ar vrea ei motoarele de pe loganuri... pacat ca nu pun o alta cutie pe logan (pe logan este cutie de megan parca nu ?) sau s-a scoata si o versiune sport pentru aia mai agresivi
Logan vs Aveo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pai motorul de pe Aveo bate 1.4 si 1.6 8v de pe Logan ...
Faza cu siguranta e discutabila ... sunt atatia factori intr'un accident . Zicea cineva ca cei de la Chevrolet au platit ... poate concurenta a platit sa iese primul test cu o stea jumatate ( daca ar iesi masinile japoneze super bine mai cumpara draq masini europene ). Trecem peste partea asta ....
Ce m'a facut sa ma hotarasc la Aveo ?... in primul rand interiorul si exteriorul ( mai rotunjit mai altfel), feelingul cand mergi cu Aveo fata de Logan , tinuta de drum , cred ca nu exista Logan fara greieri in interior ...
Am facut test drive cu toate modelele benzinare de la Dacia, mi'a placut 1.6 16v , 1.4 ala e doar pentru economi n'are nici'o treaba cu dinamismul, 1.6 8v nu stiu de ce l'au scos . Si garantez ca Aveo are suspensia mai tare ca Logan.
Alte intrebari ?...
Comment
-
razzvan, eu am mers cu aveo si da-mi te rog voie sa spun ca tocmai din motivele spuse de tine in favoarea aveo-ului (in afara de exteriorul rotunjit si de rotile prea mici pt gabaritul masinii, interiorul pare peste logan, ce-i drept. dar tot plasticuri ieftine, asa ca asteapta-te la greierasi dupa 30-35000km), mi-am luat logan...1.6_8v pt ca atunci altu' mai bun nu aveau. si nu pot sa zic ca-i un motor rau, pana la urma. nici masina, pe ansamblu, nu e rea. si tine cont ca nu-s fan inrait logan, l-am luat ca asa era filmul la vremea respectiva.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Cat a costat aveo 1.4 16 valve? cu ce dotari a venit? cati cp are mai exact? ce consum are(dar sincer)? Te rog da mi si mie mai multe detali ca sa imi pot face o idee (daca aveo este o alternativa a loganului). Multam baftasigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
Sa o luam pe rand :
@gogoasha69: am 8000 km si 'si vede la fiecare iesire forja ( am 22 de ani deci nu dau inapoi de la o liniuta/intrecere - la 1000 si ceva de km a vazut 6500 rpm ). Cu gropile ma comport normal ... nici nu dau ca nebunu in ele dar nici nu franez cand le vad . Viteza maxima 178 180( 5 persoane in masina )
@csebalyn : Da .. si mie mi se par rotile mici ( chiar daca sunt pe 15")
@tezeu: Chevrolet Aveo Premium (penultima varianta ) 1.4 16v - 11500- 900( reducerea) = 10.600 final ddp. Lista de dotari o gasesti pe site la ei. Pe scurt cateva:
- aer conditionat
- oglinzi electrice si incalzite
- volan reglabil adancime
- scaun reglabil pe inaltime
- geamuri electrice fata/spate
- mp3 player + 6 boxe ( surprinzator se aude destul de bine )
- jante aliaj 15", proiectoare bla bla...
Motor: 1.4 16v 94cp, 0-100 km /h 11.1 s.
Consum : exterior 6.8-7.5, oras 9-11( nu schimb sub 2500 rpm) . Daca merg linistit reusesc sa scot sub 9 dar nu pot sa nu'i mai dau
ps : tata isi ia Logan
ps 2: ma asteptam sa fiti mai acizi .. ( creca mi'am facut eu impresie proasta despre "loganisti" )
Comment
-
La pretul asta eu luam un Prestige cu 105 CP. Vezi ca ai uitat de bancheta din spate (fractionata sau cum se zice chestie misto orisicum). Consumul mi se pare cam mare pentru un motor de 1,4 16v.
Greieri o sa ai si la Aveo sigur (cunosc un proprietar nu stiu modelul ce-i drept) iar daca nu o sa ai (si-ti doresc sa nu ai) norocul tau.
