Logan vs Fiat Linea

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nici eu nu inteleg de ce se compara abele masini,cand pretul la Linea de dublu fata de logan.

Comment

Pentru ca multi nu inteleg asta si compara masini de 20.000 cu dacia de 10.000.

Se pot compara eventual la motorizari dar nu la finisaje, aspect... etc

Comment

cat dai atata face

daca francezul vroia putea sa faca masina de 15-16000E si atunci putea-ai sa compari Loganul cu alte masini la acelasi pret.Sa fim seriosi- cat dai atata face,si la banii astia e o masina destul de buna.Hai mai bine sa aflam ce se putea cumpara ,la acelasi pret ,ce masina dar "noua".Corect?

Comment

mi se pare doar mie sau masinile italienesti nu prea sunt pt drumurile noastre?? am emrs cu un punto si vreau sa zic ca am simtit my totul dp drum( probabil in alte tari nu se punea problema drumului)

Comment

in primu rand incearca sa scrii romaneste
            in al doilea ce ai simtit tu se traduce prin suspensie sport(mai mult sau mai putin)
            daca e s-o luam asa nici o masina nu e pentru drumurile noastre...dar...

Comment

scuze...obisnuinta..promit ca ma voi dezobisnui.probabil ai dreptate nu pot sa zic ca nu.era dimineata vreo 3-4 .eu pasager ne intorceam pe dn1 de la munte stii..si in ploiesti drumurile sunt cum sunt asa ca mi s-a parut putin cam necomfortabila cand a venit vorba de tinuta la drum din punct de vedere al suspensiilor.asta am observat si la masinile nemtesti..sunt mai rigide

Comment

Daca masina e echipata in varianta sport,suspensia nu e prea placuta pe drumuri mai putin bune,in rest e excelenta.Dar daca e in echipare normala,nu i-ti deranjeaza pietrele de la rinichi,dar totusi in curbe sta mult mai bine ca un logan.

Comment

Originally posted by maseter11
                  daca francezul vroia putea sa faca masina de 15-16000E si atunci putea-ai sa compari Loganul cu alte masini la acelasi pret.Sa fim seriosi- cat dai atata face,si la banii astia e o masina destul de buna.Hai mai bine sa aflam ce se putea cumpara ,la acelasi pret ,ce masina dar "noua".Corect?
                  Daca francezul facea masina de 15-16000 de euro ce naiba mai facea cu Megane-ul. Asa ca nu prea vroia. Ca idee insa ai dreptate.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

adevarul ii ca arata bine linea dar nici loganul nui departe dar la motorizari si la preturi sta foarte prost.....77 cp pentru o masina asa mare unde mai pui 3-4 persoane + bagaje iti sare consumul ii normal nu ? turezi motorasu ala de ii sar capacele mai dai drumu la a/c )) macar de ai stii ca ii un motor extrem de fiabil poate ar merita da ii o porcarie de motor facut la musulmani.....si motorul de 1.4 de 120 costa foarte mult si nu ma incand un motoras de 1.4 cu turbo in ideea ca nush cat de fiabil poate sa fie sincer....si toate astea pt ce ? o caroserie frumoasa ....mai bine imi iau un logan de 1.6 sau 1.6 16v sau un dci 85 de ponei mai ales modelul asta nou arata si bine la interior de fiabil cred ca stiti si voi ca ii foarte fiabil . Adik taximetristi cu motor de 1.4 180 000 km sau 1.6 144.500 km am vazut si iam intrebat daca o avut probleme ei sau colegi lui si o zis ca la cat isi batjoc de ele nu o or avut nici o problema decat consumabilele schimbate cand isi aduceau aminte ) adevarat ii ca dci-urile sunt mai sensibile trebe sa ai grija sa le exploatezi cum cere un dizelar si de unde bagi motorina. numa bine

Comment

eu as avea incredere oarba intr-un 1.4 cu turbo de 120 de cai, daca tin cont ca inainte de a te naste tu s-au facut aceste motoare pe renault 5 (ala micu de dinainte de clio) si unele merg si azi dupa 300000km. si in 1984 chiar nu aveau tehnologia de acum...
                      fiat-ul linea e alta clasa, unde megane-ul il omoara cu zile
                      fata de logan, ce nu mi-a placut la linea e ca e ingust, desi pe lungime am loc suficient in el. 1.3 dizal nu m-a satisfacut, iar in spate nu prea aveam loc, aceeasi problema ca la clio, acoperisul plonjat in spate arata frumos, dar nu e bun pt aia dinauntru
                      ca materiale/finisari/motorizare e peste logan, dar si la bani e cam peste, de vreo 2 ori...
                      Last edited by Seba; 31 March 2009, 14:38.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Putin mai bine finisat Linea, in rest nu sunt prea mari diferente.

Comment

Nu confundati Linea cu Albea...Linea are pret mai mare si cel putin interiorul este destul de stilat.
                          Attached Files
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

nu prea are rost comparatia ce naiba sunteti carcotasi, designul e mult peste logan, interioarele belea fata de logan dar si pretul este corect...cat dai atat primesti!! faza cu ''mai ieftin'' ma streseaza...mai ieftin aduce dupa el si minusurile de rigoare dar cand nai bani alegi ceva mai slabut si zici ca e mai bun pentru tine...

Comment

la aceeasi bani, mi-as lua megane fara sa ma uit decat fiat. de aia votez cu loganul in comparatia de fata...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

mi se adeveresc asteptarile"" a mele e mai bune''....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google