Logan Vs Megane 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Vs Megane 1

Eu le am pe amindoua,hai sa vb despre logan1,6 8v vs megane1,6 8v si asta pt a nu pune in discutzie puterea motorului,as dori parerile voastre,mie mi-e putzin greu sa ma pronuntz pt ca meganul meu nu mai e de mult stoc,tocmai de acea va rog pe voi sa le comparatzi !
    sigpicnu o mai vind...am donato

Din ce punct de vedere? Stabilitate? Is 2 barci amandoua...
    motoarele is aceleasi...
    Last edited by Cristi_Xp; 2 October 2008, 21:44.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Doar ca una e mai noua ca cealalata.
      Megane are bari de torsiune pe spate...deci chiar un minus.

Comment

Nu stiu de Megane 1 nimic dar am vazut ieri unul modelul actual si spre surprinderea mea scrumiera e identica cu a Golanului si reglajul oglinzilor de pe usa soferului la fel . Am fost dezamagit . Cu toate ca Loganul le are de la Megane si nu invers . Stiu , sunt off rau de tot . Scuze .
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Cum zicea si cristi_xp...Daca le comparam stock, sunt doua barci. Megane la vremea lui a fost totusi masina, din pct de vedere al dotarilor a stat intotdeauna mai bine decat loganul. Dar si pretul, ca masini noi, nu se compara.
          vad ca unii iar tin neaparat sa compare clasa mica low cost sau compacata low-cost cu compacta premium, sa sa iasa in evidenta ca aia teoretic superioara e mai buna. Mai buna la ce? Daca ne referim la ambele masini cu motorizarea 1.6_8v, atunci diferenta o face confortul. Tinuta de drum si performantele cred ca sunt in favoarea loganului, pt ca e mai usor.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu am loganu de 1,4 dar am spus de comparatzie tocmai sa nu intervina diferentza de putere
            ca nivele de echipare sunt cam aceleasi(dar sa nu uitam ca meganul nu se mai fabrica de citzva ani buni iar loganul se vrea o masina 2006)
            cutiile de viteza nu sunt aceleasi(cind aveam motorul de 1,6 am batut loganul pe treapta a treia urit)
            o fi barca meganu dar nu e asa inalt si,impresia mea e ca sta mult mai bine pe curbe
            pozitzia la volan e mai comoda la megane si scaunele au mai nulta sustzinere
            si chear nu vreau sa mai glumesc cu nimeni asa ca nu va mai luati de mine

Comment

Singurul plus la Megane I ar fi interiorul, mai bine finisat ca la Logan, in rest, la mecanica sunt la fel, la siguranta castiga Loganul, ca are airbaguri laterale optional.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Tot e diferenta de clasa intre ele, din start. Una e compacat low cost, cealalta e premium. Nu crezi ca e normal sa fie diferente la dotari, cel putin, chiar si cu aceleasi motorizari?
                megane 1.6_16v face loganul 1.6mpi, dar primele modele de megane cu motor 1.6_8v nu bat loganul. Asta din pct de vedere al performantelor. La restul, megane e si trebuie superior, tocmai datorita diferentei de clasa mentionate cateva randuri mai sus.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Te contrazic doar la un punct,meganu 1.6 8v bate loganu 1.6 8v(cel putzin al meu la batut fara sa fi umblat la motor,cum am mai spus diferentza a facut-o cutia)
                  loganu meu are exact aceleasi dotari ca meganu singurele diferentze sunu:+pt megane reglaj la volan +pt logan reglaj la scaun pe inaltzime si cam atit per total si in mod expre la comportamentul pe sosea un plus mare pt megane

Comment

Da . Megane 1 1.6 8v are alta cutie decat Logan , alta etajare si pare ca se infige mai bine 3-a 4-a . La a 5 e maaaaai lunga . De acord barci amandoua , la siguranta Logan este si conceptie mai noua si are si mai multe airbag-uri , iar scrumiera Golanului nu va faceti griji . Am avut placuta uimire sa gasesc aceeasi scrumiera in noul tip de NISSAN !!! Patrol GR 3.0D cand a trebuit sa le dau celor din spate scrumiera si am vazut-o am ramas ca vitelu` la poarta noua ))
                    1.6 MPi Icy White

Comment

Da astia de la grup Renault sunt obsedati de borcanul ala de-i zic ei scrumiera . Cu atat mai bine putem spune ca avem scrumiera de Nissan .
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Din cite stiu eu si meganu are airbaguri laterale(obtzional) si are scrumiera nu borcan

Comment

Airbag-uri laterale are si Loganul inca de cand era PH1 , iar scrumiera meganului unu este tot TIP BORCANu Renault-Nissan-Dacia si am mai vazut cateva masini care au aproape identice scrumierele
                          1.6 MPi Icy White

Comment

Tatal meu ii mai smecher si are mai multi bani decat al tau ...
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

N-ati putea sa va calmati?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google