Pamflet: Logan II MCV Laureate 0.9 TCe vs Seat Toledo Reference 1.2 TSI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La tine nu ce, stoicanu? )

Comment

• Hai sa mai facem o runda .
      Loganu are 2 becuri pentru mers cu spatele
      Toledo cate are?

@hasserro era raspunsul la un post care este pe o pagina mai in urma.
      Last edited by stoicanu; 21 July 2014, 16:09. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Comment

• Din care functioneaza doar unul ?
        Wow, unde s-a ajuns cu comparatiile
        eu as zice altceva, sa comparati lungimea antenelor pentru radio ....
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Nu eu am inceput.
          Si nu am facut referire la ceatza care are 2 si merge doar unul.
          Sti bine cine castiga la lungimea antenelor.
          Nu s-a ajuns nicaieri , totul este un pamflet.
          sigpic

Comment

• Nu stiu care cum si ce fel...insa io` nu as da 7-8-10 mii de euro pe un logan vreodata!
            Ca motorizarea e fiabila e una...dar in rest e cam riscant! Ca masina de terfeleala e ideal ligheanu! e cea mai buna alegere posibila, insa doar prima sau maxim a 2-a varianta de "echipare"!
            Dar ca masina de familie, pe care sa o tii ani buni...e o toroaba!
            Keep walking...

Comment

• Originally posted by andri1940 View Post
              PS: Seat-ul Toledo e clar mai dragut decat Logan-ul, dar tot nu putem compara cu MCV. Un Rapid Spaceback era mai aproape.
              Pai rapid spaceback are portbagaj de corsa...

@stoicanu Si cu bobinele nu as spune ca e vina constructorului auto cat a celor de la Sagem , daca era greseala de proiectare ar fi cazut si cele Beru

Si la tsi e de vina constructorul lantului... dar tot la probleme se ajunge...

Si seat are 2 lampi de mers cu spatele Functionale
              Last edited by mumus; 21 July 2014, 16:28.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by jonnie007 View Post
                Nu stiu care cum si ce fel...insa io` nu as da 7-8-10 mii de euro pe un logan vreodata!
                Ca motorizarea e fiabila e una...dar in rest e cam riscant! Ca masina de terfeleala e ideal ligheanu! e cea mai buna alegere posibila, insa doar prima sau maxim a 2-a varianta de "echipare"!
                Dar ca masina de familie, pe care sa o tii ani buni...e o toroaba!
                Nu stiu cat de buna e ca masina de tavaleala. Am mers cu un logan 2, taxi, chel, 1.2 16v.
                Avea 21 de mii de km si deja se auzeau ceva troncaneli in spate.
                L-am intrebat pe baiatu de mergea cu ea cam cum da in ea si cica "e masina patronului, ii dau in gura da-o naibii".

Comment

• Mai hasserro tu ai ani de viatza cati ani am eu de condus si vad ca iti dai cu parerea despre masini si intodeauna esti sigur pe cea ce spui.
                  Mai taie din ele ,vorba mult cunoscuta , cu nu intodeauna ai dreptae cat despre condus nici vorba.
                  Poate avea omu o butelie o cheie ceva cazut pe acolo si trancanea batea sau ce mama ei facea.
                  Daca avea o problema reala mergea la service ca tot avea garantie.
                  Last edited by stoicanu; 21 July 2014, 16:45.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                    De-abia / : "Gheorghe s-a dus la piata sa ia mere romanesti. A gasit cu 3 lei kg.
                    Insa, la standul de vis-a-vis, a gasit mere de export cu 3 lei 720g. ""Uite domne ce afacere buna! Iau (sau i-au pentru unii) si eu 5 kg.""
                    Ajuns acasa, Gheorghe vorbeste cu vecinii:
                    ""Bai Vasile, du-te ba sa iei si tu mere DAH export, ca sunt la acelasi pret cu alea romanesti!""
                    Asa si tu cu toledo al tau
                    Cred ca totusi te referi la mere de IMPORT daca tot e sa fie pamflet
                    Saab 9-5 Aero

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                      Mai hasserro tu ai ani de viatza cati ani am eu de condus si vad ca iti dai cu parerea despre masini si intodeauna esti sigur pe cea ce spui.
                      Mai taie din ele ,vorba mult cunoscuta , cu nu intodeauna ai dreptae cat despre condus nici vorba.
                      Poate avea omu o butelie o cheie ceva cazut pe acolo si trancanea batea sau ce mama ei facea.
                      Daca avea o problema reala mergea la service ca tot avea garantie.
                      Alea nu erau troncaneli de nici o cheie sau butelie, ce dracu, deja exagerezi. Erau troncaneli de la articulatii. Daca omu' e prost si merge cu 70 80 pe niste drumuri de rahat, foarte des intalnite in buzau de altfel, nu ma surprinde deloc faptul ca a inceput sa troncane.
                      Crezi ca acum la 18 ani am descoperit masinile? Am trait de mic intr-un mediu unde se vorbea foarte mult de masini, iar eu nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba.

Comment

• mi-am mai amintit de o chestie intereseanta. Pot seta o anumita viteza, care o data atinsa activeza un sunet destul de puternic, si iti aduce aminte ca ai depasit viteza.

Eu in oras am setat-o la 70, da piuie destul de des.
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Asta o face si MediaNav-ul chiar fara navi activ, cu fw stock.
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Aha interesanta treaba.
                            La Logan te avertizeaza navigatia cand depasesti viteza legala de deplasare.
                            Iar a posta altcineva inaintea mea.
                            sigpic

Comment

• La Logan 2 exista varianta limitator de viteza. Din punctul asta de vedere prefer sa folosesc limitatorul decat sa imi urle in cap ceva.

Comment

• Un beep, atata face, si iti afiseaza dupa aia intermitent pe display. se activeaza si se dezactiveaza sau modifica valoare de pe volan, cu ajutorul unui singur buton rotativ, cel ce raspunde de cb.

Limitator? adica ii setezi o valoare si acea valoare nu o poti depasi nici accelerand?
                                Last edited by mumus; 21 July 2014, 17:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google