Despre aciditate asteapta ca nu au citit ce-i care sunt mai habotnici dintre noi si dupa mai vorbim.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Aveo???????????
Originally posted by Razzvan View PostSa o luam pe rand :
@gogoasha69: am 8000 km si 'si vede la fiecare iesire forja ( am 22 de ani deci nu dau inapoi de la o liniuta/intrecere - la 1000 si ceva de km a vazut 6500 rpm ). Cu gropile ma comport normal ... nici nu dau ca nebunu in ele dar nici nu franez cand le vad . Viteza maxima 178 180( 5 persoane in masina )
@csebalyn : Da .. si mie mi se par rotile mici ( chiar daca sunt pe 15")
@tezeu: Chevrolet Aveo Premium (penultima varianta ) 1.4 16v - 11500- 900( reducerea) = 10.600 final ddp. Lista de dotari o gasesti pe site la ei. Pe scurt cateva:
- aer conditionat
- oglinzi electrice si incalzite
- volan reglabil adancime
- scaun reglabil pe inaltime
- geamuri electrice fata/spate
- mp3 player + 6 boxe ( surprinzator se aude destul de bine )
- jante aliaj 15", proiectoare bla bla...
Motor: 1.4 16v 94cp, 0-100 km /h 11.1 s.
Consum : exterior 6.8-7.5, oras 9-11( nu schimb sub 2500 rpm) . Daca merg linistit reusesc sa scot sub 9 dar nu pot sa nu'i mai dau
ps : tata isi ia Logan
ps 2: ma asteptam sa fiti mai acizi .. ( creca mi'am facut eu impresie proasta despre "loganisti" )
AVEO??????????????????
1,5 stele
tare masina...nu?
1,5 stele e enorm
ha ha ha.........
Comment
-
Originally posted by chryssn2007 View PostAVEO??????????????????
1,5 stele
tare masina...nu?
1,5 stele e enorm
ha ha ha.........
faptul ca n-am fost acizi nu inseamna ca ne place aveo. dovada ca suntem mebri loganclub, nu aveoclub sau chevroletromania sau cum i-o zice forumului respectiv...
raman la parerea ca decat un aveo cu consum de prestije, la aceeasi bani, mai bine logan. calitatea fabricatiei nu difera foarte mult, dar diferenta enorma dintre cele doua modele la testele de impact, ma face sa nu ma gandesc deocamdata la aveo, decat ca varianta la tico, care era la fel de "cosciug". am trecut prin doua accidente nasoale si stiu ce'nseamna 5 stele, respectiv 2 stele. nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi fost sa am oricare dintre accidente intr-un aveo...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by chryssn2007 View PostAVEO??????????????????
1,5 stele
tare masina...nu?
1,5 stele e enorm
ha ha ha.........
@csebalyn ... csebalyn pai intre Aveo si Prestige e discutia.( fiecare alege ce'i place mai mult ). Mai sunt si multi factori gen : ce ba ai Dacie ?, pe strada la fel ete inca'o Dacie ( nu toata lumea stie ce 'i ala un Prestige
). Daca tot e mai faci o mica economie si iti iei Lacetti 1.6 ( care e peste Aveo,Logan cu 2 3 clase ). Btw diferenta enorma dintre cele 2 nu exista ( ambele au luat 3 stele doar ca Aveo a fost depunctat ). Poti sa te uiti la modelul dinainte de Aveo = Kalos care are 3 stele. Una e Chevrolet ( nu e el Chevy ) alta e Dacia.
@rocri da imi dau seama ca totusi sunt pe forumul posesorilor de Logan. Cum si la "noi' pe forum nici nu se aduce in discutie comparatia dintre Logan si Aveo ( doar la capitolul dinamism despre Loganul Prestige am discutat ) asa si voi va sustineti masina.
Comment
-
Cred ca glumesti la faza cu Lacetti ).. n'are nici'un avantaj Prestige fata de ea. Eu inca regret ca nu am mai strans ceva bani pentru Lacetti ... aia se poate numi masina ( e peste logan si aveo cu multttt ).
Si cum zic uni prieteni : mi se pare ca merg in Dacie nu intr'o masina :P
Comment
Comment