Logan vs Fiat Linea

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• normal ca vrei ceva frumos, dar daca nu intri in el, ti-l iei?
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• pe la Clio Symbol ai tras cu ochiul CSH?

Comment

• Originally posted by golf3diesel View Post
        pe la Clio Symbol ai tras cu ochiul CSH?
        Am tras cu ochiul la Clio Estate, Fluence . Dar Fluence este mai scump cu cateva mii fata de Logan. O sa vad si Symbolul. Am mers aproape la toti dealerii, mai putin Seat si Fiat. Cand o sa merg si la ceilalti o sa ma hotarasc.
        Symbolul parca e prea mic. Arata mic pe dinafara.

Comment

• Masinile italiene sunt slabe la trenul de rulare, planetare subtiri, ce sa fac cu ele pe drumurile noastre? Cum zicea cineva inainte schimbi dupa 10.000 de km flansele la amortizor. Pe garantie. Bun, si dupa aia ce fac schimb la fiecare 10.000 cate ceva? Ca si garantia aia se termina odata si odata.
          Plus ca Linea are si botul ala ciudat, subtire, parca e un macrou. Cine isi ia masina din reclama, cu 3 tichete cadou sa vada ce dotari are, ca e cam acelasi lucru ca la Logan.
          Una peste alta, Fiat sucks. N-o sa-mi iau in veci italience poate doar Lambo, Ferrari, Maseratti Pagani....... Adica tot niciodata, ca nu am bani ca simplu roman de asa ceva.
          E bun Loganul dom 'le, cine vrea chestii in care sa bage bani ii invit la Grande Punto, Linea. Mai vorbim dupa 2 ani de mers pe drumurile patriei.

Comment

• Linea arata bine, dar si eu ma cam indoiesc de calitatea si fiabilitatea masinii. Nu arata ca cel din reclama. Cel din reclama este full. Deci dintre aceste 2 aleg Logan. O sa mai merg la cativa dealeri si pe urma ma hotarasc. Cand o sa am timp. MS.

Comment

• deci sunt sigur ca 60 la suta din posesorii de logan si-ar dori o alta masina mai performanta , deci e bine sa te gandesti de 2 ori daca ai bani pt o alta masina

Comment

• Fiecare se gandeste la o masina mai buna,nu conteaza ca-i Logan sau Fiat.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by georgex2 View Post
                  pai spre exemplu in logan la viteze de 120 km /h nu prea te mai auzi, probabil ca in linea e multa linisteeeeee, bordul de pe logan e trendy dar parca troncane dupa un anumit nr de km, cel de pe linea e mai calitativ ,mai robust, iti da senzatia de spatiu, tinuta de drum la logan lasa de dorit , daca vrei stabilitate tre sa inlocuiesti cu ceva mai sport,pe cand la linea cred ca stai mai bine pe sosea. deci cred ca isi merita banii
                  Nu zic ca nu trancane loganul ca are si el ceva greerasi dar crede-ma ca am ajuns la 135/h si nu erau probleme cu sunetul in interior. si eu am avut aceeasi dilema Logan sau linea insa am ales logan si nu regret

Comment

• sa ramai cu ea si urmatoarea sa fie tot logan

Comment

• @csh: gandeste-te ce vrei de la masina. In aria de 10 000 euro, nimic nu va excela. Unele vor fi mai urate, insa mai fiabilie, altele mai frumoase, insa mai proaste.
                      Loganul e urat, insa fiabil.
                      Acum, nu prea inteleg eu cum de o masina de 10 000 euro noua, ar putea crea vreo senzatie, dar ma rog, daca vrei Linea, ia-o.
                      Mie mi se pare o masina la fel de anosta, ca si Loganul.

@george: lasa bre povestile cu "bordul calitativ" ca murim de ras pe aici. Ficat de 10 000 euro si calitate fabuloasa, interior frumos, bla bla bla. Ceva nu miroase bine, nu crezi? Si ieftin si bun s.a.m.d, nu exista. Linea doar te ademeneste ca ar fi frumoasa si eleganta, insa e un rahat urat, asemeni loganului.
                      Last edited by Cezar; 23 August 2010, 17:14.

Comment

• este mai calitativ decat loganul, eu as compara loganul cu fiat albea in nici un caz cu linea

Comment

• Ambele niste glume sinistre. Macar Loganul e mai "user-friendly".
                          Linea este urata, insa aici e vorba de subiectivism.
                          Momentan, de calitate in cazul unei masini de 10 000 nu prea poate fi vorba. Doar ideea de "calitate superioara".

Comment

• Cum zicea cineva,anterior,Linea ar trebui comparata cu alte categorii,la prima vedere.Totusi fata de reclama,la Linea realitatea e putin dezamagitoare,cel putin ca aspect.

Comment

• ma faci sa pun niste poze cu interiorul fiatului linea si iti vei da seama ca este peste logan , vorbim strict de aceste 2 masini.este peste logan , nu ai maciuca aia de schimbator ceasurile sunt mai sport, bordul e mai mare , afisajul e mai deosebit etc etc etc intra pe site-ul lor si te uita sau dute la un showroom, spune tu cu ce ai compara loganu ???? cu golf ? cu skoda ? cu opel astra ??? cu ce ?
                              Last edited by georgex2; 23 August 2010, 17:22. Reason: ps

Comment

• Estetic este peste Logan,acum depinde si de gusturi.Mie,de exemplu,nu-mi place "botul" dar in rest e ok.La capitolul fiabilitate as sta sa ma gandesc de 2 ori.Oricum,eu cred ca e o imitatie de Passat,asa o vad eu.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google