Pamflet: Logan II MCV Laureate 0.9 TCe vs Seat Toledo Reference 1.2 TSI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu cred ca e chiar asa.
    Noul Peugeot 301 in versiunea de top Allure si echipat cu cunoscutul diesel 1.6 HDI infrunta Dacia Logan Laureate 1.5 dCi. Care low-cost este mai
    Last edited by stoicanu; 21 July 2014, 23:08.
    sigpic

Comment

• Ne lași cu conserva ta....
      Comparatia nu e tocmai corecta. Dieselul e 12400 pret de LISTA. Despre asta vorbim. Ok, e 1.6 115 cp; de aici diferența se 1000 de euro?
      Nu susțin ca loganul e cea mai tare si cea mai buna masina. Personal, e cea mai buna alegere din multe puncte de vedere.
      My Ride sigpic

Comment

• ba am 10-11 miare in buzunaru stang si plec sa-mi iau masina! pai io ma stai dupa preturi de lista si alte balarii?! pac la citroen imi da la 10338 un dizalache. sau la 10586 unu pe sunca la 115cp. da na...iau dizal si am plecat acasa! pe la dacia nici nu mai trec!
        ce dreaq ma?! eu nu indraznesc sa calc pragul dacia cu banii aia in buzunar!

in schimb de logan chel fac rost de bani fara sa stau pe ganduri! e cea mai buna masina, la cel mai bun pret!
        Keep walking...

Comment

• Numai cand vad ca la 17.000 km trebuie sa schimb placutele de frana...ma iau de ganduri daca dacia mai merita ori isi bate joc de clienti.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Cine nu se satura sa mai ia de aici.

@sam pot sa te intreb ce sti tu de alte marci auto.
            Eu am schimbat placute si la 27.000 km.
            Cu placutzele actuale am 24.000 km si mai merg.
            40.000 km placutzele de ligan nu tin de aceea la revizii se recomanda sa le schimbi la ficare vizita in service.
            Last edited by stoicanu; 21 July 2014, 23:21. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

• am mers azi cu o octavia 2008 1.4 sunca! o putoare ordinara! Loganu de 1.2 duduie pe langa aia!
              Keep walking...

Comment

• Stoicanu...stii se scrie cu doi de i, daca topicul a ajuns pamflet.

Comment

• eu vorbeam de budweiserul original, cehesc, ca tot eram la skoda.
                  care numai varza nu e...
                  Attached Files

Comment

• Originally posted by 827sam View Post
                    Budweiser e varza, reclama e de el, in schimb Corona e altceva.
                    ......................vad a intrat pe langa
                    era pentru postul de mai sus.

Comment

• Originally posted by Archangel80 View Post
                      Stoicanu...stii se scrie cu doi de i, daca topicul a ajuns pamflet.
                      Sa stiii ca ma apuc de conjugat verbe si ma las de postari aici.
                      Am pus un i inplus sa compensez pe cel lipsa de mai sus.
                      Daca ai sa cauti in postarile mele ai sa gasesti multe nereguli sa ca inca una nu ma deranjeaza.
                      sigpic

Comment

• nu-i buna cand e putina Nedelus!
                        Keep walking...

Comment

• la cat costa.... asteptam varianta la pet.
                          eu nu ma incurc cu putina. dar cred ca suntem off topic in ce priveste pamfletul.

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                            Cine nu se satura sa mai ia de aici.

@sam pot sa te intreb ce sti tu de alte marci auto.
                            Eu am schimbat placute si la 27.000 km.
                            Cu placutzele actuale am 24.000 km si mai merg.
                            40.000 km placutzele de ligan nu tin de aceea la revizii se recomanda sa le schimbi la ficare vizita in service.
                            Pai nu stiu nimic de masini, eu doar am observat niste particularitati ale unor masini in raport cu rapciuga ce o am in curte, an 2005 laureate.
                            Spre exemplu : la logan 2 placutele de frana se schimba aproape ca la dacia veche, sa te tina 17.000 km e foarte putin. La astra h a tatalui meu la 30.000 km placutele sunt cam pe la jumatate, mai merg 15-20.000 km. La logan1 avem destule cazuri cu placute de peste 50.000 km rulaj.
                            Per total, ce-am observat eu, scartaie plasticele prin ea ca la balamuc, apare rugina la 1 an in diferite locuri mai mult sau mai putin tratate. Poate sunt loturi mai bune si mai proaste, dar nu cred ca tre sa o luam la noroc, nu ?

Poate sunt boli ale copilariei, mai e un pic si dacia intra la pubertate, poate ca d-aia tre sa se umfle pe ici-colo precum cosurile pe ten la uniii adolescenti .

ndl, am baut si eu orijinala baduaizăr si nu mi s-a parut vreo sfaraiala, prefer palinca

Comment

• Face lumea ce face si o da in bautura.
                              Bere ca Timisoareana nu exista

@sam nu stiu daca ai vazut cand am schimbat eu placutele prima oara erau trecute putin de 50% uzura dar cum spus nu rezista 40.000 si pentru asta sunt schimbate prematur.
                              Last edited by stoicanu; 22 July 2014, 08:52. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

• Am vazut, gaselnita Dacia, chiar daca te tin pana la 35.000, la revizia de 20.000 te pune sa schimbi placutele de frana pe motiv ca nu mai tin pana la 40.000 km.

Bah serviceurile astea ar trebui sa moara in chinuri.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google