If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Din cate constat, baietasu' cu Aveo, are mustrari de constiinta, prin faptul ca si-a chizitionat asemenea model, iar acum, nu poate accepta sa fie contrazis si nici nu accepta realitatea... ok .... e totusi treaba lui.
Nici mie nu-mi plac comparatiile facute la dinamism. Compara 94 de CP cu 75 de CP ai 1,4 MPI. De ce nu compara 1,4 MPI de la Logan cu 1,2 SOHC de la Aveo.(75 de CP la Logan 72 de CP la AVEO). Iar diferenta intre 1,4 16 v de la AVEO fata de 1,6 MPI de la Logan nu-i mare mi se pare ca sub 1 secunda la 0-100 km/h in conditiile in care motorul de AVEO este motor de turatie mai mare decat Loganul.
Razvan: Daca nu stiai s'a ajuns la concluzia ca masina care se deformeaza si absoarbe forta de impact protejeaza mai bine. In zilele noastre masinile nu se mai construiesc rigide ci au zone care se deformeaza pentru absortie ( asta ca sa'ti dovedesc ca ai o idee gresita). Oricum nu zic ca Aveo este peste Logan la siguranta ...
Asta e cea mai tare chestie care am auzit-o! Uite ca iexista o explicatie de ce se face Aveo acordion ...tot aici se situeaza fata de Logan . E un loc ''meritat''
Salut tuturor ( si loganistilor si Aveoistilor/lui ca am vazut doar 1 singur pe aci )
In alta ordine de idei: NU asa se raspunde unuia care considera aveo superior loganului. Nu cu rautate pentru ca va coborati exact la nivelul celor de genul : Logan tot dacie, mai bine 1300 etc....intelegeti specia la care ma refer ( mai bine sh de afara si sa stau cu el prin service si e si mai ieftin ca loganu...7-8-9-10 k euroi )
Raspundetii omului cu calm si cu moderatie, el aduce argumente, voi aduceti contraargumente, ale lui sunt pertinente sau nu, nu conteaza. Incercati in orice situatie sa schimbati parerea cuiva prin ironii, mistouri etc si veti vedea ca mai mult se indarjeste decat sa inteleaga ceva ( e valabil in orice domeniu )
Aveo e o masina facuta pentru cei ce vor sacumpere Aveo. Logan e facuta pentru cei ce vor sa cumpere Logan. Mercedes e facuta .......ati prins spilu.
Discutiile in contradictoriu , de obicei in vs, x vs y, nu cred ca duc la ceva pozitiv, niciodata ( sau f rar ) cineva va recunoaste ca masina lui este inferioara masinii celuilalt si aici ma refer la masini apropiate ca pret/performanta/clasa.
Sa fim noi sanatosi sa sa ne conducem loganurile aveourile si mertanele cu placere.
E drept ca nu se poate sa nu ii raspunzi cuiva care intra pe siteul logan si lauda aveo.
Ce ar fi sa reusim noi cei de la Logan sa fim altfel decat sleata chevrolet daewoo, opel etc......Aia ce am citit pe acolo....ramai masca cu superioritatea cieloului fata de logan .....kalos malos haos, astra classic etc.. Atat stiu atat spun si se simt superiori. Sa-i lasam cu superioritatea lor si sa ne bucuram de ce avem noi. Incercand sa le dam argumente , ei o iau ca pe o ''infruntare'' asa ca ........gradina lui Dumnezeu este extra large.
Multumesc.
Mare dreptate ai man cu o completare. Aveo este facut pentru cine vrea sa cumpere Aveo, Logan pentru cine vrea sa cumpere Logan DAR Mercedes este pentru cine i-si permite Mercedes ca de vrut cam vor majoritatea dintre noi.
Razzvan eu pe loganul meu am dat 10155 mai exact si mai puteam pune optional pe ea airbaguri laterale (vorbeste lumea in sat caci loganul cu 4 arbaguri ar avea 4 stele la testele de siguranta) si extindere a garantiei. Pretul prestige-ului 16v este 9900 + vopsea metalizata = 10155 euro. Apropo aveo al tau fiind tot benzinar spune mi te rog cat te duc revizile si la ce numar de km trebuiesc facute. Dar nu inteleg totusi cum poti spune ca aveo este "bun" ... din moment ce imi pot cumpara un logan mult mai sigur, fiabil, mai ieftin, s.a.m.d. ... de ce as alege aveo in locul loganului? da mi tu cateva argumente (exclus chestia cu "e dacie" si bordul "comunist") si din punct de vedere al esteticului parerea mea este ca loganul este masina frumusica, pentru mine unu chiar frumoasa (mai ales daca ii aduci cateva modificari de bun gust), aveo nu imi place, imi lasa impresia ca este masina de pensionar cu "pretenti".
sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
(vorbeste lumea in sat caci loganul cu 4 arbaguri ar avea 4 stele la testele de siguranta)
Pai normal ca vorbeste lumea, a avut 3 stele pline, nu cu virgula...Chiar si nemtii (stiati ca in Europa cela mai multe Loganuri se vand in Germ. dupa RO ??) au ''incercat'' sa o rastoarne la testu elanului, pt. ca stiau de atunci ca vor fi vanzari mari si le stricam socotelile.
la bani care ai dat pe aveo chiar nu se merita, eu unul mai puneam 3-4 mii de euro si luam o masina in firea ei: un opel, un vw etc, care este cu aveo la tot: siguranta, confort, motor ( un motor de vw este garantat la aproape 1milion km)....o sa vezi tu pe la 25-30km la chevroleturi
ziceai de ce masini am condus noi...da tu ce ai condus inainte sa iti iei aveo ca nu am inteles de mai sus ? marci ? ai avut masina a ta sau e prima masina ?
cati km ai in picioare decand ai permisul ?
eu cred ca ti-ai luat aveo mai mult asa de vorba lumi, nu ti-ai luat-o ca asa ai vrut tu, te-ai luat dupa unii alti ca loganul nu merge, cade nu stiu ce piesa si acum ne intepi pe noi ca iti pare rau de alegerea facuta...
eu unu fac ceva pe climatronic, nu imi trebuie... eu am luat logan sa ma folosesc de el nu sa fac liniute, sunt satul de soferii de liniute amatori din cauza carora se produc majoritatea accidentelor...treaba e ca intra si in tine si mori nevinovat....
Nu aveam de unde sa mai fac rost de 3-4mii ( eu am avut banii pentru Logan Prestige care mi'a lasat o impresie buna dupa ore petrecute pe forumuri, diferite surse de pe internet )
Am avut 10.250 euro pentru Logan . M'am dus am facut test drive'ul cu Prestige , mi'a placut cum trage dar nu mi'a placut masina in sine .. ma simteam ciudat in ea, stare de disconfort . La cateva zile la o intalnire intre prieteni a venit cineva cu un Aveo . Am fost a 2'a zi am facut test drive'ul cu
Aveo si la 2 ore am facut testul cu un Logan 1.6 8v ( Prestige'ul era pe traseu ). Nici nu s'a comparat senzatia ... L'am sunat pe tata si i'am zis ca nici nu mai vreau sa aud de Logan si'mi iau Aveo chiar daca are acele probleme de siguranta . Nu am avut nici'o restrictie in cea ce priveste masina pe care urma sa o aleg ( aa sa nu fie neagra ). Dupa ce mi'a venit Aveo am mai mers ceva timp cu un dci 65cp in care si platfonul troncanea.
Iar liniutele alea nu le fac pe drumuri publice... nu sunt genu ala care'l vezi la tv ca a intrat cu a 10'a masina in pom ( Doamne fereste ).
Din cate constat, baietasu' cu Aveo, are mustrari de constiinta, prin faptul ca si-a chizitionat asemenea model, iar acum, nu poate accepta sa fie contrazis si nici nu accepta realitatea... ok .... e totusi treaba lui.
Da ... am unele mustrari ca nu am mai asteptat si nu mi'am luat Lacetti ... dar ca nu mi'am luat Logan .. nici macar o data nu mi'a trecut prin cap ca mai bine imi luam Logan. ( ai o problema cu limbaju' ... baietzash vorbesti cu copii tai ... imi dau seama despre tine din cum vorbesti nu e nevoie sa'ti mai dau replici pe viitor )
@tezeu : pentru ca e o masina in care simti ca esti intr'o masina ( iar pentru 300 euro poti sa'ti iei ceva care e altfel ) . Majoritatea dintre voi aveti 19 -21 de ani ( nu ca eu as fi batran ) , probabil Loganul e prima masina a voastra .( o sa'mi dati dreptate peste ceva timp cand treceti la ceva pe care nu scrie DACIA ). Majoritatea celor cu Aveo sunt tineri ( atrasi in principal de interiorul frumos , aspectul exterior al masini, faptul ca e Chevrolet nu Dacia , 1.4 ala isi face treaba ok )
@Octavian___28 e chestia de marketing. Asa s'a intamplat si cu Aveo la acele teste . EuroNcap este o organizatie care se bazeaza pe sponsorizari ( oare cine ii sponsorizeaza ? ) ..
TAAAARRE... Majoritatea dintre voi aveti 19 -21 de ani ( nu ca eu as fi batran ) , probabil Loganul e prima masina a voastra .( o sa'mi dati dreptate peste ceva timp cand treceti la ceva pe care nu scrie DACIA )
Da vad ca mataluta ai 22 de ani....taaaaaaare departe esti
Daca asi avea 10 000E (banii de un prestige) nu asi ezita sa il cumpar, insa daca era sa aleg alta masina masi fi oprit tot in curte la renault si asi fi mers pe un megan (stiu mai trebuie niste banuti) sau clio III (la asta cred cred ca ajung cei 10 000 de eupuroi)
@Razzvan: Razvane iti doresc ce imi doresc si mie: multi km fara probleme si bani de benzina
TAAAARRE... Majoritatea dintre voi aveti 19 -21 de ani ( nu ca eu as fi batran ) , probabil Loganul e prima masina a voastra .( o sa'mi dati dreptate peste ceva timp cand treceti la ceva pe care nu scrie DACIA )
Da vad ca mataluta ai 22 de ani....taaaaaaare departe esti
Da ma nene nu vezi paranteza cu "nu ca eu as fi batran"... m'am referit ca suntem de varste apropiate si sunt primele masini pentru uni dintre noi ... ce'o fi asa tare tot nu'mi dau seama ....
@mishu_wrc : acelasi lucru ti'l doresc si eu... si sa'ti iei un wrc car - si lasa Megane'ul ca la banii aia ai Focus , Cee'd , Lacetti - ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment