Pamflet: Logan II MCV Laureate 0.9 TCe vs Seat Toledo Reference 1.2 TSI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si la loganu din familie sa schimbat simeringul, am uitat. Doar ca la mine doar lacrima... si am schimbat simeringul o data cu distributia.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
      Norocul lui... si la dci se zice ca pica una alta, am 2 dci in familie, 0 probleme... km destui.
      Eu stiam ca dciul e cu probleme nu mpiurile. Toata lumea se plange de dci, in nicun caz de mpi. Nu stiu ce sa zic, insa tind sa cred ca nu prea esti in cunostinta de cauza.

Comment

• Corect, mpi este 1.4 si 1.6 1.6 de care vorbim noi este 16v nu mai are terminatia de mpi...eu acuma ce sa tiind sa cred ?
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Ca toledo = dacia d.p.d.v. al pretului

Comment

• Originally posted by Bizo View Post
            La fiabilitate sigur este cu ani lumina in spatele loganului.
            Si cum ai reusit sa deduci treaba asta? Inseamna ca esti un geniu! Nu mai veniti bai cu astfel de comparatii, ca vorbim aici despre masini noi. Fiabilitate auzi...

Topic-urile de genul acesta sunt motivul pentru care evit sa-mi prezint masina aici. Comparatia MCV cu Toledo nu e chiar potrivita, daca ne referim la clasele lor, dar as sacrifica ceva spatiu si as merge si eu pe Toledo daca ar fi sa aleg. Asta daca ar fi personala, la firme vorbim de altceva, cum zicea si Mr.K cu cateva pagini mai inapoi. Si ce daca e putin mai mult ca un Logan Sedan, a dat omu' bani din buzunarele voastre?

@ Mumus: iti urez bafta si sa o stapanesti sanatos! In opinia mea, arata mai bine decat Loganul si la interior si la exterior, la altceva nu ma pot pronunta din moment ce nu am condus-o, dar sunt convins ca e peste Golan chiar si cu putin (atentie! Nu am zis ca e premium, vreo naveta spatiala sau ca diferentele sunt ca si intre Pasat si S Klasse, asta pentru cei carora le place sa vina cu exagerarile!).

Comment

• Am mai vazut oameni frustrati pana acum pe aici, dar tu cu siguranta joci in alta liga...
              Vrei sa pari inteligent si cult, dar nu esti in stare sa te abtii de la comentarii rautacioase, chiar nesimtite unele.
              Modul tau de a vorbi cu multi de aici nu face decat sa iti aduca dispret, dar tu oricum vei fi cu nasul pe sus, asa-i?
              Ce sa zic atunci, imi pare rau pentru tine

Comment

• Ce nas pe sus mai mestere? Ca sustin cum ca loganul e mai ieftin ca toledo? Ca am vazut Toledo si ca nu e ca Loganul? Ca diferentele sunt foarte mici, si eu unul n-as da 1500 euro in plus?
                Ca am un logan pe care-l birjaresc 5 oameni si in continuare merge foarte bine?
                Sunt cu nasul pe sus cand argumentez contra comparatiei combi vs hatch? Sau una mai dotata si alta mai putin? Sau una la reducere si alta nu?
                Sau care-i treaba cu nasul pe sus? Sau sunteti de fapt vreo 2-3 ce visati la caviar, dar de fapt mancati mere padurete, iar apoi explicati ce gust are caviarul...

Imi poti aprinde o lumanare daca iti pare asa rau de mine
                Pana atunci, du-te la bac!

Comment

• Originally posted by hasserro View Post
                  Am mai vazut oameni frustrati pana acum pe aici, dar tu cu siguranta joci in alta liga...
                  Vrei sa pari inteligent si cult, dar nu esti in stare sa te abtii de la comentarii rautacioase, chiar nesimtite unele.
                  Modul tau de a vorbi cu multi de aici nu face decat sa iti aduca dispret, dar tu oricum vei fi cu nasul pe sus, asa-i?
                  Ce sa zic atunci, imi pare rau pentru tine

La cine anume te referi ? ( ca inaintea postului tau mai sunt cateva postari) printre care si postarile lui cezar(dar nu vad ce a scris ptr ca e pe lista mea de useri ignorati

