Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca nu spuneai "sa mai cresti" nimeni nu se supara. Cu atat mai mult ca ai folosit argumente logice, nu ai jignit Loganul fara motiv si ai laudat hatcback-ul de la Aveo care provine din Kalos(3 stele by the way - happy?), nu berlina.
    Si da cand am deschis topicul am facut-o cu gandul la berlina de la Aveo ca o cunostinta are asa ceva.
    Referitor la hatcback, personal nu i-mi place forma (nici Loganul nu-i un model de frumusete).
    Last edited by Cristi_LCD; 22 October 2007, 14:32.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• @Rocri: Da, stiu, am gresit si imi cer scuze fata de iulian ... care btw e mai mare ca mine (acum vad). Legat de hatch, subscriu, si portbagajul e minuscul (imi aduce aminte de Tico). Iar Aveo sedan e si el frumos in felul lui (mie imi place look-ul "masiv" al botului)

Comment

• Asa e, cat zic eu ca nu-mi place Aveo dar tre sa recunosc ca la design e mai frumusel. Pacat ca are rotile alea mici.

Comment

• Faza foarte nasoala constatata la un moment dat cu Aveo... mergeam pe banda 1 intre romana si victoriei si ma gandesc sa schimb banda... ma asigur in oglinda si cu coada ochiului prin geamu soferului, si nujt din ce motiv ma intorc sa ma uit si prin geamul din spate...

Am ramas PRAF cand am vazut ca aveam pe unu FIX langa mine si eu nu-l vedeam nici in laterala nici uitandu-ma prin geamul soferului. Masina lui venea fix intre unde bateam eu cu ochiu si de unde incepea oglinda sa vada in spate si avea fix aceeasi viteza cu mine...

Daca schimbam ma urcam pe el. Mi se pare mie sau e anormal de mare unghiul mort? ... Cealalta masina nu era un fortwo ... era destul de mare, cam cat un astra clasic hatch. Am dat oglinda maxim stanga pana nu mai vedeam nimic din masina mea, si abea ii vedeam aripa spate.

p.s. Cica urmatorul model de aveo:
          Attached Files

Comment

• Arata bine noul Aveo Hatchback, si din fata si interiorul. Sa vedem cum sta cu dotarile si cu siguranta, cred ca se apropie la pret cu Dacia Sandero.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• cred ca ma repet... le-am testat pe ambele...am ales logan (desi dealerul de la chevy imi e prieten). nu regret alegerea facuta. si aveo e destul de spatios (ma refer la ala in trei volume nu la hatchback), si motorul de 1.4 trage binisor. Am testat si unul cu motor de 1.2 (72 de cai parca)... mai bine trage vechea dacie berlina decat ala. tabla e subtire, a constatat-o si nevasta-mea, care e varza la chestiile astea, interiorul e ok, raportul calitate-pret....muuuult sub logan.
              parerea mea

Comment

• Pai se vede si de la distanta ca tabla e subtire....

Comment

• cred ca nu exista comparatie intre ele clar
                  logan este net superior
                  "cromul este placerea mea"
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

• nu as vrea sa supar eventuali posesori de aveo care au postat pe aici ...dar aveo este o alta chinezarie de prost gust ..eu unu mam luat cu un posesor de aveo mandruu de ''masinuta''lui el 90 de cai eu 75 surpriza sau nu dar lam facut cat despre consumul in oras este gigantic zicea el in jur de 11 12 in oras ?:o oameni buni sa fim seriosi ..chinezarie va ramane chinezarie nu veniti acum sa imi dati peste nas ca domne cileo a fost masina da...a fost dar avea nush ce motor de opel ..revin chinezarie este chinezarie iar francezul ..face masini nu bune foarte bune degeaba scrie p ele chevrolet a fost cea mai mare greseala a GM dar ...
                    ((:~NU FUGI MAI TARE DECAT INGERUL TAU PAZITOR POATE ZBURA ~))

Comment

• L-ai ''facut'' probabil ca a pierdut el startul sau a ratat vreo treapta. In rest nu prea poti sa-l faci. Eventual cu un 1.6 de 90 cp. Si acolo destul de greu, dupa date nu-l faci, dar pe strada se schimba treaba...

Comment

• eu tot zic ca e un pic cu o clasa peste... la materiale, tapiterie, servodirectie, (cutia e zob in schimb, agata de numa-numa, da e superb de scurta >) ...

Comment

• Pai vezi...aici e problema, ca NU e cu o clasa peste LOgan, numai in ochii nevazatorilor, sau nestiutorilor. Ia si tu un 1.6 MPI sau un 1.6 16 V si cel din urma(ca tot are 16V) va spulbera pe toti...chiar masini cu pretentii. Sincer, eu un Chevy ''dat dracu'''' n-am vazut pana acum...

Comment

• nu e dat dracu chiar deloc ) iar faza cu startul ..te asigur ca nu la pierdut a plecat un pic inaintea mea asa ca nus nebun ...iar la finisare interioara canabis nu stiu ce iti place tie ..nu ca sunt patrit si ca domnee dacia noastra face si desface pe dracu in loc de aveo mai rpd un clio symbol sa fim seriosi daca ne legam de interior servo si alte banalitatii intradevar loganul nu este foarte reusit si nici foarte practic la interior dar ca spatiuu pff nu incape problema aveo este un alt jaf chinezesc care a fost bagat pe gatul romanilor ca domne este ieftin si sincer faceti un test drive cu o masina a prietenilor si vedeti ce poate aveo o sa va convingeti singuri iar octavian nu stiu ce motorizare ai p golanu tau din cate am citit p aici ai avea un 1.4 ...nu stiu cum mergi cu el dar iti zic ca promite mult ca sa ma exprim un pic altfel treapta 1 ..40 treapta 2 ..85 treapta 3 130...treapta 4 165 asa merge al meu ... eu cand iam dat a3a deja mam indepartat tare de el si nu am modificari efectuate asa ca sfatul meu nu te lua dupa ce scrie eventual condu unul sau iate cu un baiat cu aveo sa vezi ;)

Comment

• Originally posted by dj_eros
                              ... sa fim seriosi daca ne legam de interior servo si alte banalitatii intradevar loganul nu este foarte reusit si nici foarte practic la interior ...
                              pai asta am zis si eu ... topicul este despre logan vs aveo nu despre "aveo e prost chiar daca are puncte mai bune" ... chiar nu putem discuta fara sa zicem ca una dintre masini e proasta?! sau ca e o chinezarie de prost gust? ... daca nu ai argumente pentru ceea ce spui nu mai spune nimic.

iar legat de comparatia de putere intre logan 1.4 si aveo 1.4 scuza-ma dar habar nu ai ce vorbesti. Daca ai condus alt logan in afara de 1.4 probabil ai simtit diferenta la rapoartele cutiei. Iar aveo are o cutie mult mai "sportiva" decat ce e pe 1.6, 1.6 16v, 1.5dci ... asta ti-o spun pentru ca am incercat personal sa vad diferentele.

Asta e cred ca pana la urma o sa raman la parerea voastra ca e un cazan cu interior superior calitativ, suspensie de 10 ori mai buna, directie la fel, insonorizare deja discutam prea departe ... si daca lipsa spatiului interior, si probabil costurile de intretinere mai ridicate o fac un cazan atunci jos palaria pentru calitatile voastre de analisti ...

Comment

• nu vreau sa intru in contradictoriu ...nush ce suspensie ai vazutt u la ea ca daca intri mai tare pe timis in curbe fuge de cur iar aici vorbesc de aveo ala berlina nu de ala scurt si credema cunosc aveo dar numai zic nimic de acum in colo ca nu vreau sa ma cert cu nimeni ...iar daca tot lauzi atat aveo de ce nu tiai luat tati unu ? ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google