Pamflet: Logan II MCV Laureate 0.9 TCe vs Seat Toledo Reference 1.2 TSI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Că tot s-au iscat atâtea discuţii despre maşini, ultimul cap de afiş fiind tocmai acest topic "Logan MCV vs Toledo", nu pot spune decât atât:
    Durerea e că maşinile sunt din ce în ce mai scumpe, deşi sunt făcute cu piese din ce în ce mai ieftine. Justificarea de genul că este piesa mai uşoară sau că folosim din ce în ce mai multe materiale reciclate şi astfel salvăm Planeta, nu fac decât să ascundă goana după profit a tuturor producătorilor auto, mai ales când totul este prezentat sub sigla "Ce grijă deosebită avem faţă de tine, stimabile Client".

În loc să ne bucurăm de micile plăceri ale vieţii (atâtea câte au mai rămas), ne contrăm unii pe alţii de parcă mâine ar fi sfârşitul lumii şi în viaţă va rămâne doar acela care şi-a apărat cel mai bine achiziţia făcută (a se citi maşina cumpărată).
    Aşa că vă invit la calm şi relaxare, viaţa este scurtă şi merită trăită din plin, indiferent de ce marcă de maşină conducem.
    Baftă tuturor!

Comment

• Ca sa fiu sincer cu tine mie la cumpararea masinii mi sa emis factura fiscala nu certificat de casatorie asa ca se poate injura masina pana nu se mai poate
      Ce ma irita mai rau este ca multi vorbesc in necunostintza de cauza despre ambele marci dezbatute aici.
      sigpic

Comment

• La câte patimi am văzut scrise pe aici, nu s-ar zice că la achiziţionarea maşinii s-a emis doar factura de vânzare-cumpărare

Comment

• Originally posted by Bizo View Post
          Un logan la 100k o sa arate de 50 de ori mai bine decat o pramatie de masina nemteasca care o sa-i cada tabla si rotile dupa ce a mers pe "drumurile" patriei.
          Ce caterinca de thread. So funny.:haha:

Comment

• http://www.autopassione.ro/cum-se-fabrica-dacia-logan-ii-si-sandero-ii-video_13734Uzina Mioveni este locul unde iau naștere noul Logan cât și noul Sandero. M...
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Ai sa gasesti si pentru Seat si nu e nici o diferentza.
              sigpic

Comment

• Cine a vorbit de seat aici? Mie mi-a placut ce am vazut in filmulet.

Chiar trebuie sa faci un vs din orice?

Asa ar trebi sa arate un logan scump.
                Last edited by mumus; 20 July 2014, 22:57. Reason: Automerged Doublepost
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Ai lasat sa interpreteze fiecare ce vrea ata timp cat ai postat un filmuletz(vechi de mai bine de 1 am de zile) fara sa adaugi un comentariu.
                  sigpic

Comment

• Parcă nu ai luat-o cu Certificat de Căsătorie?

Comment

• bla-bla-bla/...... logan II....bla-bla.....
                      bine ca sunteti voi destepti.

Comment

• Originally posted by Ampt View Post
                        Parcă nu ai luat-o cu Certificat de Căsătorie?
                        Ce nu ti se pare in regula?
                        Cea ce vezi pe internet este cea ce vor ei sa vezi.
                        E valabil in ambele cazuri.
                        Am zis ceva de rau sau de bine ?
                        sigpic

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                          Am zis ceva de rau sau de bine ?
                          Asta numai tu ştii!

Comment

• mumus, cum sta toledo la capitolul capacitate portbagaj, ca am inteles ca ai plecat in concediu? Au loc toate cele necesare?

Logan MCV are clar o capacitate mai mare a portbagajului, dar nu-mi place deloc ca nu e compartimentat, in laterale e doar mocheta pusa pe oale. La break-ul meu de 15 ani vechime am compartimente foarte utile in laterale, unde se pot pune diverse scule-becuri etc, iar portbagajul este deosebit de spatios. Bine, vorbim de alta clasa de masini, e pacat ca la Logan nu au descoperit multe din ce facea Renault acum 15 ani...

Comment

• Intre oale distanta este de 100cm, in adancime tot 100cm, si mai ai adanciturile de langa oale, per total este la fel de mare ca la passatul break din 2003.meganul2 din cauza ca era mai lat si rotile erau mai aruncate inafara era cu 10cm mai lat.
                              Per total daca si anul acesta trebuia sa iau carutul cu mine, ajungeam iar sa bag bagaje la picioare in spate la pasager asa mi-a ajuns la fix, podeaua este dreapta, portbagaj mai mic ca la mcv, cred ca la mcv este mai adanc cu vreo 20-30 cm.
                              Ar merita sa masoare cineva un mcv nou, (adancime si sistanta dintre oale)
                              ps: mici lucruri se pot pune si sub podeaua portbagajului,vezi poze aici pe la inceput.

Era sa uit, eu nu incarc bagaje peste rulou.

In poza nu se vede tot compartimentul ala de langa roata de rezerva, dar este suficient de mare sa mai pui maruntisuri in el.

Last edited by mumus; 21 July 2014, 06:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nu merg linkurile.
                                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google