If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pamflet: Logan II MCV Laureate 0.9 TCe vs Seat Toledo Reference 1.2 TSI
Drogas, atunci e in regula, doar ca la Audi "maxidot-ul se numea altfel. Maxidot e doar la VW si Skoda (la Seat, la fel, are alta denumire). La Audi este Computer de Bord Plus (daca nu ma insel).
Sam, astia cu logan ph1 care au in bord doar nivelul de apa si benzina, merg cum pot!
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Nici eu nu stiu cum poti sa mergi fara asa putine informatii si setari cum ofera Mercedesu' dar mai grav mi se pare ca unii merg vara cu cauciucuri de iarna decat ca n-au servo, ac si abs .
@vitriol Daca Dacia nu s-a prins sa faca super ecrane si calculatoare cu super informatii ca Seatu', Seatu de ce nu s-a prins inca sa faca borduri, ecrane ca Mercedes? Stim cu totii raspunsul. Banii(pretul de achizite).
Aia care merg vara cu anvelope de iarna n-au nici o treaba/ stress, fata de cei care merg cu anvelope pentru fiecare din cele 4 sezoane respectiv iarna, primavara, vara, toamna.
Eu nu vorbeam de sisteme de navigatie cu diagonala de 24", ci de un display pe care daca tot l-au facut asa mare, puteau sa-l faca sa afiseze 3 lucruri de-o data, ca pixelii sunt tot aia.
waileeei, nu stiu cum mai merg astia cu logan ph1 care au in bord doar nivelul de apa si benzina
zburam la rasul ierbii, ce sa facem.... daca nu avem masini sa ne dam smecheri, mergem ca disperatii ca sa ne remarce puicutele, de preferat. nu agentii cu PV de constatare a contraventiilor.
de aia nu mai merg eu cu loganul, ca mi-e rusine ca n-am maxiMdot
De exemplu mie imi place mai mult sa-mi arate pe navigatie(in cazul Dacia) decat pe ecranul din bord, cu cine vorbesc la telefon etc. Asa, daca vrei, prin absurd, ai putea vedea multe information deodata fiind 2 ecrane care-ti ofera informatii, fara a mai naviga prin meniuri. Pixelii or fi aceeasi dar dimensiunea caracterelor, nu. Oricum, acest lucru nu este un dezavantaj ci o diferenta, ceea ce e bine ca daca toti producatorii ar face masini la fel.... n-ai mai avea de unde alege. Ideea e ca multi dau cu c#$@t in Dacia ca vezi domnle n-are ecran de a4, n-are scaune de S class, stabilitate de c65 amg, ca are aerotoare rotunde, ca n-are bec in torpedou(apropo, super bolidul vw polo 2014 n-are lumina in torpedou, sau cel putin unele variante de echipare). Sunt multe masini care au aceste mici/mari neajunsuri, dar nu conteaza cat timp nu sunt Dacia. Sunt curios cati ar fi comentat daca Dacia avea frana de mana gen Mercedes C-class(a 4-a pedala). Singura problema reala la Dacia, din pacate, este rugina in rest chiar este o masina corecta din punct de vedere al pretului. Parerea mea.
zburam la rasul ierbii, ce sa facem.... daca nu avem masini sa ne dam smecheri, mergem ca disperatii ca sa ne remarce puicutele, de preferat. nu agentii cu PV de constatare a contraventiilor.
de aia nu mai merg eu cu loganul, ca mi-e rusine ca n-am maxiMdot
Dragul meu coleg, imi pare rau sa spun, dar te afli intr-o eroare. Nu merg la rasul ierbii, asa cum gresit ai inteles dumneata. Ideea era alta: depasesti si te repliezi, nu stai cu 100 km/h pe banda 2 atata vreme cat banda 1 e libera.
In ceea ce priveste maxidot-ul: da, eu zic ca e un lucru bun, iar cei care considera ca n-au nevoie de asa ceva (Seat Toledo in speta) nu inteleg ca tot banii aia ii dai si pe una si pe alta (pastrand, bineinteles, subiectul thread-ului). Asadar, daca se poate mai bun, de ce sa nu avem mai bun?
L.E. Si motivul iesirii tale, deloc elegante, care a fost?! Pentru ca am zis eu ca e mai bine sa ai un display ca la Seat...
haaa???? tu cu cine te certi? ce depasesti? ce repliezi? ce am inteles eu? despre ce vorbesti tu acilishea??
nu inteleg la ce te referi sau cu ce te-a deranjat ce am scris eu dar eu vb despre mine in special si soferii cu logan in general si ce fac eu/facem noi, soferii de logan sa ne facem remarcati in trafic .... ce depasire, ce repliere?
maxiMdotul e bun daca il ai, daca nu il ai... aia e, ce vrei acu? sa nu mai merg cu masina pen'ca n-am dot de ala maxi? ete na la el!
Bunicul: ce faci tataie, ti-ai luat telefon nou?
Eu: da, tataie.
Bunicul: pai si cu ce e asta mai destept decat asta al meu? (are celebrul Nokia 5110)
Eu: pai, tataie, pe asta primesc mail-uri - scrisori electronice - caut informatii pe net cand am nevoie, intru pe facebook sa vad ce mai face "lumea buna", vorbesc pe whatsapp fara sa mai platesc mult la Vodafone, am o aplicatie care se numeste shazam si ma ajuta sa aflu numele unei melodii, si mai multe
Bunicul: pai si ce imi trebuie mie toate astea? de vorbit pot sa vorbesc si la telefonul meu...
Stiu ca e off topic dar doar ce am citit pe internet ca fiat are un 0.9 twin air in 2 PISTOANE!!!! cu 90 de cai si 149 cuplu.....
In curand cred ca se va ajunge sa se puna motoare de scutere pe masini cu 200 de cai )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment