Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Octavian N'am de unde 16v ...

@vitriol: esti booooring ...

@tezeu bafta cu masina ... take care ... esti printre putinii de p'aici lucizi si fara accente de Bruce Lee .... ( dar tot nu intelegi faza cu siguranta ... uita'te si la ce a postat un moderator mai sus ( cristi ) ...)

Nu ma mai uit pe threadul asta .pentru ca "1 din 3000" de useri vor fi de'acord ... ( e ca si cum as posta pe forumul de la bmw ca o masina mercedes e mai buna , opel la renault etc) ..

Comment

• Ei lasa...poate gasesti...trebuie sa gasesti. Sa vezi tu acolo tehnologie si power ''a la Logan'' Motorul o sa te incante sigur.

PS: si se scrie ''n-am'' nu n'am....

Comment

• Am mai mers cu el la test drive.. nu m'a incantat decat motorul ...

ps: n'am ...

Comment

• Pai motorul da, cat sunt noi toate sunt ok. Mai vorbim peste vreo 2 ani (sper sa nu o pastrezi atata pe Aveo...)

PS: n-am, m-a, i-a, s-au, etc....
          Lasa, gata, s-a inteles pe cine vrei sa taxezi.

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post

Nu ma mai uit pe threadul asta .pentru ca "1 din 3000" de useri vor fi de'acord ... ( e ca si cum as posta pe forumul de la bmw ca o masina mercedes e mai buna , opel la renault etc) ..
            Asta am vrut sa te fac sa intelegi.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Pe mine sau ce? eu nu folosesc cratima dar se poate remedia daca este nevoie nu-i problem
              sigpic
              Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Pai sunt doua motive ca scrie asa: ori insista la greseala aia si vrea sa scoata asta in evidenta pe cat posibil, ori chiar asa crede ca se scrie corect. Eu cred ca prima, dar exagereaza.

Comment

• tezeu nu pe tine ..

Octavian cand lucrezi in domeniul informaticii deja iti e greu sa folosesti cratima .. de aceea scriu cu apostrof ... ...

Comment

• off-topic din ce am citit eu pe pagina asta aici s-a declansat un "flame" si cred ca toti ati incalcat regulamentul forumului.

Comment

• Care toti? eu o singura replica off topic am avut pe pagina asta, restul replicilor sau integrat in tema threadului, oricum cam asa functioneaza ideea de forum(discuti pe tema + "dispute"). Cert este ca prin anuntul tau ai intrat in randul nostru(cei ce au incalcat regulile forumulu, cred ).
                      sigpic
                      Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• @Razzvan: E normal ca posesorul unei anumite marci de automobil sa fie subiectiv intr-o astfel de discutie: loganistii cu a lor, aveoistii cu a lor... Eu personal le-am incercat pe amandoua (aveo chiar de mai multe ori ca dealerul mi-e amic) INAINTE de cumpararea masinii...am testat piata cum s-ar zice. Tu ai testat loganul inainte sa-ti iei aveo pentru a-ti face o parere obiectiva?
                        in rest, pentru fiecare masina lui e cea mai buna

Comment

• @ Razzvan nu stiu ce legatura are varsta cu masinile ? sincer iti zic am vazut cum e aveo si logan(posesor) primu si primu lucru care nu`mi place la aveo e schimbatorul ala aiurea parca e la dacia veche .. (lung ca un mestecator de mamaliga) si rotile alea .. parca sunt de la triciclete .. in fine ..informaticianule (si eu folosesc "`" si nu sunt informatician)
                          Its just a car ...

Comment

• Am condus si eu un Aveo...ca impresii.....mult mai instabila decat Loganul...grupul moto-propulsor f slab (am condus varianta cu cutie automata,care este un esec total..extrem de puturoasa iar cutia de viteze raspunde la accelerari bruste f ciudat.ex:am intrat intr-o depasire,am accelerat,masina a pastrat aceeasi treapta..tin sa mentionez k pedala era la fund...dupa care pe la jumatatea depasirii retrogradeaza..si ma gandeam wtf?dak venea ceva din sens invers...ma facea praf )
                            Interioru e mai finisat decat la Logan..scaune f proaste..t omoara la drum intins.Plansa de bord total nereusita(parere personala).frane ciudatele.insa nu neaparat mai proste decat la Logan.volan poate mai reusit estetic.In spate nu prea au loc 3 persoana mai durdulii.
                            In concluzie..aveo e o masina frumusica(exterioru imi place).mai prietenoasa in interior decat Loganul(ziua,caci noaptea cand aprinzi bordu te faci verde de nervi).consum imens pt motorul ala mic si pricajit si mai ales cuplat cu o cutie automata..instabilitate(ampatament mai mic decat la Logan).de siguranta in cazul impacturilor nu mai vb..si destul de scumpa pt ce ofera.

Comment

• Pentru forma exterioara si bordul cu lumini verzi merita toti banii...mai ales pt motorul de 16 valve care consuma cat vrea muschii lui. (acum inteleg de ce merg astia incet cu Aveo...sa scoata si ei un 9-10% cinstit...)

Comment

• Legat de bordul cu lumini verzi...e o kestie pur de gust..nu toata lumea accepta..mie spre exemplu mi se pare oribil si parca e din carton desenat cu creta(da stiu,poate sunt putin rautacios,si imi cer scuze fata de posesotii de Aveo)....si la consum deja e alta poveste..e gurmand rau de tot

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google