Comment

• Exact la cel pe care l-ai mentionat ma refer.
                    @cezar fiecare alege masina care crede ca i se potriveste mai bine nevoilor si care ii place mai mult.
                    Am citit toate paginile acestui topic si deja incepusei sa il iei la misto pentru achizitie, facandu-i masina ciuruc de exemplu. Daca a lui este ciuruc, mcv-ul tau ce e, carucior de butelii? Daca nu ai avut nici o problema cu a ta, e normal sa fi mandru si sa o lauzi, dar nu mi se pare normal sa arunci cu noroi acum.
                    Pana la urma va certati degeaba aici, fiecare va alege tot masina care ii place mai mult, fie ca unii lauda toledo mai mult, iar altii loganul.
                    Last edited by hasserro; 21 July 2014, 14:51.

Comment

• ;)) Ok, deci pana la urma se mai face vreun vs cu vreo ruda a seatului sau nu?

Hai sa mai zic doua chestii ce le am eu pe seat, nu stiu daca loganul laureat le are sa nu, deci nu dati cu pietre...

Am covorasele capsate de mocheta(sa nu alunece), si am deasupra iluminatului interior un frumos suport de ochelari.
                      Last edited by mumus; 21 July 2014, 14:49.

Comment

• Originally posted by Sifredi View Post
                        Si cum ai reusit sa deduci treaba asta? Inseamna ca esti un geniu! Nu mai veniti bai cu astfel de comparatii, ca vorbim aici despre masini noi. Fiabilitate auzi...

Topic-urile de genul acesta sunt motivul pentru care evit sa-mi prezint masina aici. Comparatia MCV cu Toledo nu e chiar potrivita, daca ne referim la clasele lor, dar as sacrifica ceva spatiu si as merge si eu pe Toledo daca ar fi sa aleg. Asta daca ar fi personala, la firme vorbim de altceva, cum zicea si Mr.K cu cateva pagini mai inapoi. Si ce daca e putin mai mult ca un Logan Sedan, a dat omu' bani din buzunarele voastre?

@ Mumus: iti urez bafta si sa o stapanesti sanatos! In opinia mea, arata mai bine decat Loganul si la interior si la exterior, la altceva nu ma pot pronunta din moment ce nu am condus-o, dar sunt convins ca e peste Golan chiar si cu putin (atentie! Nu am zis ca e premium, vreo naveta spatiala sau ca diferentele sunt ca si intre Pasat si S Klasse, asta pentru cei carora le place sa vina cu exagerarile!).
                        Uite un nene competent in exprimare si obiectiv: "Eu as renunta la spatiu in favoarea lui Toledo". Cum probabil ar fi dispus sa ofere 1500 euro in plus pt acel mic confort in plus. Insa nu a venit sa spuna "Sunt la aceeasi bani, au aceleasi specificatii, deci iau TOledo".

Are si loganul suport de ochelari (am eu la MCV din 200x).
                        De covorase prinse nu-i nevoie ca vin cu pereti pana in marginea mochetei, stand astfel fixe.
                        Last edited by Cezar; 21 July 2014, 14:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Si eu am pe laureate prinderi pentru covorase si stau chiar bine, se si desprind usor daca vrei sa le scoti sa le scuturi

Comment

• Eu n-am prinderi pentru covorase si suport de ochelari a trebuit sa-mi pun.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                              @ Cat priveste fiabilitatea loganului , consider loganul o masina fiabila pana la ph2 cu motoarele 1.4 si 1.6 aspirate. LA 1.6 16v sunt deja probleme dupa 70-80000 km. IAr rugina nu o mentionam, ca nu este chiar la toate loganurile.
                              La motorul fara fulie defazoare, care este pus si acum pe Duster 1.6 16v, nu au fost probleme mai deloc. Dovada vie ar putea fi si break-ul meu, cu 300.000 km la bord, care merge de rupe, nu consuma gram de ulei si are performantele ca atunci cand era noua (reprize, nu 0-100, ca nu ma intereseaza). Iti doresc sa te poarte si 1.2 TSI la fel de mult fara probleme!

PS: Seat-ul Toledo e clar mai dragut decat Logan-ul, dar tot nu putem compara cu MCV. Un Rapid Spaceback era mai aproape.

Comment

• Si cu bobinele nu as spune ca e vina constructorului auto cat a celor de la Sagem , daca era greseala de proiectare ar fi cazut si cele Beru
                                Last edited by stoicanu; 21 July 2014, 16:07.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google