Turcesc e si Clio-ul si unele Megane-uri, dar mai bine o masina romaneasca decat turceasca.
Logan vs Fiat Linea
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
am vazut azi pentru prima oara de aproape fiat linea. de la distanta ai impresia ca e o masina luxoasa masiva si impunatoare, dar in realitate e chiar foarte ingusta, cred ca pe bancheta din spate stai la fel ca in albeea si fata e a lui grande punto. mi se pare destul de nereusita fata. loganul bate la aspect aici
Comment
-
Un 120 CP daca avea varianta full ar fi fost o masina superba.Nu exista comparatie intre Logan si Fiat Linea parerea mea.Designul de la Fiat Linea este cu mult peste Logan.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Si interiorul este cu mult peste Logan.
Comment
-
Motoare mici??Nu sta bine in curba??Oare a-ti mers cu masina asta ca sa vedeti daca este sau nu adevarat ce afirmati?
Intradevar este o mica diferenta de calitate intre ea si grande punto,dar aproape insesizabila.Pacat ca la capitolul service e jale mare,dar nu se comapara cu loganul,incepand cu pretul si terminand cu cel mai mic amanunt.
Comment
-
Tie motoarele de 1,4 pe benzina si 1,3 diesel ti se par mari? Si oricum, nici unul din ele nu face la demaraj nici macar Logan-ul de 1,4 MPI, doar dCi-ul de 65 CP il fac. Si da, ca dotari si interior nu se compara cu Logan-ul, dar de banii aia (16.000 euro varful de gama) as lua un Megane Sedan cu un motor mult mai bun si dotari mai multe.
Comment
-
Andrei,motorul 1.3 mtj de 75 CP are cam 190 NM si i-ti demostrez oricand(practic),ca loganul de 90 CP nu e mai rapid si nici nu depaseste la viteza maxima un Grande Punto echipat cu acest motor.Linea are 1.3 de 90CP si 200 NM si la performate e cam identic cu GP-ul in echiparea de mai sus.Greutatea e si ea la fel,in jur de 1200 kg(nu cred ca depaseste).Poate doar cel de 85cp si 105 sa fie ceva mai fasnete,dar restul nu.Cel de 1.4 de la Fiat e doar un pic mai lenes decat multijetul si nu vorbesc pentru el,dar 1.3MTJ e un motor foarte reusit si silentios.
Comment
Comment