Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cand mi-am luat masina, datorita bugetului limitat, m-am oprit la 3 producatori: dacia (logan), fiat (albea) si chevrolet (aveo). Cu fiatul m-am lamurit rapid, deci am ramas la chevy si logan. dealerul chevy de la noi imi e prieten bun si am avut ocazia sa testez masinile in ambele versiuni de motorizare. la dacia am testat Prestige-ul (peste bugetul meu) si 1.6, 8v. Nu m-am interesat de teste de siguranta pe net si nici nu am fost influentat de vreun forum (am descoperit loganclub doar dupa ce am luat masina). Am ales logan si nu regret nici o clipa. argumente am mai dat si nu vreau sa ma repet.

A propos, Razvan, replicile legate de loganisti ca "fosti soferi de dacii si oltcituri" au iz de jignire si denota o aroganta ieftina ce nu ar trebui sa apara in astfel de discutii. Si nu uita ca nemtii apreciaza foarte mult loganul mcv si ei nu sunt "fosti conducatori de dacii si oltcituri". Aveo arata foarte bine si merge bine dar raportul calitate pret e mai bun la logan. Personal pot sa imi dau seama si singur daca ploua sau se insereaza, nu am nevoie de senzori pentru asta.
    numai bine

Comment

• Originally posted by Seby View Post
      A propos, Razvan, replicile legate de loganisti ca "fosti soferi de dacii si oltcituri" au iz de jignire si denota o aroganta ieftina ce nu ar trebui sa apara in astfel de discutii.
      Pai daca asta e nivelul de gandire al unora nu ai ce la face, asta denota bunul simt si cei 7 ani de acasa...
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pai si nu am dreptate?.... majoritatea au avut dacii inainte ( oltcituri mai putin ca aia nu va suporta )

Comment

• Si ce daca au avut Dacii sau Olcituri inainte? Daca isi permit un Logan, bravo lor.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
            Pai si nu am dreptate?.... majoritatea au avut dacii inainte ( oltcituri mai putin ca aia nu va suporta )
            Cred ca ai gresit forumul,baiete...du-te la bulgari
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Pai si nu am dreptate?.... majoritatea au avut dacii inainte ( oltcituri mai putin ca aia nu va suporta )
              Corectie: majoritatea au CONDUS...... - si ai dreptate

Parerea mea e ca te-a furat peisajul futurist din interiorul masinii si cei 20 Cp in plus dati de 16v, fata de loganul benzinar 8v ....pur si simplu cred te plictisesti pe acasa si te dai in stamba ...daca te laudai cu vreo varianta imbunatatita de cielo, sau vreo alta masina mai sigura si mai pricopsita,aveai mai multi admiratori ... oricum ti-ai atras destui

Amice ma impresionezi cu atata agitatie pe aici, ... dar nu ma deranjeaza ... vreau diar sa iti urez felicitari si distractie placuta, inca mai au locuri la gradinita.
              http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• Eh ... grea e viata pentru unii ...

Daca au avut dacii inainte inseamna ca Loganul li se pare avion cand e printre cele mai slabe masini din Romania... acum intelegi tu ?

@D-FENS.. stresat ca'i mers toata viata in Dacie ?.. dute la mioveni si fa'ti fan club

@mdi_pro nu vreau sa fiu coleg cu tine .... deocamdata sunt student si lucrez in unele locuri in care tu n'ai intelege absolut nimic ( iq insuficient 'baiete')

Si normal ca mi'am atras "admiratori" ... doar suntem pe Avion Club nu ?

Cand vad cate debitati pe forum ma apuca durerile de cap( remapari la 75cp, spoilere... ) . DACIA ramane masina cu care sa'ti cari sacii de cartofi de la piata . "reisarilor "... mai bine ramaneati la NFS ...

V'am salutat .. unii sunt prea incantati de aceasta bijuterie( dulap pe roti ), eu intrasem sa va dau detalii despre Aveo , nu sa compar o masina cu o Dacie ....

- cei cu Prestige 1.6 16v nu sunt inclusi ... aia isi merita banii ...( pt motorul ala )

Comment

• Nu sunt stresat,chiar deloc.Stiu sa-mi vad de treaba.In schimb cred ca tu esti cel stresat si te simti cam singurel micutu de tine.Ce s-a intamplat?Te-au fugarit de pe forumul aveo si te-ai refugiat aici?

Comment

• Nu nene ... acolo stau mult mai mult ... oameni mai capabili , mai altfel... fara ironii ... Si aici dupa cate vezi intru o data de 2 ori pe saptamana ... cand ma mai plictisesc, ma mai amuz la unele threaduri .... banalitati cotidiene.

