Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aveo nu e chiar din hartie,nici carton ca trabantu,e din plastic 50% si tabla de la fabrica de conserver 50%

Comment

• Deci diferenta e uriasa, normal ca se deformeza, ca doar da cu ea in zid (!) de-i sar toate plasticurile, dar Aveo mai colegi....efectiv n-are nici o treaba cu partea de securitate, dar nimic absolut, e ceva cu totul strain pentru ei, asa le-a iesit la matrita...O fi tabla la Logan subtire, dar la Aveo ai impresia ca e vreun compozit...rumegus presat imbinat cu smoala...
      Nu vreau sa fiu critic, dar totul e prea evident...si mai vezi pe unii pe net cat ridica in slavi masina asta (Aveo)...La romani ''prinde'' domle, prinde tot ce-i frumos ambalat

Comment

• Sa sti ca la romani prinde ce e frumos ambalat...Aveo e un cavou frumos ambalat

Comment

• Ai spus-o... )
          Radem noi radem, dar parca nu e rasu' nostru, ca doar sunt colegii nostri de trafic, buni, rai cum or fi, e nasol totusi.

Comment

• Da....Asa e,dar e alegerea lor,ambalaj frumos,moarte sigura

Comment

• cred ca cei care au acest model nu au vazut si testarile
              "cromul este placerea mea"
              "cui nu-i place , valea"

Comment

• Uni lau vazut,dar nu i-a speriat,Exemplu colegu meu
                El zice ca e mai faina ca loganu ,asa ca nu-l intereseaza siguranta..,Cred ca are ceva cu capu...In fine a fost alegerea lui,si logan alegerea mea,asa ca nu am ce-i face.

Comment

• Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
                  Uni lau vazut,dar nu i-a speriat,Exemplu colegu meu
                  El zice ca e mai faina ca loganu ,asa ca nu-l intereseaza siguranta..,Cred ca are ceva cu capu...In fine a fost alegerea lui,si logan alegerea mea,asa ca nu am ce-i face.
                  da si alegerea mea tot logan fara discutie si chiar am avut de ales si aveo o perioada dar m-am lecuit
                  ai incercat sa faci intrecere cu el sa vezi care este mai iute?
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

• Cel de 1,4 16 v e destul de iute pentru un 1,4 (oficial - in realitate nu stiu) dar doar in comparatie cu Loganele de 1,4 sau 1.6 MPI. Restul motorizarilor nu au ce discuta cu el la demaraj .
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• ai mers tu cu el sau ai auzit pe cineva ca este mai iute ?

chiar nu stiu nu am testat niciun d-asta
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

• Din datele tehnice oficiale, am si spus. Ce am vazut ca e puturos e cel de 1,2 ca eram cu Dacia si se chinuia unu sa ma depaseasca (si nici macar nu o calcam la limita doara asa mai repejor sa ajung la munca)
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• deci nici vlaga nu are dupa ce caroseria este cum este ,halal masina
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

• Originally posted by BRUTUSANF
                            da si alegerea mea tot logan fara discutie si chiar am avut de ales si aveo o perioada dar m-am lecuit
                            ai incercat sa faci intrecere cu el sa vezi care este mai iute?
                            Nu,dar cred ca a lui e mai iute ca are motor pe benzina cu 16v,si al meu va pe dci 85CP
                            P.S:Loganu meu inca nu a venit,va veni pe 5 noiembrie:d

Comment

• dar aveo este spatios inauntru sau te lovesti cu umarul de sofer ?
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

• Nu stiu...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google