Bineinteles...ca nu! Airbag-urile functioneaza, nu stiu ce ai vazut tu, si nu tind sa te cred ca ar fi asa, pentru ca ar fi fost facute cunoscute cazurile astea... Poate erau dezactivate) In legatura cu Aveo, mi se par grosolane insertiile alea cu lemn de pe bord si portiere fata
Logan vs Aveo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
la 100/h te-ai julit un pic. Doamne ajuta ca n-a fost mai rau, la viteza asta si la masini cu pretentii o ''bulesti'' rau de tot, sau sa fie Aveo o super masina??? The fastest tank in Europe...?? Hai sa fim seriosi si nu mai fi asa subiectiv.
Comment
-
Originally posted by Octavian___28la 100/h te-ai julit un pic. Doamne ajuta ca n-a fost mai rau, la viteza asta si la masini cu pretentii o ''bulesti'' rau de tot, sau sa fie Aveo o super masina??? The fastest tank in Europe...?? Hai sa fim seriosi si nu mai fi asa subiectiv.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Era un user care zicea ca a avut accident cu un Aveo. I-am dat ban si i-a sters Cristi toate posturile, ca era numai limbaj mIRC in ele, si mai folosea si cuvinte obscene si injuraturi.
Comment
-
Originally posted by SebyAu Bagat Insertii De Lemn La Aveo?
http://www.chevrolet.com/aveo/colors/ <-- ai aici un 360 cu interioru...:inlove:
Comment
-
Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....Voi nu ati observat ca aveo are aproape 85% numai plastic?La un accident jumate din masia sa dus....Multi zic ca loganu are mult plastic,o fi avand,dar aveo are exagerat de mult!
chiar nu stiam ,chiar asa?
da-mi si mie sa vad undeva"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Poza de la EuroNCAP cu Loganul deformat la fel de mult? Niciodata.
Comment
Comment