Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma nici nu am zis ca Aveo e mai rezistent ca Loganul , e clar ca Aveo are o problema de siguranta ( unul dintre motivele pentru care vreau sa o schimb , celalalt fiind ca vreau un motor mai mare 1.8 2.0 )

crististreulea" am vazut Aveo cu roti pe 16" chiar si 17" .... Iar accidentul ala iti dai seama ca in 70% nu aveai sanse.. Aveo a fost lovit din lateral (uita'te la botul taxiului sa'ti dai seama ce viteze au avut ). Ce omor ii da ala la Kalos ). ( si nu mai fi ironic... gen Aveo vs bicicleta ).

Comment

• Bre da' mult timp ti-a trebuit sa recunosti ca are probleme de siguranta.
      Cred ca esti singurul pana acum, care vrea sa-si schimbe masina din motive de siguranta. Exemplu demn de urmat...Pt treaba asta (si ma rog, ca iti trebuie ceva mai tare) nu-ti mai trag nici o scatoalca, defapt chiar regret ca am spus treaba asta.
      Am spus eu asta?? Eu...? Nu...niciodata.

Comment

• Mah eu unu sincer cand aud de Daewoo ma gandesc in prima faza la:
        - masini de spalat
        - cuptoare cu microunde
        - aragaz , chiar si frigidere cateodata
        Fara sa incerc sa fiu ironic dar asta este sentimentul pe care mi l lasa numele de Daewoo. In ultima faza ma gandesc ca oameni astia produc si masini. Sunt masini pana in 15000 de euro dupa care intorc capul pe strada si pot spune ca intradevar sunt masini frumoase ... cateva exemple --- megan sedan, bicorp, opel astra clasic(cu un gri platinat ca al meu sunt masini frumoase) ... dar cand vad un aveo, kalos ma lasa rece(chiar nu mi se par atragatoare masinile), acelasi sentiment de repulsie il am si in cazul clio, symbol ... dar cand vad un prestige indiferent de culoare il scanez din genti pana in motorizare , sau cand vad un logan finut modificat ma uit lung dupa el. O fi masina mea din "topor" cum spuneti voi dar mie unu imi place foarte mult (spatele este cam "botos") din fata si lateral imi place cum arata ... cand o spal si o parchez la mine sub geam creste inima in mine cand o vad cum luceste si cat de bine arata (cu gentile ei modeste de aliaj , cu barile si oglingile vopsite la culoarea ei). De ce mi as cumpara un aveo Razzvan??? cand nimic din masinuta aia nu ma atrage + motorizarea mai slabuta decat a mea + minusurile la securitate + costul de achizitie mai mare (cu cateva sute de euro ce e drept dar este mai mare) + costuri de intretinere mai scumpe. Si crede ma ca nu prea poti compara aveo nici macar cu un 1.4 sau 1.6 (sunt mai ieftine decat a ta mai ales 1.4 la aspectul asta ma refer), realizezi ca este vorba de 2000 de euro diferenta intre a ta si 1.4 full ... deci oare merita acei 2000 de euro pentru o motorizare mai buna (75cp comparativ cu ai tai 94cp) dar cu minusuri mari la partea de securitate? Parinti mei urmeaza sa isi ia masina si dupa experienta mea cu logan le voi recomanda logan 1.4 mpi(este mai mult decat perfect pentru ei .... tata sofer linistit, in mare drumuri in afara pe la bunici , consum in limitele normalului daca nu tragi de ea) si de cei 2000 de euro diferenta se plimba cu masina 2 ani. Acum daca imi poti spune ... de ce as da cu 2000 de euro pe o masina cu o motorizare o idee mai buna dar prea putine stele la testele de siguranta? Parerea mea ca indiferent cu orice variata de motorizare de pe logan ai compara aveo nu prea ai cum sa iesi in +
        sigpic
        Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Cand o sa mergi cu una o sa vezi de ce ... Chiar azi ma intalnii cu un prieten care a avut un Logan 1.6 90 cp si 'l schimba pe Aveo ... expresia lui fu .."fugi bha de'aici .. nici nu se compara "...

Comment

• nu se compara ca are numele AVEO nu Logan in schimb nu are nici un castig .. un om incuiat la minte care nu pricepe la fel ca tine .. dar totusi vad ca ti-ai mai dat seama ..
            Its just a car ...

Comment

• Ce sa intelegi tu ... la 18 ani ...

