ca scoate aceeasi putere la o cilindree mai mica ..?! ca in mod normal consuma un pic mai putin(dacia da o diferenta de ~2l intre ele in oras, iar in afara de 0.5l)? ca este euro5? ca e 16v fata de 8v?
Logan vs Fiat Linea
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Colegu de lucru vrea sa-si ia Linea.
A vrut Logan 1.6, dar cand a vazut Linea cum arata si la ce pret e acum, s-a hotarat (nevasta-sa mai mult...).
Nici nu mai conteaza ca are motoru de 1.4 77 cp ''ce-mi trebe mie putere mare, e bun asa''. Deci pt unii chiar nu conteaza ca e MEGAlesinat (totusi e prea lesinat ca sa trecem cu vederea 14,8 sec 0-100), sa fie frumos si gata.
Comment
-
priviind obiectiv (Desi treaba cu designul unei masini e subiectiva) o linea din aia cheala fara jante, cu capace negre si cu ac normal nu e cu nimic mai presus ca logan ca exterior, interior, peerformante etc.
dar la multi conteaza factorul psihologic, domnee asta e masina straina nu e dacie, sigur trebuie sa fie mai buna. altfel ma vede lumea cand ma dau jos din linea si altfel din logan.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Linea are dizain -ul mai fain dect loganul , din punctul meu de vedere dar am inteles ca linea ar avea probleme cu motorul
Comment
-
Trebuie sa iei in calcul ca la Linea plasticul din interior e de proasta calitate (casant) si in primii 10.000 km schimbi pe garantie flansele de amorizor in rest e o masina ok mai putin 1,4 turbo care consuma mult in oras ~14% ...daca esti interesat de orice alt detaliu ma poti intreba pe pmIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
pai spre exemplu in logan la viteze de 120 km /h nu prea te mai auzi, probabil ca in linea e multa linisteeeeee, bordul de pe logan e trendy dar parca troncane dupa un anumit nr de km, cel de pe linea e mai calitativ ,mai robust, iti da senzatia de spatiu, tinuta de drum la logan lasa de dorit , daca vrei stabilitate tre sa inlocuiesti cu ceva mai sport,pe cand la linea cred ca stai mai bine pe sosea. deci cred ca isi merita banii
Comment
Comment