Se da una bucata Dacia Logan (varianta noua) cu 7.000 de euroi , dotari de bun simt varianta Laureate 90cp cu 75.000 km si un Megane 3 an 2010 100.000 km full option adusa din olanda motor 1.5 dCi cu 110 cp, 6.900 euro...acuma eu stiu ca un megane 3 full , nou se duce pe la 17.000 de euro si un logan pe la 11.000-12.000 , dar oare merita sa iau o masina mai veche cu 2 ani in defavoarea uneia aproape noi?
Megane Vs Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
megane-ul nu este alb , si nu poate fi vreo sansa de teapa pentru ca il iau de la un prieten foarte bun care se ocupa cu asa ceva , poate daca l-as fi luat de pe anumite siteuri da..dar asa nu la exterior megane-ul are jante si loganul capace..dar nu ar fi asta o problema foarte mare
Comment
-
() logan = megane 3 )) buna asta...
Ma repet, daca are istoric complet la service, merita cu varf si indesat.
Eu zic sa comenteze aia care au , sau macar au condus megane 3... la o adica aici si porche sa pui, tot loganu e mai bun...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
rar sau nu eu am gasit ..si nu poate fi vorba de teapa , repet este un prieten foarte bun inca din copilarie il cunosc , poate ca da tepe dar de mult mi-a promis ca o sa faca un efort sa caute o masina potrivita pentru mine..pana acum sunt aproape sigur ca o sa iau megane-ul ..daca zici tu mumus ca se merita , si da are tot isoricul , omul a vandut-o pentru ca a iesit din garantie si dorea altceva..apropo scuze de off dar frumos foc seat-ul tau sa-l stapanesti sanatos
Comment
-
exact asta am facut in urma cu 2 zile , i-am "furat" masina , am dat o tura cu ea pe faleza si am dus-o la un service...baietii mi-au zis ca totul e in regula , doar uleiul trebuie schimbat si daca o cumpar voi nichela jantele ..oricum eu nu prea inteleg ce vrea colegul lancer_kta sa zica prin logan cu clima ...
Comment
Comment