Logan vs Fabia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan vs Fabia

Nu am vazut nici un thread legat de asta si sunt curios... intra cam in aceeasi categorie.
    Nu am condus fabia, dar la dimensiuni ... eu zic ca e cam mica, iar ca aspect exterior, versiunea in trei volume e ca pasta...e din topor rau. cea in doua volume si breack-ul arata binisor. Interiorul e super, performante nu cunosc.
    ...Oricum loganu meu e mai tare

Nu prea am ce zice deoarece nu fac parte din aceeasi clasa.Numai bine
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

nu intra deloc la aceiasi categorie..fabia e in categoria mica (RENAULT CLIO
      FORD FIESTA , SKODA FABIA ,CHEVRLET AVEO ) pe cand logan in clasa compacta(RENAULT MEGANE .OPEL ASTRA CLASSIC, SKODA OCTAVIA TOUR .SKODA OCTAVIA .HYUNDAI ACCENT )
      sigpic
      astra h 1,7 cdTI

Comment

ma refeream la categoria de pret... oricum, cum exista comparatii intre logan si aveo sau logan si clio, cred ca le putem compara si pe-astea doua, oricum cred ca loganu' bate lol

Comment

Nu ma pot pronunta.Skoda e masina buna oricum.
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

normal ce se compara cu dacia.eu unul am facut scoala de soferi pe skoda octavia tour si mi-a lasat o impresie foarte buna
            sigpic
            astra h 1,7 cdTI

Comment

Nu contest superioritatea Octaviei in fata Loganului dar se spunea pe un forum cum ca Octavia nu are ABS ca echipament standard ceea ce la 130 CP (atat stiu eu ca are) e cam periculos. Fabia are o ruda(femeie) , nu am condus(nici macar nu am mers) dar spunea ca singurul lucru pe care il face este sa puna apa la spalatorul de parbriz cand se aprinde beculetul (la inceput era disperata ca nu stia de ce se aprinde indicatorul asta) si o are de vre-o 3 ani.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

cum sa nu aiba intra pe site si uitate ...a mea cu care am facut scoala de soferi avea abs....dar avea o singura problema pe mine unul ma enerva motorul diesel era prea zgomotos...am mai condus diesel un vw passat si nu era asa de zgomotos tinand cont ca vw le produce motoarele celor de la skoda
                sigpic
                astra h 1,7 cdTI

Comment

un taximetrist mi-a zis ca exista probleme la octavia cu partea electrica (cablajele de la bord)... spunea ceva de butonul de avarie prea aproape de bricheta si cica se topesc firele... eu nu stiu

Comment

pina la urma se vorbeste de Fabia sau de Octavia ?

sincer daca erau bani o Fabia as fi luat (dar asta presupunea sa nu mai ma intilnesc cu voi pe forum).

Comment

N-as alege FAbia, nu-mi place, mai bine as alege un Megane Sedan.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

modelul in doua volume e pentru femei, cel in trei volume e foarte nereusit ca aspect exterior, poate breack-ul... da cred ca e prea scumpa...

Comment

Originally posted by andrei
                          N-as alege FAbia, nu-mi place, mai bine as alege un Megane Sedan.
                          si eu tot alegerea asta o am
                          sigpic
                          astra h 1,7 cdTI

Comment

care sunt dotarile la modelul de baza pentru fabia?

Comment

Cam ca are Ambiton fara geamuri electrice spate si cu airbaguri laterale standard. Si motor 1,2 HTP...
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google