Intre un logan 1.5 dci 70cp si un peugeot 307 1.4 HDI 70cp .... Voi ce parere aveti ? care pe care ?
Logan Vs Leu 307
Collapse
X
-
Sincer as alege logan...
apropo de logan diesel..E adevarat ca necesita mai multa intretinere ca cel pe benzina?Ma refer in timp...Injectoare,etc" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
-
E cineva in constanta de aici din club care are si 307 si logan diesel de 65cp si mergand cu ele zi de zi a zis ca loganul trage mult mai bine,e diferenta mare intre ele.
In schimb consumul e la fel la amandoua
Dieselul meu pe langa motorizarea diesel 1.4 de la 307 e o mica racheta(daca ma supar si maresc presiunea in turbina la 1.2 bari,asta pe langa softul care il am acum)
Comment
-
Mda ... Am vrut sa vad si parerile altora de paici .... Io chiar astazi m-am urcat intr-un 307 si in comparatie cu al meu 85 .... E cam caruta ...
deci in conlcuzie loganu face leul da ? ...
Ps: hai ca la asta il ia loganu ... Da la confort ... Nici in vise deci mie personal mi s epare peugeotul lux , are un interior superb , bn parerea mea ;)
Noroc si numai bine ..Hei niciodata nu e prea tarziu, Toate tre' sa le incerci, incearca'le pe viu,
Cand toti prefacutii se prefac ca stiu, Ridica doar degetu mijlociu.
Comment
Comment