt dese problemele acestea+ caseta de directie (aici eu am scapat), sa nu mai vorbim de banda din interiorul volanului... toate astea cu exceptia senzorului sunt scumpe...Last edited by mumus; 21 July 2014, 13:52.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostZi
Iar daca nu ai argumente pentru ce spun si faci remarci legate de nickul meu (de parca al tau ar fi vreun motiv de mandrie) in mod "elegant" inseamna ca am terminat discutia.
@ archangel mai stai sa faci 80-90000Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
@mumus
Alea au picat la megane 2 pana in 2007-8, dupa nu au mai fost probleme. Si alea nu sunt probleme ale motorului (bloc, vibrochen, pistoane, biele, cuzineti, chiulasa). S-au produs sute de mii de atunci fara problemele astea, si alte sute de mii inainte tot fara probleme.
Si citeaza cu incredere, asa aflu si eu daca ai vreo problema cu ce am scris eu, primesc si mail.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
De la probleme de motor ai dat in casete de directie.
Bobinele au fost o problema generala cele Sagem la 60.000 sa echipat full maisina cu bobine Beru si acum are 150.000 si nu are nici un fel de probleme.
Zi o masina fara probleme.
Eu stiu una.sigpic
Comment
-
Logan 1.4 si in general orice masina noua cu km putini.
si eu tot beru am pus, ca stiam ca alea nu mai pica.
Originally posted by einstein1984 View PostSi citeaza cu incredere, asa aflu si eu daca ai vreo problema cu ce am scris eu, primesc si mail.
pai te cheama cumva cezar? ca lui i sa adresat de fapt postul initial, tu ai intrebat de faza cu iq, eu am raspuns. Chiar nu am si nu am avut nici macar un singur motiv sa iti dau vreo replica aiurea.
Te-ai aprins degeaba, si cu exceptia lui cezar, cand am ceva de discutat cu cineva o fac prin pm
ps: nu iti pot da pm... nu ai activata functia.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment