Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bineinteles...ca nu! Airbag-urile functioneaza, nu stiu ce ai vazut tu, si nu tind sa te cred ca ar fi asa, pentru ca ar fi fost facute cunoscute cazurile astea... Poate erau dezactivate) In legatura cu Aveo, mi se par grosolane insertiile alea cu lemn de pe bord si portiere fata
    :inlove:

Comment

la 100/h te-ai julit un pic. Doamne ajuta ca n-a fost mai rau, la viteza asta si la masini cu pretentii o ''bulesti'' rau de tot, sau sa fie Aveo o super masina??? The fastest tank in Europe...?? Hai sa fim seriosi si nu mai fi asa subiectiv.

Comment

Au Bagat Insertii De Lemn La Aveo?

Comment

Originally posted by Octavian___28
          la 100/h te-ai julit un pic. Doamne ajuta ca n-a fost mai rau, la viteza asta si la masini cu pretentii o ''bulesti'' rau de tot, sau sa fie Aveo o super masina??? The fastest tank in Europe...?? Hai sa fim seriosi si nu mai fi asa subiectiv.
          Care-i faza cu 100/h ca nu inteleg (e vre-un post sters?)?
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Era un user care zicea ca a avut accident cu un Aveo. I-am dat ban si i-a sters Cristi toate posturile, ca era numai limbaj mIRC in ele, si mai folosea si cuvinte obscene si injuraturi.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

eu ma crucesc cand ma uit la cate un aveo cu portierele deschise si vad ce subtiri sunt, comparativ cu ale loganului... parca e de jucarie... si ce aproape eram sa fac greseala si sa imi iau unul...

Comment

Originally posted by Seby
                Au Bagat Insertii De Lemn La Aveo?
                Profu' meu de muzica are Aveo din '07 si are asa ceva, pe bord si portiere fata
                http://www.chevrolet.com/aveo/colors/ <-- ai aici un 360 cu interioru...
                :inlove:

Comment

Voi nu ati observat ca aveo are aproape 85% numai plastic?La un accident jumate din masia sa dus....Multi zic ca loganu are mult plastic,o fi avand,dar aveo are exagerat de mult!

Comment

Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
                    Voi nu ati observat ca aveo are aproape 85% numai plastic?La un accident jumate din masia sa dus....Multi zic ca loganu are mult plastic,o fi avand,dar aveo are exagerat de mult!

chiar nu stiam ,chiar asa?

da-mi si mie sa vad undeva
                    "cromul este placerea mea"
                    "cui nu-i place , valea"

Comment

Comment

Observa si tu ca si plafonu este avariat 95%...Parca ar fi fost rasturnata masina.

Comment

N-as Vrea Sa Fiu In Locul Manechinuitului

Comment

Nici euLoganu e mai sigur intr-un accident decat aveo...Asta e parerea mea.

Comment

te rog sa nu mai caut eu ,o poza cu loganul la fel
                              "cromul este placerea mea"
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

Poza de la EuroNCAP cu Loganul deformat la fel de mult? Niciodata.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google