Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

parca sunt facute in Coreea daca nu ma insel...

Comment

am intrat pe site la ei sa vad aveo mie unul mi se pare mai misto si la exterior si la interior...dar nu prea ai variante de tuning la aveo daca cauti tuning iti ei dacia sa o faci unicat
      sigpic
      astra h 1,7 cdTI

Comment

Originally posted by Christnacht
        Sincer,n-am deloc incredere in acest Chevrolet Aveo.Numai cand ma gandesc la stele euroncap ma apuca groaza.
        Da si aveau si airbaguri laterale la test. Iar Loganul nu le avea. Poate daca le avea mai castiga o juma' de stea. Apropo de euroncap, Loganul este pericol pentru pietoni. Daca a dat Loganul peste tine adio mama , asa ca nu va dati jos din el.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

...pietonii sa stea acasa cand ies loganistii lol. Ma intreb cat o costa un aveo si cu airbaguri laterale...cred ca bate pe la 12000 de euroi

Comment

Un Aveo full ajunge cam la 11000.Dar fie vorba la testele euroncap cu tot cu airbaguri laterale de abia a scos 1.5 stele si Loganul testata doar cu airbaguri frontale 3 stele.Daca testa si cu airbagurile laterale ajungea poate la 4 stele.N-am nimic cu Aveo dar eu unu tin la siguranta si la oameni,daca cei de la chevrolet nu tin la oameni asta este problema lor.Si oamenii la randul lor trebuie sa respecte masina ca de asta ii vedem mereu la stirile de la ora 5 PRO TV.Numai bine la toata lumea.
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

May sa fie acum am vazut si eu ce e cu caruta asta de aveo, bine ca stiu ca n-are numai 1.5 stele ca nu mai urc in ea. Nu mi-as lua aveo numa pentru stelele astea care nu le are ).
              Renault Scenic II
              Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Asta am auzit-o din sursa sigura.La televizor,radio ziceau ca chevrolet aveo e cea mai nesigura masina capatand la testele euroncap doar 1.5 stele.
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Lasa TV-ul du-te pe site-ul oficial al EURONCAP si afli direct de la sursa. Dar eu cand am deschis thread-ul am spus sa nu ne legam de testul euroncap pentru ca Chevrolet a spus ca o sa i-a masuri de remediere.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

nu numai aveo ci si toate masinile coreene,chinezesti etc stau foarte prost la testele de siguranta.le fac frumoase sa atraga clientul si nu conteaza pentru ei nici consumul care de altfel e mare cam la toate.

Comment

Originally posted by suru
                      nu numai aveo ci si toate masinile coreene,chinezesti etc stau foarte prost la testele de siguranta.le fac frumoase sa atraga clientul si nu conteaza pentru ei nici consumul care de altfel e mare cam la toate.
                      pai pe astea ii intereseaza sa vanda cat mai multe si cat mai proaste
                      sigpic
                      astra h 1,7 cdTI

Comment

Originally posted by suru

Hai totusi sa nu generalizam.
                        numar secundele

Comment

Un amic de-al meu lucreaza la dealerul chevrolet din satu mare... zice de logan ca e sifonier pe roti... macar nu e cosciug pe roti ca aveo

Comment

Originally posted by Seby
                            Un amic de-al meu lucreaza la dealerul chevrolet din satu mare... zice de logan ca e sifonier pe roti... macar nu e cosciug pe roti ca aveo
                            sigpic
                            astra h 1,7 cdTI

Comment

Originally posted by Marius
                              Hai totusi sa nu generalizam.
                              Ba la cele chinezesti hai sa generalizam fara frica.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

La cele coreene m-am referit.
                                numar secundele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google