Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu zic ca va contraziceti degeaba.. Baiatul a recunoscut ca si-a luat aveo ca nu e dacie ) . se pare ca pentru el a contat mai mult numele si firma masinii in loc de siguranta si alte plusuri ale loganului.
    Oricum una peste alta, trecand peste lipsa de siguranta a aveoului, eu cred ca masinile sunt cam tot pe acolo adica nu e o diferenta semnificativa intre ele. Avand in vedere ca masinile sunt cam tot pe acolo, de ce naiba sa imi iau aveo unde in caz de accident sunt putine serviceuri autorizate, sa stau 2 luni dupa piese, apoi in caz de vro problema sa stau sa isi bage nasu toti prostii de mecanici prost pregatiti si incapabili din serviceuri? Nu ca la dacia ar fi prea pregatiti mecanicii, insa daca eu ma duc cu o problema la service pai in 90% din cazuri problema e deja cunoscuta si se stie de unde e si se remediaza imediat piesele fiind in 99% din cazuri pe stoc.

Dar dupa cum am spus la inceput asta a contat mai mlt in alegerea facuta, faptul ca nu are dacie!!!!
    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
      iar Aveo e destul de sprintena ( nici'o masina cu 1.4 si peste o tona nu m'a facut pana acum - Leon , Astra G, Cee'd, Toledo , Polo etc etc ...)
      ...no comment...
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• daca nici leonul nu te-a facut... modelul de leon nou si cel vechi, mai ales pe benzina fug de rup pamantul...nu stiu ce sa zic
        sigpic

Comment

Iar de facut ramane pe alta data , nici remapat nu are nici cea mai mica sansa.. e prea slaba din punct de vedere dinamic iar Aveo e destul de sprintena ( nici'o masina cu 1.4 si peste o tona nu m'a facut pana acum - Leon , Astra G, Cee'd, Toledo , Polo etc etc ...) )
          mai ce inima de subaru bate in aveo hai sa-ti zic eu ca un kia cee'd 1.4 109cp, se poate pune cu loganul de 1.6_16v. deci ori faci prestiju', ori n-ai nici o sansa, cum singur ai spus mai devreme ?
          personal, mi-am pus mintea o singura data cu un aveo (cascador ce-a vrut neaparat sa-mi arate ca are masina straina si eu un c**** de logan) si s-a calmat personajul de numa'. dupa ce era sa iasa de pe drum de doua ori incercand sa ma depaseasca pe exteriorul unor curbe, s-a lasat pagubas si l-am pierdut din oglinda. mentionez ca am un nenorocit de 1.6mpi. apropo, aveo are roti pe 14", deci avantaj la sprint. problema lui e ca are cuplu maxim mai sus ca loganul, aveo trage de la 3400 cum trage 1.6mpi de la 3000rpm. pe langa asta, aveo are 94 de cai la 6200rpm, iar loganu vreo 88-89 la 5500. viteza maxima declarata a lui aveo e cu 1km/h mai mare decat a loganului, iar acceleratia declarata, cu 0,4secunde mai buna decat 1.6mpi. asa ca lasa deoparte gandurile ca e mai sportiva decat o nenorocita de dacie.
          pt comparatie, uite sursele de informatie:

cu asta consider ca am incheiat discutia, aveo e mai bun cu 0,5 sec si 1km/h decat loganul. deci faci cu el numa cee'd-uri, astre g, leonuri si ...apropo, erau leon cupra? nu, ca ala n-are motor de 1.4...pacat, poate-l faceai si pe ala...
          Last edited by crististreulea; 31 March 2008, 08:39.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• csebalyn cred ca i-ai inchis gura cu reply`u asta .. ! forta logan ! ;)
            Its just a car ...

Comment

• @razvyy21 am trecut demult de complexele ca e Dacie ( totusi e Dacie nu e masina ).. nu de'asta mi'am luat Aveo ... ci pentru ca e superiora din multe puncte de vedere Loganului ( singuru care ma incanta e 1.6 16v )....

@gogoasha69 ...vino cu Leon de 1.4 ...

@csebalyn kia cee'd vs Logan 1.6 16v? ... Matale ai participat la curse legale sau ilegale vreodata?... un 407 2.0 136 cp de'abia a facut Prestige si tu'mi zici de ceed'ul ala?.. Pai adu'l si daca nu il fac la o masina distanta in 400 m , imi pun parasolar cu 'FORTA LOGAN'.

Btw Aveo are rotile pe 15" iar 1.6 8v se tine cat de cat din cauza greutatii scazute ... Si da e mai sportiva in linie dreapta ca toate loganurile cu exceptia 1.6 16v. Sa lasam ironiile cu leon cupra, fr ...

Forta Logan zic doar cei care au condus doar Dacie , si nimic altceva mai mult de 500 km.... ( peste 75% vin dupa Dacii vechi duse la Remat ..., sau le folosesc fiind masina de serviciu).

Comment

• o sa caut unu de 1.4 de 125cai...
                sigpic

Comment

• Ce ma amuza acest versus...

Se poate defini in urmatoarea fraza:
                  Amandoua sunt de rahat dar in logan sunt mai in siguranta.

Orice alta comparatie nu-si are locul. Are alti clienti si una si alta si amandoua la bani sunt la fel. Aveo e ptr. cei care considera ca daca nu scrie dacia, e cea mai buna masina... Logan e ptr. cei care vor o masina sa se deplaseze din pct.A in pct.B cu un confort decent si in SIGURANTA cat mai mare!
                  Cand am schimbat loganul am avut in vedere un SINGUR lucru..SIGURANTA!!! D-aia am optat ptr. una cu 5 *... Orice rahat de liniuta si prostie d-asta e egala cu ZERO... Motorul te ajuta sa faci o depasire, o alea alea... Cand mergi cu 70-80km/h masina aia, oricare ar fi ea, e un morman de fiare si te poate face zob...ideea e sa mai si traiesti dupa...

Apropos...cam multe zone rosii la Aveo...
                  Test Aveo
                  Test Logan

Comment

( singuru care ma incanta e 1.6 16v )....

.
                    Ce te faci ca e tot Dacie?

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                      Ce te faci ca e tot Dacie?
                      E o Dacie mai cu motz .. si ma incanta din punct de vedere al performantelor nu altceva ...

Comment

• Eu nici in aia nu m-as urca,chiar daca are mot e tot Dacie.

Comment

@Btw Aveo are rotile pe 15"
                          Unele Aveo...
                          Si la Aveo ampatamentul e mai mic cu 150 mm decat la Logan.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Si unele aveo au climatronic , airbaguri laterale , volan schimbator piele, mp3 player cu 6 boxe .... unele Logan au auzit de asa ceva?

Comment

• In afara de climatronic si 6 boxe.....DA
                              Nu stiu daca ai remarcat ce a zis andrei.... ampatament mare = stabilitate mai buna = siguranta sporita..
                              Am scris adineauri de siguranta...pagina anterioara...

Aveo a vazut cumva 3-4-5 stele? ca nici 2 n-a vazut...Asa ca ma beeeeeep pe cele 6 boxe si climatronic.... Si la masina actuala am climatronic, dar ghici...tot eu ii zic cum sa bage pe unde si cat de cald, ca si cum ar fi manual, ptr. ca eu controlez masina nu ea pe mine...

Comment

• Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Un bis pt. public

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google