Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by csebalyn View Post
    loganul e cu fabia si clio (chiar e facut pe platforma de clio si micra) deci nici intr-un caz megane si octavia, care sunt in clase superioare.
    Mama ... ma nene intelege ca Chevrolet Aveo e la clasa mica ( cu fabia, fiesta, Albea, Corsa ) ... iar Loganul e la clasa compacta alaturi de MEGANE , SKODA OCTAVIA , ASTRA H si G ( cred ) , Accent etc ...

Aveo e facuta de la 0 ... ( probabil "imprumuta" destule elemente de la Kalos )

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
      Mama ... ma nene intelege ca Chevrolet Aveo e la clasa mica ( cu fabia, fiesta, Albea, Corsa ) ... iar Loganul e la clasa compacta alaturi de MEGANE , SKODA OCTAVIA , ASTRA H si G ( cred ) , Accent etc ...

Aveo e facuta de la 0 ... ( probabil "imprumuta" destule elemente de la Kalos )
      cu "mai nene " vb cu frate-tu ! da?
      platforma "B" de la renault nissan (clio,modus,twingo,micra) iti spune ceva ? nu ma f**e cu incadrarile, ca am muncit doi ani pt electronica de platforma B de la renault clio si micra;loganul e platforma B pt ca asa zice renault si dacia. clar?...daca clio e clasa mica si megane e peste, cum dracu sa fie loganu acelasi rahat cu megane? acu iti dai seama ca bati campii sau inca nu?
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Las'o balta ca nu intelegi ... ...

Comment

• nu tu nu intelegi si sincer e grav daca tia explicat seba si tu nu ai priceput ai probleme...
          deci loganu e facut pe platforma unor masini din clasa mica deci loganu e in aceasi clasa cu masinile a caror platforma a ``imprumutato``
          si chevroletu e facut de la 0 corect si din ASE au iesit virginele si a cazut bila... clar... lupu cu iepurele joaca golf pe un camp magnetic unde pasc 3cai putere

sigpic

Comment

• Lasati, nu va ma chinuiti, se pare ca avem un ''destept'' printre noi. Numai noi nu pricepe...el stie da' noi nu pricepe...

Comment

• Ma ... Loganul teoretic ar trebuii incadrata la clasa mini ( datorita platformei de Clio ) . Dar datorita dimensiunilor sale practic mai toata lumea o incadreaza la clasa compacta ( cel putin in ultimul timp ). Si eu stiam ca e la clasa mica datorita premiilor la masina anului ( unde ia premiu la clasa mica ) ,dar mai toata lumea a icneput sa o puna la clasa compacta .

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                Ma ... Loganul teoretic ar trebuii incadrata la clasa mini ( datorita platformei de Clio ) .
                Platforma de Clio? De cand e Loganul facut pe platforma de Clio?
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                  platforma "B" de la renault nissan (clio,modus,twingo,micra) iti spune ceva ? nu ma f**e cu incadrarile, ca am muncit doi ani pt electronica de platforma B de la renault clio si micra;loganul e platforma B pt ca asa zice renault si dacia. clar?...daca clio e clasa mica si megane e peste, cum dracu sa fie loganu acelasi rahat cu megane? acu iti dai seama ca bati campii sau inca nu?
                  Asa mi'a explicat csebalyn .. ca Loganul e pe aceeasi platforma ca Clio ...

Comment

• Platforma B se foloseste si pe Clio, dar nu e conceputa sepcial pentru el.
                    E platforma pentru Modus/Micra.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• andrei, am zis eu ca-i conceputa special pt clio? mai uitat-te o data la postul meu anterior, referitor la masinile facute pe platforma B...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pai conteaza cum o incadreaza comisile de specialitate, revistele de specialitate, nu cum o incadreaza nea ion si cu petrica Razzvane.
                        sigpic
                        Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• pe site la euro ncap zice asa
                          dacia logan Small Family Car...
                          chevrolet aveo Small Family Car...
                          clio si modus sunt bagate la supermini
                          meganu small family car iar skoda octavia si superb sunt la large family car...

deci cum era dorele???

sigpic

Comment

• Originally posted by tezeu View Post
                            Pai conteaza cum o incadreaza comisile de specialitate, revistele de specialitate, nu cum o incadreaza nea ion si cu petrica Razzvane.
                            Pai sunt unele care o incadreaza la compacta

Comment

• La PALTINIS vii?
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Acolo e intalnirea nationala sau ?... nu sunt in tema ....

Cand si'o lua tata Logan o sa'i fur masina si poate ajung ... altfel nu vreau sa va simtiti complexati :P ... jokin'

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google