Logan Vs Leu 307

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Vs Leu 307

Intre un logan 1.5 dci 70cp si un peugeot 307 1.4 HDI 70cp .... Voi ce parere aveti ? care pe care ?
    Hei niciodata nu e prea tarziu, Toate tre' sa le incerci, incearca'le pe viu,
    Cand toti prefacutii se prefac ca stiu, Ridica doar degetu mijlociu.

Sincer as alege logan...
    apropo de logan diesel..E adevarat ca necesita mai multa intretinere ca cel pe benzina?Ma refer in timp...Injectoare,etc
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Stiu raspunsul Logan Diesel Nr.1 in primul rand e mai usor ca 307 cu vreo 200Kg

Comment

Care este pretul unui peugeot 307 1.4 HDI 70cp si ce intentionezi sa faci cu masina?
        sigpic

Comment

Strict intre astea 2 as lua loganu..Peugeotu e mai scump si mai greu..Nu se prea infige

Comment

E cineva in constanta de aici din club care are si 307 si logan diesel de 65cp si mergand cu ele zi de zi a zis ca loganul trage mult mai bine,e diferenta mare intre ele.
            In schimb consumul e la fel la amandoua
            Dieselul meu pe langa motorizarea diesel 1.4 de la 307 e o mica racheta(daca ma supar si maresc presiunea in turbina la 1.2 bari,asta pe langa softul care il am acum)

Comment

Mda ... Am vrut sa vad si parerile altora de paici .... Io chiar astazi m-am urcat intr-un 307 si in comparatie cu al meu 85 .... E cam caruta ...
              deci in conlcuzie loganu face leul da ? ...

Ps: hai ca la asta il ia loganu ... Da la confort ... Nici in vise deci mie personal mi s epare peugeotul lux , are un interior superb , bn parerea mea ;)
              Noroc si numai bine ..
              Hei niciodata nu e prea tarziu, Toate tre' sa le incerci, incearca'le pe viu,
              Cand toti prefacutii se prefac ca stiu, Ridica doar degetu mijlociu.

Comment

Da asa din ce m-am plimbat si eu cu el la comfort e cu mult peste logan,foarte silentios,servodirectia mult mai usor de manevrat,ce sa mai e din alta clasa calitativ vorbind.

Comment

Ca interior si materiale e peste logan..Fara cuvinte..Dar cam atat

Comment

Iar comparam dovleci cu banane...Mai aveti idei?
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Se compara masini cu animale
                      Totusi care este pretul unui Peugeot 307 1.4 HDI 70cp nou?
                      sigpic

Comment

Nu stiu daca se mai fabrica 307,stiu ca ea luat locul anul asta modelul 308,cam tot asa doar putin restilizat.
                        Pretul e undeva in jur de 14000 euro cu tva inclus si unul SH luat din germania cu 150000km vechi de 4 ani este 5500 euro

Comment

Pe siteul Peugeot nu l-am gasit de asta am intrebat...14000E e mult...Iei 2 Loganuri pe benzina...Sau aproape.
                          sigpic

Comment

Sa moara 3 vecini de-ai mei ce preturi au pe site la masinile peugeot
                            sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                              Pe siteul Peugeot nu l-am gasit de asta am intrebat...14000E e mult...Iei 2 Loganuri pe benzina...Sau aproape.
                              Asa e...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google