razvane, fii multumit ca macar s-a semnat cine e ca mai sunt "cascadori" care nu se semneza la minusuri. nu ca m-ar interesa sistemul de reputatie, dar asa ar fi corect nu? de fapt, unii sunt mai egali decat altii...
Logan vs Aveo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
da, petroman, de acord, si mie imi venea cateodata sa-i dau minus, dar asta-i alta poveste...in unele posturi omul avea oarece dreptate si na, nu "f**i" pe cineva pt ca din 3 posturi 1 e contrar convingerilor tale...iar cand dai omului minus, macar zi cine esti...e chestie de a avea coloana vertebrala sau de a fi ca melcul, molusca...adica, sa ai sau sa n-ai caracter...
na, ca ma apuc de lectii de conduita...fmm de treaba poate-mi iau warn ca-s offtopicDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Moama dar chiar are multi "admiratori" ... este primul "specimen" de forumist pe care il vad cu -5 pct la reputatie. Razzvane eu cred ca daca iti schimbi atitudinea si ai sa postezi numai argumentand fara a jigni cred ca vei fi adoptat pana la urma ... pana la urma urmei in scurt timp vei deveni loganist prin tatal tau(care spuneai ca isi va lua logan). Apropo de ce nu isi ia aveo? ce logan vreau sa isi ia? ce motorizare? ce versiune de echipare? care a fost rezultatul drive testului?sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
Lol ) la asta nu m am gandit(a lua reputatie folosindu-se de semnatura altuia) ... oricum nu cred ca se fac si treburi de genul, doar suntem cel putin soferi (asta ar trebui sa de-a dovada de un anumit grad de civilizatie si respect pentru ceilalti).sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
da recunosc eu am dat reputatie semnaduma cu mama omida care ati primit de la mama omida eu sunt apropo razzvan ar trebui sa fii penalizat ptr ca te plangi de reputatie eu am fost aspru penalizat warn pe o luna puncte luate ceva de genu asta...
sigpic
Comment
-
Nu ma plang de reputatie... n'am nici'o treaba cu ea in mare. Eram uimit doar ca se da reputatie cu mesaje gen " ai prea multe puncte", "ce film tare dar totusi negativa" ... etc...
@tezeu ... inca nu a ajuns fiind ocupat cu nu'sh ce probleme. Oricum printre cele mai ieftine versiuni.
Comment
Comment