Cand mi-am luat masina, datorita bugetului limitat, m-am oprit la 3 producatori: dacia (logan), fiat (albea) si chevrolet (aveo). Cu fiatul m-am lamurit rapid, deci am ramas la chevy si logan. dealerul chevy de la noi imi e prieten bun si am avut ocazia sa testez masinile in ambele versiuni de motorizare. la dacia am testat Prestige-ul (peste bugetul meu) si 1.6, 8v. Nu m-am interesat de teste de siguranta pe net si nici nu am fost influentat de vreun forum (am descoperit loganclub doar dupa ce am luat masina). Am ales logan si nu regret nici o clipa. argumente am mai dat si nu vreau sa ma repet.
A propos, Razvan, replicile legate de loganisti ca "fosti soferi de dacii si oltcituri" au iz de jignire si denota o aroganta ieftina ce nu ar trebui sa apara in astfel de discutii. Si nu uita ca nemtii apreciaza foarte mult loganul mcv si ei nu sunt "fosti conducatori de dacii si oltcituri". Aveo arata foarte bine si merge bine dar raportul calitate pret e mai bun la logan. Personal pot sa imi dau seama si singur daca ploua sau se insereaza, nu am nevoie de senzori pentru asta.
numai bine
A propos, Razvan, replicile legate de loganisti ca "fosti soferi de dacii si oltcituri" au iz de jignire si denota o aroganta ieftina ce nu ar trebui sa apara in astfel de discutii. Si nu uita ca nemtii apreciaza foarte mult loganul mcv si ei nu sunt "fosti conducatori de dacii si oltcituri". Aveo arata foarte bine si merge bine dar raportul calitate pret e mai bun la logan. Personal pot sa imi dau seama si singur daca ploua sau se insereaza, nu am nevoie de senzori pentru asta.
numai bine
Comment