Comment

• Razzvan te am supraestimat(credeam ca poti "compune" o replica in care sa regasesc argumente solide, banuiesc ca nu ai aspecte favorabile aveo pe care sa ni le expui si noua, practic nu imi poti demontra ca isi merita bani si nici nu imi poti demonstra ca este mai bun decat loganul) ... ma asteptam la un raspuns mai amplu sustinut de exemple concrete, ai aruncat o pastila si gata (faza cu pretenul tau), impresi dinastea pot sa prefabric si eu in favoarea loganului cum ai dat tu exemplul prietenului tau ... sa fiti sanatosi amandoi, tu si amicul cu masinile voastre(aveo).
                sigpic
                Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Daca te'ai uita in urma ai vedea ... nu mai repet ... .

Comment

• @Razzvan, eu tot nu inteleg ce cauti tu pe forum-ul asta.... explica-mi si mie. Am inteles ca ai Aveo, am inteles ca e mai tare ca Logan-u', asa si? Ce vrei de fapt?
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                      @Razzvan, eu tot nu inteleg ce cauti tu pe forum-ul asta.... explica-mi si mie. Am inteles ca ai Aveo, am inteles ca e mai tare ca Logan-u', asa si? Ce vrei de fapt?
                      ... aoleu ...

E un forum public in caz ca nu stiai .... plus am postat mai mult in acest thread ... Aveo vs Logan ... , pot sa postez oriunde si cat vreau ... destul de complicat pentru tine nu ? ... ( se scrie FORUMUL ..nu forum'ul )

Comment

• Mda ... eu nici in urma nu am vazut mare lucru, decat cateva conceptii:
                        - bord comunist
                        - titulatura de dacia in cazul masinii mele
                        Si in cazul masinii tale:
                        -desing interior mai frumos(sunt de acord)
                        -bordul verde(obositor pentru mine unu si de tot rasu in combinatie cu colarea masini parerea mea)
                        -ca poarta renumele de chevrolete(vezi ca exista un serial supernatural se intituleaza si acolo vei vedea un adevarat chevrolete)
                        -motorul(dar in cazul meu este fssss)
                        -faptul ca tu o consideri masina tinereasca(eu sincer o vad ca pe o masina pentru o batranica de prin Miami care pleaca la cumparaturi)
                        Atat am reusit pe parcusul a cateva paginii de opinii sa "extrag" de la tine.
                        Barfta in continuare ... si am sa te rog sa nu imi dai o replica decat daca ai ceva "concret" de spus(apoi iarasi va trebui sa stau de vorba cu tine si pe subiectul asta nu cred ca mai e cazul).
                        sigpic

Comment

• Tehnologie , ergonomie etc etc ... Maine o sa am ocazia sa conduc un Logan 1.6 90 cp vreo ~200 km ( are vreo 25.000 km din cate am inteles ) ...

Comment

• Prietene ai mare noroc ca stai in spatele monitorului, asta cred ca e si motivul pentru care vii cu remnarci impertinente. Tare sunt curios daca scoteai vreun sunet daca jumate din cei de aici si tu eram fata in fata.
                            Chiar nu vreau sa sune a amenintare, ia-o ca pe o constatare. ;)
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Tehnologie???la ce te referi? bordul verde sau ce anume? motor? pai si aici am un motor mai bun ca al tau din mai multe puncte de vedere(fiabilitate,cp in plus si bineveniti, consumuri apropiate ect.) . Si crede ma ca tehnologia se ocupa si de siguranta pasagerilor cu sofer cu tot ceea ce in cazul masinii tale a ramas undeva in deceniul trecut. Stiai ca la inceput americanii cand au dezvoltat industria asta a automobilismului construiam masini destul de puternice dar fara centuri de siguranta(si vazand cate decese numara un accident sau inventat centurile)?? Cred ca as exagera putin dar cam asa vad situatia in anul de gratie 2008 referitor la masina ta raportat la standarele de acum ... pai la cate stele a obtinut ar fi trebuit sa aiba unde la 50 de cp si sa i se creeze benzi special amenajate(ca pentru biciclisti). Este inadmisibil sa spui tehnologie cu masina aia vraiste din punct de vedere al securitatii.
                              ergonomie aici am sa te las pe tine sa exemplifici.
                              Nu sunt ironic dar cam vorbesti fara sa realizezi sensul cuvintelor pe care le folosesti.
                              sigpic

Comment

• Bai Razvane, condu unu de 105 cp ca e mai apropiat de motorul tau ca valori... (16V 105 cp). Ca performante oricum...te ia si la mersu' cu spatele...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google