Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by csebalyn View Post
    razzvan, vad ca ne esti asa de superior.... de ce mama dracului nu ne lasi in uspararea noastra si-ti vezi de geniile te teapa ta? mai suporti lumea asta idioata in care traiesti? vezi sa n-ajungi sa te sinucizi de-atata frustrare...
    aerul tau de superioritate nu ma face decat sa vred ca esti un ingamfat si cam snob. ba chiar prost, fara sa vreau sa jignesc...stii vorba cu "prostu, daca nu-i fudul, nu-i prost destul..." si cu asta nu mai comentez nimic pe threadul asta, m-ai lamurit cu superioritatea ta si a cositoarei aveo (de acord ca logan e frigider), multmesc ca m-ai facut dobitoc pt simplul motiv ca n-am 1.6_16v (desi la vremea cand mi-am luat eu ambitionu' nu aveau prestige...) si cu chestia asta ii rog si pe ceillati colegi forumisti sa-ti dea "ignore", in sensul sa nu te mai bage in seama, cred ca asta e cel mai mare rau care i se poate face unui frustrat!
    Lasati-l mai oameni buni in pace cu "alveola" lui... ce vreti, nu mai are voie omu' sa viseze ?
    El deocamdata nu are niciun punct de referinta, vorbeste doar din propriile pareri.
    Cand o mai face si el kilometri si o sa mai schimbe si alte tipuri de auto, poate o sa-si revina.
    Multa bafta!
    LOGAN PRESTIGE - 1.6 16v - GRI PLATINE ---- "Benzinar pana la moarte!"

Comment

• Pai indiferent cu care dintre motorizari si versiunile de echipare logan ai compara aveo, loganul tot avantajat de pret iese, eu am dat exemplul cu 16v meu pentru ca imi era la indemana. Poate sa mi spuna cineva daca aveo se comercealizeaza prin europa???
      sigpic
      Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• csebalyn ma nene unde vezi tu ca va tratez cu superioritate ? N'am nici'o treaba cu majoritatea dintre cei care aveti Logan ... E o Dacie si'atat ... buna proasta iti faci treaba cu ea .. Iar la faza cu ignore si dobitoc ... observ ca nu prea evaluezi bine unele propozitii de tragi concluziile alea ... in fine

cipicip am schimbat cateva masini. Am si'o dacie 1310 curand in familie se va lua un Logan. 90% dintre cei care au mers cu ambele masini spun ca nici nu se compara. Am destui kilometri ca sa'mi dau cu parerea.

@tezeu peste tot unde e reprezentanta Chevrolet se comercializeaza Aveo. Loganul 16v e ok la motorizare si siguranta .. in rest nu ....Si mie mi se pare tocmai pe invers .... Loganul e masina clasica de familie , aveo e tot de familie dar mai tinereasca.

Si normal ca are un pret mai bun .. doar e lucru autohton. Orice lucru adus din afara are o calitate mai buna ... si'un pret mai mare evident

Comment

• Nu neaparat ce este adus de afara are un pret mai mare .... iti dau un exemplu care imi vine acum in minte ... pulpele de pui ...
          sigpic
          Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Calitate mai buna...hm..poate finisari mai bune. Calitatea materialelor e la fel (sau mai proasta). De ce se vaita multi ca au inceput sa zdrangane plasticurile (de consum nu mai vorbim...se stie ca sunt gurmande rau) la Aveo? De ce la 10-12000 multi schimba deja telescoape si au unghiurile de fuga dereglate? Din cauza gropilor desigur...

Bre...nici bara de protectie nu are ...Aveo... (aia metalica ce ar trebui in mod normal ca la toate masininile sa fie sub spoilerul din fata)

Comment

• Bre sunt cazuri si cazuri ... eu am ~9000km cu ea , nu zdrancane nimic.... Gurmande rau? 6.8 in afara si 8 -9 ti se pare rau ?

Comment

• Na bine, acum ne duelam care are cel mai mic consum. Na, fara sa-ti spun regimurile de mers: 5,8 afara si 8% in oras. Nu e concludent.
                Vorbesc la modul general (intreaba si alti proprietari), Aveo e gurmand!
                Ai 9000. Iti doresc sa faci de 10 ori mai mult si sa nu troncane nimic.
                Cum ai grija de ea, asa o ai. Si aici vorbesc la modul general.
                Daca vezi pe unu cu Logan ca i-a picat un pivot la 10000 asta nu inseamna ca toate sunt la fel...(fratelo are cu a lui 70000 km si n-a schimbat nimic, mers prin Arad, cine e din Arad stie cum sunt drumurile...)

Comment

• logan 1.6 16 v : afara 6.2-6.5 ( 90 - 120 km /h )
                  : oras ( constanta ) 8.7 - 8.8 mediu ( pe cb a urcat si pana la 11.5 maxim , dar doar la accelerari puternice, in rest mers linistiti si cat mai mult pe rute care evita aglomeratiie, cand se poate , si asa ies 8.8 MAXIM mediu ( cazul meu )
                  Logan 1.4 , 5.4-5.5 afara
                  Oras 8.1 - 9.0
                  ambele cazuri conduse de mine, media facuta la peste 250 km afara, si 100-140 km oras
                  Acum concluziile cu gurmande sau nu ( aveo inclus ) sunt trase de fiecare.
                  Si la faza ca logan este pentru carat cartofi, aveo pentru ce e? sau ca sa car cartofi nu pot folosi aveo??? nu e in stare sa suporte? se deformeaza portbagajul daca il incarci??? nasol atunci.......foarte practica masina .....

Comment

• Era mai mult o expresie ...

Comment

• Se referea la portbagajul inuman de mare. Plecati in concediu la munte (sau mare) si vedeti cat de util poate sa fie (ai juma de casa dupa tine, dar daca ceri ceva de la consoarta, mai mult ca sigur ca nu a luat...).

Si cu toate astea..bara de protectie in fata tot nu aveti... vai si amar (Aveo...)

Comment

• eu am vrut sa imi iau initial aveo insa prea scump pentru ce avea asa ca mi am luat logan

Comment

• Prea scump si prea nesigur.
                          La 10000 cum naiba sa-ti iei Aveo in loc de Prestige? (aici vorbesc mai mult cu mine...)
                          Fiecare cu preferintele lui, eu prefer sa stiu ca la un (Doamne fereste pe toti!!) impact frontal nu-mi intra coloana de directie in piept si nu-mi pierd picioarele ca la testu' ala nerorocit. (dar educativ ...)

Comment

• asa e la capitolul siguranta sta prost rau de tot

Comment

• Aveo parca are 400l + bancheta spate rabatabila ( loganu' inca nu a cunoscut ) iar Loganu' vreo 500l ....referitor la portbagaj.

Octavian___28 mama .... tot nu ai inteles faza cu siguranta. Iar in cazul unui accident (Doamne fereste ) .. daca e sa se intample se intampla si'n x5... Cand mergeam cu daciile vechi nu'ti era frica?

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                                Aveo parca are 400l + bancheta spate rabatabila ( loganu' inca nu a cunoscut ) iar Loganu' vreo 500l ....referitor la portbagaj.
                                510L are loganu

E bine sa nu te simti in siguranta in nici o masina...
                                ...de doi lei :p

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google