If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asta da. Linea mi se pare o masina buna la pretul ei, mult mai buna ca o Albea, dar fiind un model nou nu ai de unde sa stii ce probleme pot sa apara, ce "greierasi" are. Parerea mea e ca motoarele sunt cam mici, 70 CP si 90 CP.
Adevarat. Momentan motorizarile sunt mici
Dar in toamna mai apar 2 motorizari
Una de 1.4L 16V Turbo de 120CP (benzina)
Si una de 1.9L DHCI parca 130CO (motorina biodisel in amestec cu ethanol) varianta ce se va vinde in brazilia parca.
Totusi eu am urcat la reprezentanta in una si e mai frumos ca design in ea dar mi se pare totusi mai mica.
Nu stiu ce latime dau astia de la Fiat. Daca 1946 mm este cu tot cu oglinzi atunci e mai ingusta decat Loganul(1975 mm cu tot cu oglinzi) in conditiile in care este mai lunga cu 31 de cm.
facuta la turci..cand auzi asta te descurajezi putin...dar cand o vezi si o auzi iti vine inima la loc....am vazut cateva in oras la mine la o firma si imi place cum arata si cum suna ,la interior(spionata prin geam) mai bine se poate
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment