Aveo nu e chiar din hartie,nici carton ca trabantu,e din plastic 50% si tabla de la fabrica de conserver 50%
Logan vs Aveo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Deci diferenta e uriasa, normal ca se deformeza, ca doar da cu ea in zid (!) de-i sar toate plasticurile, dar Aveo mai colegi....efectiv n-are nici o treaba cu partea de securitate, dar nimic absolut, e ceva cu totul strain pentru ei, asa le-a iesit la matrita...O fi tabla la Logan subtire, dar la Aveo ai impresia ca e vreun compozit...rumegus presat imbinat cu smoala...
Nu vreau sa fiu critic, dar totul e prea evident...si mai vezi pe unii pe net cat ridica in slavi masina asta (Aveo)...La romani ''prinde'' domle, prinde tot ce-i frumos ambalat
Comment
-
Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....Uni lau vazut,dar nu i-a speriat,Exemplu colegu meu
El zice ca e mai faina ca loganu ,asa ca nu-l intereseaza siguranta..,Cred ca are ceva cu capu...In fine a fost alegerea lui,si logan alegerea mea,asa ca nu am ce-i face.
ai incercat sa faci intrecere cu el sa vezi care este mai iute?"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANFda si alegerea mea tot logan fara discutie si chiar am avut de ales si aveo o perioada dar m-am lecuit
ai incercat sa faci intrecere cu el sa vezi care este mai iute?
P.S:Loganu meu inca nu a venit,va veni pe 5 noiembrie:d
Comment
Comment