Comment

• razvan se vede ca te-a luat somnu si ca nu ai ce face .....asa ca somn usor
                      sigpic

Comment

Nu nene ... acolo stau mult mai mult ... oameni mai capabili , mai altfel... fara ironii ... Si aici dupa cate vezi intru o data de 2 ori pe saptamana ... cand ma mai plictisesc, ma mai amuz la unele threaduri .... banalitati cotidiene.
                        Nici tu nu crezi ce spui

Comment

• Iti dai seama ce loc de munca impresionant ai tu daca ai timp sa stai si pe doua forumuri si sa te uiti dupa diverse (eu unu nici nu pot urmari multe threaduri pe forumul asta tocmai pentru ca sunt destul de ocupat cu munca si diverse). Apropo ce lucrezi daca nu sunt prea indiscret? daca se poate sa mi spui ca mai facut curios (cat de departe poti ajunge la varsta ta). Cert este ca devi banal de plictisitor(la inceput aveam tentinta sa te cred ca stii sa "caracterizezi" o masina) acum singurul tau argument pe care il ti sus si tare este ca toti cu posesorii loganuri sunt fosti soferi de dacii si de asta apreciaza loganul(chipurile il considera avion, cred ca esti pilot de incercari ceva de tot te legi de avioane), oricum mare de iq nu dai dovada mai ales dupa ultimile post prin care jignesti ca pe camp. Am impresia ca daca te duc la locul meu de munca nici tu nu ai intelege "fenomenul" si apropo nu esti singurul student de pe aici. Eu sincer daca vad un aveo in trafic ma lasa indiferent(am vazut bordul si mi se pare echivalentul unui desen pe asfalt, ma refer la verdele ala strident). Parerea mea daca nu esti in stare sa vorbesti respectuos cu cei ce te respecta lasa forumul asta ca se descurca si singurel.
                          P.S. daca ai ceva util si constructiv de spus, spune, dar nu mai continua cu ironiile si aruncatul cu noroi.
                          sigpic
                          Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Nu eu incep cu ironiile .... ia vezi mai sus ... Am trecut demult de la aveo si logan ( mi'ar fi rusine sa pun in comparatie loganul cu o masina ... jokin') ...la atacuri p'aici ...

Eu de la inceput nu am zis nimic ofensator dar cand unii intrec masura ... o intrec si eu...

Atata timp cand nimeni nu incepe cu ironii nici eu nu jignesc ( n'am nici'un motiv... unii dintre voi imi sunteti simpatici - cei fara remapari , 100 de spoilere pe 1.4 , evacuare pe dci'uri )... Sa discutam totusi despre Aveo si Logan..

Comment

• Pai eu unu nu inteleg de ce mi as lua aveo 1.4 16v in defavoarea 1.6 16v ... mergand pe ideea ca vezi doamne este dacia??? pai asta nu e criteriu de selectie al unei masini in epoca asta a noastra (are el loganul si minusurile ei printr care eu unu semnalez un singur neajuns si anume plasticurile de prin ea, cam enervante cateodata cand le apuca). Eu unu din start prefer motorizarea mea in defavoarea a ceea ce ai tu, apoi mie unu sincer imi place cum arata loganul meu (modelul prestige, gri platinat culoarea + gentile destul de dragute + imbunatatirile de care sa bucurat varianta asta) , este o idee mai ieftin decat al tau si mai ieftin de intretinut, nu stiu ce dotari are al tau ca sa pot face o comparatie intre ele dar al meu e full sau ma rog cat de full se poate a fi un logan(mai putin airbagurile laterale), la partea cu siguranta vorbeste lumea ca nu ar fi loc de comparat. Asa ca tot nu inteleg de ce mi as lua aveo(fara suparare dar nu prea imi place cum arata, imi lasa impresia de masina de batranel, gusturile nu se discuta).
                              sigpic
                              Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• razzvan, vad ca ne esti asa de superior.... de ce mama dracului nu ne lasi in uspararea noastra si-ti vezi de geniile te teapa ta? mai suporti lumea asta idioata in care traiesti? vezi sa n-ajungi sa te sinucizi de-atata frustrare...
                                aerul tau de superioritate nu ma face decat sa vred ca esti un ingamfat si cam snob. ba chiar prost, fara sa vreau sa jignesc...stii vorba cu "prostu, daca nu-i fudul, nu-i prost destul..." si cu asta nu mai comentez nimic pe threadul asta, m-ai lamurit cu superioritatea ta si a cositoarei aveo (de acord ca logan e frigider), multmesc ca m-ai facut dobitoc pt simplul motiv ca n-am 1.6_16v (desi la vremea cand mi-am luat eu ambitionu' nu aveau prestige...) si cu chestia asta ii rog si pe ceillati colegi forumisti sa-ti dea "ignore", in sensul sa nu te mai bage in seama, cred ca asta e cel mai mare rau care i se poate face unui frustrat!
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google