Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai cum sa-i spui atunci? Cand vezi cum se ''desfigureaza'' toata la teste...

Comment

• Poate-i mai stabil hatchback-ul. Ca berlina de la Aveo este sub Logan in curbe. Asta au spus-o multi si membrii ai forumului si o revista de specialitate care a testat mai multe masini (nu erau platiti de ce-i de la Dacia ca ridicau in slavi interiorul de la Aveo de ex.).
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• @dj_eros: daca laud un bmw trebuie musai sa-l si cumpar? ... daca aveam nevoie de o masina de oras, mica si a dracu` fi sigur ca-mi luam un hatchback ... si de suspensie stiu cum sta pe sosea ca am mers destul bucuresti-busteni ... pe serpentine unde s-a putut am luat curbele si cu 100 si nici nu se simtea (efectiv nu mi-am dat seama ca am viteza asa de mare, ptr ca masina statea bine lipita) ...

@Rocri ... nasol atunci... suspensia la logan e o porcarie din start... cred ca e primul lucru pe care ar trebui sa-l schimbi daca vrei sa-ti "aranjezi" masina ... si sa mergi mai fortat cu ea. pot spune cu tarie ca la hatchback suspensia e mult mai buna ca la un logan (fie berlina fie mcv)

iar de teste s-a mai discutat odata ... e clar ca aveo berlina nu-si are rostul pe piatza... fraier sa fii sa dai banii pe ea ... asta deja cred ca stie toata lumea si nu mai e mare polemica de facut ... eu vroiam sa va zic ca "haina nu face pe om" ... adica numele ... ala micu` e alta masina si nu merita sa fie denigrata asa, fara motiv (IMHO)

Comment

• io tot la logan raman ca am logan
          sigpic

Comment

• pai canabys eu aici vorbeam de aveo berlina hatch-ul e cu totul alta mancare de peste mai mica mai aerodinamica mai stabila e si normal uitate la diferenta dintre clio hatchback si clio symbol e de la cer la pamant ;) iar cu loganu stiu ca e cam aiurea suspensia dar daca ai ceva prieteni in spate poti intra destul de agresiv in curbe acum depinde si de stil de condus etc
            ((:~NU FUGI MAI TARE DECAT INGERUL TAU PAZITOR POATE ZBURA ~))

Comment

• degeaba e mai finisat la interior aveo pentru ca nu asta face o masina mai buna.
              e mai important un motor bun(renault) si o siguranta mai buna pe drum.

Comment

• Ca sa fiu OFFTOPIC, io cred ca topicul asta e cam expirat. Mai cred si ca a fost facut pentru o parere obiectiva, logan sau aveo, nu pentru muuuulte discutii degeaba.
                Last edited by iuli81; 31 October 2007, 18:28.

Comment

• Daca pe Chevrolet s-ar fi pus motor de 1.6 16v si niste roti mai late sa dea bine,cred ca alta ar fi fost treaba,chiar daca nu prea e sigur.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Si umblai cu cisterna de benzina dupa tine.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• ....pai oricum cam umbli cu cisterna dupa tine daca posezi Chevrolet...papa mult, asta spus de proprietari nu de mine.

Comment

• Problema cu LOGAN VS ... poate fi transata daca se cauta pe net textul
                        "cele mai periculoase masini" .In unele pagini de net se specifica ca revista FORBES a facut un clasament al celor mai periculoase masini, primele zece.
                        Printre ele este si Chevrolet Aveo !!!!!!!! Lucru valabil si pentru Accent !!!!!

Comment

• inca nu s-a incheiat dicutia intre frigidere si sicrie cu motor(asta-i aveo)? o fi mai frumoasa pe unele parti aveo, dar pe ansamblu, o "face" loganu'. nu numai la siguranta, si la comportament, consum, inclin sa cred ca si la fiabilitate (asta se va vedea in timp).
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Uite asa le face cineva pe toate sa se nimereasca )
                            Intrebati taxmetristii. Eu am facut-o. Fratelo a fost cu mine, e martor.
                            Am mers intr-o seara (de la birt) cu un Aveo acasa. ''Domnule aveti o masina frumoasa si vad ca merge bine, te cara bine'' (eu) El: da, e in regula masina... Eu: O aveti demult? E: donle sti ceva? Deja a inceput sa pice una alta la ea si n-are anu'!! Fuge de mama focului dar cam atat! Mi-e groaza ce-o sa fie cu ea peste 2 ani... Eu: stiti...eu am Logan.... El: ei, lasa dnle Loganu!!! Aia tine, asta nu tine, fuge da' nu tine! Arata frumos si de asta am luat-o.Si consuma de te rupe donle!!

Repet ca nu eram sg in masina. Nu am vazut om care sa nu isi laude cat de cat masina...pana acum... )
                            Sigur e doar un caz nefericit.
                            Am auzit si pe altii care se vaita, efectiv se vaita de consum(12-13 in oras cum a Aradu, unde mie spre ex. nu-mi ia mai mlt de 9-9,5)! (de securitate o lasa acum ...)

Comment

• Negru la Logan

Originally posted by Rocri View Post
                              3. Logan negru hmm, cred ca din criterii de marketing nu se fabrica.

Cred ca nu se fabrica si din motive de JEG. Eu am pe Logan culoarea GRI COMETE, care e cea mai inchisa culoare disponibila, mergand foarte aproape de negru. Arata absolut genial si, in functie de unghiul din care privesti, variaza de la verde inchis la mov. Toate acestea CAND MASINA E CURATA, adica timp de 15 minute dupa ce o scot din spalatorie. Culoarea asta e magnet pentru jeg, cele mai fine particule de praf sunt perfect vizibile.
                              Am eu o banuiala ca un Logan Negru ar avea exact aceeasi problema.

Cele mai bune culori sunt gri deschis, gri-verde si verde-tundra (sau cum i-o zice la kaki-ul acela absolut dezgustator), pentru ca sunt in spectrul cromatic al majoritatii tipurilor de jeg din Romania.

Revenind la topic, am mers si eu cu Aveo (era un taxi) si mi se pare finut, dar era noua si soferul nu a stiut sa-mi dea detalii prea multe ca era angajat si tocmai venise de pe un Cielo prabusit (normal ca un Aveo nou era avion). Rotile mai mari (cred ca de 15) chiar ii schimba look-ul masinii, o fac mai masiva, mai impunatoare (cred ca acelasi lucru e valabil si la Logan).

Comment

• eu cred ca loganul este peste aveo, ce este reusit interiorul, mi-ar fi placut sda am la golan interiorul de aveo. in rest golanul il face la siguranta, consum, la exterior.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google