Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SoNyKeL View Post
    deci eu mai arunc o bomba aveo e o masina care vrea sa para low-cost dar nu-i chiar asa... ptr ca la banii astia iei ceva mai mare mai sigur si mai economic si full option la pretul unui aveo standard...
    bah, sony, da' tu chiar nu te poti abtine?
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• lasa-l pe om sa zica ce are de zis .. ca nu vb prostii trebe sa lamureasca oamenii ;))
      Its just a car ...

Comment

• @razzvan...pai stai k dak incepem sa comparam 1.6 16v cu aveo 1.4 16v..deja nu prea mai e termen de comparatie....1.6 16v e mult peste aveo in absolut orice privinta(mai putin cea a finisarii)

Comment

• nu ma pot abtine ma seba... deci am o boala pe astia de au o ura prosteasca pe logan , acum 2seri parcam meceveu apare un vechi preten shmecher rau bmw sh din germania cu numere de bulgaria ... ooo ce faci tiai luat logan? marfa marfa tuning tuning super tuning si a plecat... sau azi unu imi zice ma pi* pe loganu tau ai vazut la tv au la skoda tour combi super oferta 12400 si aia da domne masina si fiabila si economica si tot ce vrei tu... eu nu vreau ca lumea sa laude masina si nici nu vreau sa nu o vorbeasca de rau ... dar cand vad cata ura e ma apuca pandalile...
          ps trebuia sa zic si eu ceam avut de zis nu???

sigpic

Comment

• Sony,stai linistit ca Skoda Octavia Tour nu e ceea ce pare.Am vazut o emisiune la tv cam acum o luna in care se plangeau posesorii de Octavia Tour ca dupa un anumit timp incepe sa le flencane si lor plasticele si tot felul de zgomote dubioase prin usi.Oricum ,nu erau multumiti de aceasta varianta care am inteles ca este low-cost la Skoda.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• nu am zis eu ca este cine stie ce dar sa ajuns incat loganul e un subiect tabu , orice se zice in lumea auto se zice de logan aia e mai finisata ca loganu ca aia ca ailalta... in fine oricum ma doare in cot de parerea lor...

sigpic

Comment

• Pt ca le cam sufla in ceafa...
                Pe mine ma doare la un metru de ce vor ei...

Comment

• asa mare o ai????

sigpic

Comment

• Nu...eu ma refeream ca ma doare la un metru de cot,sau ce-o mai fi!
                    Cum s-o am de un metru?M-am nascut la Cernobil?

Comment

• nush da pe mine ma doar acolo unde mam referit de ei

sigpic

Comment

• Buuun...sa vedem o treaba: un Aveo full e 11400 Euro, un Logan (Prestige) e 10550 full (cu gar. extinsa, metalizata..).

Per ansamblu care e mai bun....? Oare de ce mai intreb...?
                        Diferenta din start la achizitionare de 8-10%, Logan: echipare acceptabila, decenta, motor ok, intretinere mai ieftina, asigurare mai mica...Pierde la aspect si finisari. Atat.
                        Deci...mai sunt comentarii???

Comment

• Deci toata lumea zice ca e mai bun Aveo si nu 'l poti compara cu Loganul ... ( mai putin posesorii de Logan )...

Deveniti booring ...

Comment

• Ceva din domeniul auto:
                            http://www.metacafe.com/watch/465228...hevrolet_aveo/
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Sa-ti bagi picioarele-n el de Aveo...dupa ce ca e mai scump, nici macar nu e mai nervos decat un ''amarat'' de Logan...si pare-mi-se ca era un 1.6 mpi.

PS: care toata lumea?? Tu vezi numai partea care doreste muschii tai. Ia problema per general si vezi unde ajungi, ai sa ramai dezamagit (nu de masina ta, ci de rezultat).

Comment

• octavian toata lumea adica toti aveoistii... normal ca nu le poti compara ca loganu e de 3ori mai sigur ca aveo e si mult mai economic si e si mult mai spatios

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google